IKEA-kuvasto 2018

Koko kansan odottaman, painetun IKEA-kuvaston julkaisu lähestyy. Painettu kuvasto julkaistaan IKEA-tavarataloissa 21.8.2017 alkaen!

Kuvaston voi noutaa myös R-Kioskeista syyskuun alusta.

IKEA-KUVASTO JULKAISTU E-VERSIONA!

Jos ette malta odottaa painettua versiota, niin osoitteesta IKEA.fi/kuvasto voitte käydä kurkkimassa, mitä kaikkea uutta IKEA on meille tulevaksi vuodeksi keksinyt. Painettuja kuvastoja voitte kuitenkin odotella saapuvaksi kotiin viikon 34 aikoihin. 

ikea-kuvasto-pasi-salminen

Olen ehtinyt selata kuvaston jo lähestulkoon kokonaan läpi. Jumituin oikeastaan jo heti alkuun, sillä jäin ihailemaan alla näkyvää kuvaa makuuhuoneesta. Tästä kuvasta vakuuttuneena olen edelleen sitä mieltä, että petroolinsinisen värinen makuuhuoneenseinä olisi nyt saatava ja vähän äkkiä.

Itse asiassa minulla on jo sävykin tiedossa. Kyseinen värikartta on  ollut makuuhuoneessa jo maaliskuusta lähtien, sillä tarkoituksenani oli maalata seinä jo kesälomalla. Otan seinän kuitenkin to do -listalleni mahdollisimman pian, sillä haluan saada Vulkaniitti-struktuuritapetin pintaan tummemman sävyn, joka toivottavasti samalla luo kontrastia koko huoneeseen. Makuuhuone on nyt liian beige.

Samaten kiinnostuin paljon verho sängynpäätynä -ideasta, vaikka makuuhuoneessani onkin vain yksi ikkuna tismalleen samassa kohdassa kuin alemmassa kuvassakin. Tämän idean tekninen toteutus olisi kuitenkin hyvin yksinkertaista: kiinnitä verhotanko ja hanki verhot. Tietysti tämän jälkeen jäisin myös kaipailemaan tuota sängynrunkoa.

makuuhuone-petroolinsininen ikea-kuvasto-2018

IKEA-kuvaston uutena teemana on inspiroida suomalaisia tekemään omasta olohuoneestaan paikka, jossa voi rentoutua, harrastaa sekä viettää aikaa perheen ja ystävien kesken.

Olohuone on siis entistä enemmän tila, jossa tehdään vähän kaikkea. Siellä syödään, pelataan, leikitään, juhlitaan ja jopa nukutaan. Näistä syistä IKEA haluaakin kutsua olohuonetta uudella nimellä #elohuone.

Kävin IKEAn järjestämässä tilaisuudessa tutustumassa uutuuksiin, ja tilaisuudessa sanottiin, että olohuone on nykyisin myös huone, jossa ollaan yhdessä yksin. Toinen katsoo televisiota, toinen selaa puhelinta. Olohuoneessa saa kuitenkin olla oma itsensä, siellä saa viettää aikaa yhdessä, mutta myös vetäytyä omaan rauhaan.

SOHVA ON OLOHUONEEN TÄRKEIN HUONEKALU

IKEAn teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisten olohuoneiden ylivoimainen suosikki on sohva. Sohva on myös minun rakkain kalusteeni. Sohva on elämä, kuten julistin instagramissa. Tästä syystä istun ylimmässä kuvassa tietysti sohvalla.

Olen myös omistanut sohvalleni jopa postauksia, sen verran paljon tunnearvoa minulla on jo pian kymmenvuotiasta sohvaani kohtaan.

ikea-kuvasto-2018

Sokerina pohjalla on kutkuttava tieto siitä, että IKEAn YPPERLIG-malliston julkaisuun on enää alle kaksi kuukautta!

IKEAn jännittävimmät uutuudet syksylle ja ensi keväälle ovat mm. odotettu yhteistyömallisto YPPERLIG ja DELAKTIG. Tanskalaisen HAY-designyrityksen kanssa toteutettu YPPERLIG-mallisto tulee myyntiin IKEA-tavarataloihin 6. lokakuuta. HAY:n tyyliin mallisto koostuu yksinkertaisen kauniista huonekaluista ja sisustustuotteista.

Helmikuussa 2018 myyntiin tuleva, yhteistyössä Tom Dixonin ja kolmen muotoiluyliopiston kanssa kehitetty, DELAKTIG-sohvasänky taas perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi jatkokehittää DELAKTIG-sohvasänkyä esimerkiksi valmistamalla siihen yksilöllisiä lisäosia.

Näin! Toivottavasti olette inspiroituneet ja saatte uuden IKEA-kuvaston pian käsiinne!

Tässä kuvastoa selatessa tuli mieleen, miten ihmeellisellä tarmolla sitä voikaan mainoslehteä selata. On kuitenkin kolme asiaa, jotka postilaatikkooni toivon ei mainoksia, kiitos -tekstistä huolimatta. Nämä ovat Hullujen Päivien kuvasto, Hesekupongit ja IKEA-kuvasto.

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Pitäisikö tuon kuvaston tulla automaattisesti jokaiseen kotiin? Minä ainakaan en ole saanut sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä tuleeko jakeluun ihan joka talouteen, mutta isosta leivikistä on kyse! Ainakin nyt olen nähnyt näitä jo jaettavan. Löytyisikö sitä R-kioskilta huomisesta alkaen?

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös