Siirry pääsisältöön

IKEA-kuvasto 2018

Koko kansan odottaman, painetun IKEA-kuvaston julkaisu lähestyy. Painettu kuvasto julkaistaan IKEA-tavarataloissa 21.8.2017 alkaen!

Kuvaston voi noutaa myös R-Kioskeista syyskuun alusta.

IKEA-KUVASTO JULKAISTU E-VERSIONA!

Jos ette malta odottaa painettua versiota, niin osoitteesta IKEA.fi/kuvasto voitte käydä kurkkimassa, mitä kaikkea uutta IKEA on meille tulevaksi vuodeksi keksinyt. Painettuja kuvastoja voitte kuitenkin odotella saapuvaksi kotiin viikon 34 aikoihin. 

ikea-kuvasto-pasi-salminen

Olen ehtinyt selata kuvaston jo lähestulkoon kokonaan läpi. Jumituin oikeastaan jo heti alkuun, sillä jäin ihailemaan alla näkyvää kuvaa makuuhuoneesta. Tästä kuvasta vakuuttuneena olen edelleen sitä mieltä, että petroolinsinisen värinen makuuhuoneenseinä olisi nyt saatava ja vähän äkkiä.

Itse asiassa minulla on jo sävykin tiedossa. Kyseinen värikartta on  ollut makuuhuoneessa jo maaliskuusta lähtien, sillä tarkoituksenani oli maalata seinä jo kesälomalla. Otan seinän kuitenkin to do -listalleni mahdollisimman pian, sillä haluan saada Vulkaniitti-struktuuritapetin pintaan tummemman sävyn, joka toivottavasti samalla luo kontrastia koko huoneeseen. Makuuhuone on nyt liian beige.

Samaten kiinnostuin paljon verho sängynpäätynä -ideasta, vaikka makuuhuoneessani onkin vain yksi ikkuna tismalleen samassa kohdassa kuin alemmassa kuvassakin. Tämän idean tekninen toteutus olisi kuitenkin hyvin yksinkertaista: kiinnitä verhotanko ja hanki verhot. Tietysti tämän jälkeen jäisin myös kaipailemaan tuota sängynrunkoa.

makuuhuone-petroolinsininen ikea-kuvasto-2018

IKEA-kuvaston uutena teemana on inspiroida suomalaisia tekemään omasta olohuoneestaan paikka, jossa voi rentoutua, harrastaa sekä viettää aikaa perheen ja ystävien kesken.

Olohuone on siis entistä enemmän tila, jossa tehdään vähän kaikkea. Siellä syödään, pelataan, leikitään, juhlitaan ja jopa nukutaan. Näistä syistä IKEA haluaakin kutsua olohuonetta uudella nimellä #elohuone.

Kävin IKEAn järjestämässä tilaisuudessa tutustumassa uutuuksiin, ja tilaisuudessa sanottiin, että olohuone on nykyisin myös huone, jossa ollaan yhdessä yksin. Toinen katsoo televisiota, toinen selaa puhelinta. Olohuoneessa saa kuitenkin olla oma itsensä, siellä saa viettää aikaa yhdessä, mutta myös vetäytyä omaan rauhaan.

SOHVA ON OLOHUONEEN TÄRKEIN HUONEKALU

IKEAn teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisten olohuoneiden ylivoimainen suosikki on sohva. Sohva on myös minun rakkain kalusteeni. Sohva on elämä, kuten julistin instagramissa. Tästä syystä istun ylimmässä kuvassa tietysti sohvalla.

Olen myös omistanut sohvalleni jopa postauksia, sen verran paljon tunnearvoa minulla on jo pian kymmenvuotiasta sohvaani kohtaan.

ikea-kuvasto-2018

Sokerina pohjalla on kutkuttava tieto siitä, että IKEAn YPPERLIG-malliston julkaisuun on enää alle kaksi kuukautta!

IKEAn jännittävimmät uutuudet syksylle ja ensi keväälle ovat mm. odotettu yhteistyömallisto YPPERLIG ja DELAKTIG. Tanskalaisen HAY-designyrityksen kanssa toteutettu YPPERLIG-mallisto tulee myyntiin IKEA-tavarataloihin 6. lokakuuta. HAY:n tyyliin mallisto koostuu yksinkertaisen kauniista huonekaluista ja sisustustuotteista.

Helmikuussa 2018 myyntiin tuleva, yhteistyössä Tom Dixonin ja kolmen muotoiluyliopiston kanssa kehitetty, DELAKTIG-sohvasänky taas perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi jatkokehittää DELAKTIG-sohvasänkyä esimerkiksi valmistamalla siihen yksilöllisiä lisäosia.

Näin! Toivottavasti olette inspiroituneet ja saatte uuden IKEA-kuvaston pian käsiinne!

Tässä kuvastoa selatessa tuli mieleen, miten ihmeellisellä tarmolla sitä voikaan mainoslehteä selata. On kuitenkin kolme asiaa, jotka postilaatikkooni toivon ei mainoksia, kiitos -tekstistä huolimatta. Nämä ovat Hullujen Päivien kuvasto, Hesekupongit ja IKEA-kuvasto.

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Pitäisikö tuon kuvaston tulla automaattisesti jokaiseen kotiin? Minä ainakaan en ole saanut sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä tuleeko jakeluun ihan joka talouteen, mutta isosta leivikistä on kyse! Ainakin nyt olen nähnyt näitä jo jaettavan. Löytyisikö sitä R-kioskilta huomisesta alkaen?

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my