Siirry pääsisältöön

HAIKON KARTANO JA EKOPHARMA YHTEISTYÖHÖN

Kaupallinen yhteistyö: Ekopharma ja Haikon kartano

Kävin vähän aikaa sitten vierailulla Haikon kartanossa kuulemassa lisää EKOPHARMAn ja Haikon kartanon välisestä yhteistyöstä, joka alkoi tammikuun alussa.

Haikon kartanon kylpylässä on otettu käyttöön EKOPHARMA-hoidot, joissa pääsee kokemaan EKOPHARMAN laadukkaan ammattisarjan tuotteita. Kyseisen ammattilaisten käytössä olevan sarjan tuotteita on myös mahdollista hankkia Haikon kylpylän myymälästä.

Haikon Kartanolle myönnettiin vastikään Green Key -sertifikaatti ympäristön hyvinvoinnin edistämisestä, sillä Haikko on sitoutunut tekemään tavoitteellista työtä ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhteistyö EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkavalmistajan kanssa on yksi hyvä esimerkki tästä.

haikko-ekopharma-8-bloghaikko-ekopharma-6-blog

EKOPHARMA

EKOPHARMAN arvoja ovat ekologisuus ja suomalaisuus. Suomalaisen perheyrityksen tuotteet valmistetaan kotimaassamme Helsingissä ja niissä käytetään mm. marjoista peräisin olevia tuotteita. Sarjasta löytyy vartalon- sekä kasvojenhoitoon tarkoitettuja tuotteita niin naisille kuin miehille. 

EKOPHARMAN herkälle iholle suunnattu tuotesarja lähti liikkeelle siitä ideasta, kun perustaja halusi kehittää itselleen sopivan tuotesarjan hänen omien iho-ongelmiensa takia. 

Nimi eko viittaa luonnonkosmetiikkaan ja ekologisuuteen sekä pharma tuotteen ammatillisuuteen ja tehokkuuteen. Sarjan kehittäminen ei ollut helppoa perustaja Anni Linnavirran mukaan, sillä tuotekehityksen alussa selvisi, että esimerkiksi yrtit reagoivat helposti kasvojen ihoon. Niinpä pitkän ja hartaan tuotekehittelyn perusteella saatiin kuitenkin aikaan herkän ihon oma ihonhoitosarja.

MARJAMATKA

Haikon kartano tarjoaa tällä hetkellä useita erilaisia hoitopaketteja, joissa EKOPHARMAN tuotteita pääsee kokemaan. Katso lisää tietoa Marjamatka-kasvohoidosta:


  • "Hoidossa käytetään luonnonmukaisia, marjoista peräsin olevia tuotteita. Marjauutteet ja siemenöljyt ovat todellista superfoodia ihollesi. Ammattitaitoiset kosmetologimme valitsevat sinulle ihosi tarpeisiin soveltuvat aineet. Vaihtoehtoina myös täysin tuoksuttomat hoitoaineet. Tämä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille". Haikon hoitohinnasto, 2018.


Jokaisella hoidolla on oma teemansa (tyrnilinja, mustaherukkalinja) ja kannattaakin kysellä, mikä hoidoista sopisi parhaiten itselle. Osa hoidoista soveltuu hyvin nuorille, osa vanhemmille ja esimerkiksi mustaherukkalinja soveltuu kaikista herkimmällekin iholle. Lisäksi tarjolla on vartalohoitoja ja kuorintaa. EKOPHARMAN sarjasta löytyy yli 100 tuotetta ja osa näistä tuotteista on käytössä vain hoidoissa.


haikko-ekopharma-4-blog haikko-ekopharma-2-blog haikko-ekopharma-1-blog

OMAT KASVOVOITEET:

Tapahtuman aikana pääsin suunnittelemaan kolme erilaista herkän ihon luonnonkosmetiikka-kosteusvoidetta! Ensimmäisestä tuli kevyt, appelsiinintuoksuinen päivävoide, johon lisäsin paljon hyaluronihappoa. Tätä olen käyttänyt kasvojen lisäksi myös käsiini. Toisesta kosteusvoiteesta loin elvyttävän, ruusuntuoksuisen anti-age-voiteen ja kolmannesta kehitin hennosti vadelmalle tuoksuvan ja tehokkaasti kosteuttavan yövoiteen! 

Yövoide on näistä kaikista tuhdein. Päivävoiteesta tein tarkoituksella kevyemmän, jotta se imeytyy ihoon nopeasti. Olen käyttänyt tuotteita nyt muutaman päivän ajan päivittäin ja ainakin iho on tykännyt niistä.

haikko-ekopharma-9-blog haikko-ekopharma-4-blog haikko-ekopharma-3-blog

Kiitos Haikon Kartanolle, EKOPHARMAlle ja Marsaanalle ihanasta tilaisuudesta! Toivottavasti myös Sinä lukija innostuit EKOPHARMAN tuotteista ja pidät Haikon Kartanon mielessä, kun pohdit tulevaisuudessa sopivaa hemmotteluhetkeä itsellesi. 

Mulla ainakin tuli ihan ikävä, kun jäin muistelemaan Haikon kylpylän ihania saunoja ja lämmittävää Hot Tub -kuumavesiallasta. Haikossa tuli vietettyä minihäämatka kesällä 2016.

t. Enni

Kuvissa näkyvät voiteet saatu blogin kautta Ekopharmalta.

Lue myös / Read also


Kommentit

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my