Siirry pääsisältöön

F**CK BULLIES - Kantaa ottava Boy Meets Girl -mallisto saapuu Prismoihin

Tänään kuultiin hienoja uutisia Prisman suunnalta, sillä Prisma tuo nyt elokuun aikana hypermarkettiensa valikoimiin yhdysvaltalaisen Stacy Igelin 16 vuotta sitten luoman Boy Meets Girl -brändin vaate- sekä lifestylemalliston. Olin mukana lanseeraustilaisuudessa kuulemassa Prisman ja Boy Meets Girl -brändin yhteistyöstä.

Etenkin tytöille ja nuorille naisille suunnattu brändi henkii trendikkyyttä ja asennetta, sillä suurin osa malliston vaatteista ottaa kantaa maailman nykytilanteeseen. 

MIKSI PRISMA? 

Prisma kertoi imagouudistuksensa lähteneen käyntiin heti, kun selvisi, että asiakkailla oli edelleen halu ostaa vaatteensa Prismasta. Harmikseen asiakkaille tarjottu valikoima rajoittui, asiakkaiden kommenttien mukaan, arkiseen ja tylsään valikoimaan.

Tästä viisastuneena Prisma alkoi ottaa valikoimiinsa trendikkäitä merkkejä ja laajensi tarjontaa useille eri kohderyhmille. Itse asiassa Prisma on jo tällä hetkellä tutkitusti suomalaisten mieluisin vaatteiden ostopaikka, kun lasketaan yhteen koko kansa (naiset, miehet, aikuiset, nuoret ja lapset).

boy_meets_girl_prisma

Prismaan myyntiin tuleva Boy Meets Girl -brändin valikoima koostuu rennoista ja mukavista vapaa-ajan vaatteista, kuten mm. huppareista, topeista, t-paidoista, takeista, mekoista ja housuista.

Mustaan, valkoiseen, harmaaseen ja armykuosiseen värimaailmaan lukeutuvat vaatteet kertovat merkistä juuri sen, mihin brändi uskoo ja haluaa ottaa kantaa. F**ck Bullies & Live to Insipre! Pinnalla olevat teemat ovat tasa-arvo, suvaitsevaisuus ja unelmointi.

Stacy Igelin Boy Meets Girl -vaatteiden rentous iski minuun, mutta ihailin myös sitä, että suunnittelijan maanläheinen ja lämmin persoona huokui malliston tuotteista läpi.

Vaikka mallisto on nuorekas ja katutyylinen, taustalla on niin paljon muutakin kuin vaatteet. Vaatteilla voi myös vaikuttaa.

BOY MEETS GIRL


"Kun mallistoni WTC-iskujen jälkeen esiteltiin, tiesin heti, mitä minun piti tehdä. Sattumalta mallistossa oli yksityiskohtana Yhdysvaltojen lipun värit, ja halusin lahjoittaa osan malliston tuotosta Punaiselle Ristille, joka työskenteli iskujen uhrien auttamiseksi. Samalla tulin valaneeksi pohjan sille, millaisten asioiden puolesta BMG brändinä haluaa seistä." (Stacy Igel: Yhteishyvä, 2017).

Igelin mukaan mallisto on nimenomaan suunniteltu nuorille naisille, joilla on uskallusta. Aluksi toki hetken pohdin, miksi kantaa ottavien vaatteiden kantaminen vaatii erityistä rohkeutta, mutta sehän on sama asia kuin oman mielipiteensä julkinen esittäminen.

Toivon, että joku päivä suvaitsevaisuuteen ja tasa-arvoon liittyvät asiat ovat meille kaikille itsestäänselviä asioita. Mutta vielä ne eivät ole. Ja vaatii rohkeutta kertoa mielipiteensä.

Tapahtumassa haastateltu Stacy Igel kertoi yleisölle tilanteesta, joka tapahtui vain hetki aiemmin, ennen kuin hän nousi lavalle. Stacy mainitsi jutelleensa takahuoneessa nuoren naisen kanssa, jolla oli yksi malliston kantaa ottavimmista paidoista päällään. Paidassa luki: F**ck Bullies”. Nuori nainen kertoi, että oli kokenut koulukiusaamista aiemmin, ja pohti nyt, jatkuisiko kiusaaminen, jos hän pitäisi yllään kyseistä vaatetta. Kiusaajathan kun saattaisivat provosoitua entisestään. 

Niinpä. Mitä tuohon voi sanoa?

Vaatii siis uskomatonta rohkeutta pukea ylleen vaate, joka ottaa kantaa kiusaajiaan kohtaan. Tämä, jos mikä, on älyttömän fiksu ja kunnioitettava teko. Pitää kuitenkin muistaa, että ikinä ei voi tietää, mitä siellä toisella puolella myöskään tapahtuu.

Näen asian kuitenkin niin, että kiusaajia vastaan taisteleva kannanotto ja julkisen kiusaamisen vastustus ovat hyväksyttyjä siksi, ettei niitä voida mitenkään verrata itse kiusaamiseen. 

Kannanotto on halua vaikuttaa asioihin. Kannanotto on myös sitä, että hyväksyy itsensä, on rohkea ja antaa myös muiden nähdä ja kokea sen. 

Hitot kiusaajista. Kuten SKAM meille opetti, alt er love.

"Hyvä itsetunto ja oma rohkea tyyli kuuluvat kaikille ja juuri siksi uskon merkin menestyvän tasa-arvoisuudestaan tunnetussa Suomessa. Jokaisella tulee olla mahdollisuus unelmoida ja myös toteuttaa unelmansa". (Stacy Igel: STT Info, 2017).

Herääkö jotain ajatuksia, tai mitä mieltä olette? Jätä kommenttia alle!

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Tämän malliston filosofia on niin hieno! <3

    VastaaPoista
  2. Mun niin tekis mieli laittaa toi t-paita töihin päälle :D Ehkä ei kuitenkaan olisi ala-asteen opelle sopiva, vaikka aihe onkin supertärkeä (ja ajankohtainen!)....

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my