HAIKON KARTANO JA EKOPHARMA YHTEISTYÖHÖN

Kaupallinen yhteistyö: Ekopharma ja Haikon kartano

Kävin vähän aikaa sitten vierailulla Haikon kartanossa kuulemassa lisää EKOPHARMAn ja Haikon kartanon välisestä yhteistyöstä, joka alkoi tammikuun alussa.

Haikon kartanon kylpylässä on otettu käyttöön EKOPHARMA-hoidot, joissa pääsee kokemaan EKOPHARMAN laadukkaan ammattisarjan tuotteita. Kyseisen ammattilaisten käytössä olevan sarjan tuotteita on myös mahdollista hankkia Haikon kylpylän myymälästä.

Haikon Kartanolle myönnettiin vastikään Green Key -sertifikaatti ympäristön hyvinvoinnin edistämisestä, sillä Haikko on sitoutunut tekemään tavoitteellista työtä ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhteistyö EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkavalmistajan kanssa on yksi hyvä esimerkki tästä.

haikko-ekopharma-8-bloghaikko-ekopharma-6-blog

EKOPHARMA

EKOPHARMAN arvoja ovat ekologisuus ja suomalaisuus. Suomalaisen perheyrityksen tuotteet valmistetaan kotimaassamme Helsingissä ja niissä käytetään mm. marjoista peräisin olevia tuotteita. Sarjasta löytyy vartalon- sekä kasvojenhoitoon tarkoitettuja tuotteita niin naisille kuin miehille. 

EKOPHARMAN herkälle iholle suunnattu tuotesarja lähti liikkeelle siitä ideasta, kun perustaja halusi kehittää itselleen sopivan tuotesarjan hänen omien iho-ongelmiensa takia. 

Nimi eko viittaa luonnonkosmetiikkaan ja ekologisuuteen sekä pharma tuotteen ammatillisuuteen ja tehokkuuteen. Sarjan kehittäminen ei ollut helppoa perustaja Anni Linnavirran mukaan, sillä tuotekehityksen alussa selvisi, että esimerkiksi yrtit reagoivat helposti kasvojen ihoon. Niinpä pitkän ja hartaan tuotekehittelyn perusteella saatiin kuitenkin aikaan herkän ihon oma ihonhoitosarja.

MARJAMATKA

Haikon kartano tarjoaa tällä hetkellä useita erilaisia hoitopaketteja, joissa EKOPHARMAN tuotteita pääsee kokemaan. Katso lisää tietoa Marjamatka-kasvohoidosta:


  • "Hoidossa käytetään luonnonmukaisia, marjoista peräsin olevia tuotteita. Marjauutteet ja siemenöljyt ovat todellista superfoodia ihollesi. Ammattitaitoiset kosmetologimme valitsevat sinulle ihosi tarpeisiin soveltuvat aineet. Vaihtoehtoina myös täysin tuoksuttomat hoitoaineet. Tämä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille". Haikon hoitohinnasto, 2018.


Jokaisella hoidolla on oma teemansa (tyrnilinja, mustaherukkalinja) ja kannattaakin kysellä, mikä hoidoista sopisi parhaiten itselle. Osa hoidoista soveltuu hyvin nuorille, osa vanhemmille ja esimerkiksi mustaherukkalinja soveltuu kaikista herkimmällekin iholle. Lisäksi tarjolla on vartalohoitoja ja kuorintaa. EKOPHARMAN sarjasta löytyy yli 100 tuotetta ja osa näistä tuotteista on käytössä vain hoidoissa.


haikko-ekopharma-4-blog haikko-ekopharma-2-blog haikko-ekopharma-1-blog

OMAT KASVOVOITEET:

Tapahtuman aikana pääsin suunnittelemaan kolme erilaista herkän ihon luonnonkosmetiikka-kosteusvoidetta! Ensimmäisestä tuli kevyt, appelsiinintuoksuinen päivävoide, johon lisäsin paljon hyaluronihappoa. Tätä olen käyttänyt kasvojen lisäksi myös käsiini. Toisesta kosteusvoiteesta loin elvyttävän, ruusuntuoksuisen anti-age-voiteen ja kolmannesta kehitin hennosti vadelmalle tuoksuvan ja tehokkaasti kosteuttavan yövoiteen! 

Yövoide on näistä kaikista tuhdein. Päivävoiteesta tein tarkoituksella kevyemmän, jotta se imeytyy ihoon nopeasti. Olen käyttänyt tuotteita nyt muutaman päivän ajan päivittäin ja ainakin iho on tykännyt niistä.

haikko-ekopharma-9-blog haikko-ekopharma-4-blog haikko-ekopharma-3-blog

Kiitos Haikon Kartanolle, EKOPHARMAlle ja Marsaanalle ihanasta tilaisuudesta! Toivottavasti myös Sinä lukija innostuit EKOPHARMAN tuotteista ja pidät Haikon Kartanon mielessä, kun pohdit tulevaisuudessa sopivaa hemmotteluhetkeä itsellesi. 

Mulla ainakin tuli ihan ikävä, kun jäin muistelemaan Haikon kylpylän ihania saunoja ja lämmittävää Hot Tub -kuumavesiallasta. Haikossa tuli vietettyä minihäämatka kesällä 2016.

t. Enni

Kuvissa näkyvät voiteet saatu blogin kautta Ekopharmalta.

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös