Kauneuskonsultin valitsemaa kosmetiikkaa juuri sinulle - Glamlin

Kaupallisessa yhteistyössä: Glamlin.

Pääsin vihdoin tutustumaan herkän ihon mineraalimeikkeihin ja kokeilemaan myös muita ammattilaisen valitsemia tuotteita itselleni! Kiitos tästä kuuluu Glamlinille, jonka kanssa tein yhteistyötä kesälomalla.

Glamlin-kauneuspalvelun avulla pääsin kokeilemaan uudenlaista konseptia, jossa henkilökohtainen kauneuskonsulttini valitsi minulle (tekoälyä hyödyntäen) sopivat tuotteet.

Glamlin tarjoaa myös sinulle kosmetiikkaa ammattilaisen valitsemana ja kotiin kuljetettuna. Kaikki tuotteet valitaan henkilökohtaisesti ja jokainen paketti on räätälöity sinua kuunnellen. Kaikki lähetykset ovat siis erilaisia. 

Kun päätät pitää tuotteita, voit avata pakkausten sinetit ja ottaa tuotteet heti käyttöön. Mikäli päätät pitää kaikki tuotteet, saat tuotteiden kokonaishinnasta -10 % alennusta.

Keskustelu Glamlinin kauneuskonsultin kanssa tapahtuu esimerkiksi kotisohvalta sähköisesti chattaillen. Ennen sitä täytetään kaavake verkossa, jonka jälkeen sinuun ollaan pian yhteydessä Glamlinilta.

glamlin_kokemuksia

Glamlinilla sinun tyylisi, elämäntavat, budjetti sekä ihon- ja hiustenlaatu otetaan huomioon. Saat tuotteet kotiin selkeiden ohjeiden kera, jonka jälkeen päätät, pidätkö lähetyksen tuotteet itselläsi. Toimitus ja palautus ovat sinulle ilmaisia.

Henkilökohtainen kauneuskonsulttisi siis helpottaa arkea valitsemalla tuotteet puolestasi ja antamalla vinkit niiden käyttöön. Näin sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa tuotteiden valitsemiseen ja käytön opetteluun.

Glamlinin kauneuskonsultin kanssa käydyn keskustelun pohjalta minulle suositeltiin seuraavia tuotteita:

  • - BareMinerals Blemish Remedy -meikinpohjustusvoide
  • - IDUN Minerals Norrsken -meikkivoide
  • - Yves Saint Laurent Touche Éclat Glow Shot Highlighter
  • - IDUN Liquid Eyeliner -nestemäinen rajausväri
Näistä IDUN Minerals -meikkejä myydään apteekeissa!

glamlin_ennin-kengissa glamlin_ennin-kengissa2

"Haasteenasi oli herkkä sekaiho, jonka meikkaamiseen kaipaisit apua. Lisäksi toivoit piristystä silmämeikkiin. "

"Valitsin pakettiisi tuotteet kestävän ja kauniin meikkipojan tekemiseen sekä tuotteen herkille silmillesi. Pohjustustuote tasoittaa ihon pinnan, jolloin meikkivoide levittyy kauniisti, kestää pitkään, pitää ihon mattapintaisena ja meikin raikkaana koko päivän. Mineraalimeikkivoide on hellävarainen iholle.

Tuote tasoittaa ihon sävyn ja peittää pienet virheet, mutta samalla myös hoitaa ja suojaa ihoa. Valoa ja hehkua tuovalla tiivisteellä saat hetkessä korostettua kasvojen muotoa tai tuotua kuulautta ja heleyttä koko meikkipohjaan. Ihana kesätuote! 

Nestemäinen rajausväri antaa intensiivisen mustan värin, joka kuivuu nopeasti eikä tuhri. Kokeile nostaa rajausta kissamaisesti silmän ulkonurkasta. :) Tuote on oftalmologisesti testattu, joten se sopii erittäin herkille silmille."

Glamlinin kauneuskonsultti

glamlin Glamlin2

Glamlinin kauneuskonsultin valitsemat tuotteet sopivat minulle todella hyvin. Olin jo pitkään kaipaillut meikin alle sopivaa pohjustustuotetta ja muutoinkin herkälle iholle sopivia meikkejä. 

Jos olet lukenut blogiani aiemmin, saatat ehkä muistaa postaukseni atooppisesta ihottumasta ja siitä, miten en voinut käyttää rajauskyniä. Kesää kohti mentäessä ihottuma onneksi parani ja nyt olen parin kuukauden ajan käyttänyt rajauksia ilman ihottumaa. Jouduin kuitenkin testailemaan monia eri kyniä ja rahaa paloi paljon väärien valintojen takia.

Kauneuskonsultti ymmärsi, että tällä kertaa halusin keskittyä nimenomaan herkälle iholle sopivien meikkien löytämiseen.

Messengerissä chattaillessa kauneuskonsultti kysyi pian, olinko kiinnostunut kokeilemaan apteekissa myytävää kosmetiikkaa.

Eipä aikaakaan, kun kaunis, neilikoin koristeltu laatikko saapui Postiin. Pakkauksesta löytyneet tuotteet oli pakattu nätisti ja niiden ohesta löytyivät erilliset käyttöohjeet.

Glamlin3

IDUN Liquid Eyeliner 

Pidin paljon eyelineristä, joka näytti myös kestävän vettä. Kyseinen nestemäinen rajausväri voitti ennakkoluuloni, sillä sen avulla pystyi piirtämään kestävän rajauksen laadukkaan oloisella siveltimellä. 

Rajaus pysyi hyvin koko päivän, eikä lähtenyt pois edes perusvoiteella, jolla tavallisesti poistan meikit. Rajaus olikin helppo piirtää, vaikka sivellin näytti ensialkuun todella ohuelta. 

++ Rajauksen kestävyys ja sivellin!

Yves Saint Laurent Touche Éclat Glow Shot Highlighter

Rakastuin Yves Saint Laurent Touche Éclat Glow Shot -highlighteriin, joka toi juuri sopivasti kuulautta poskipäille ja nenänpäähän. Tätä olen käyttänyt nyt päivittäin! Sävynä minulla on tästä hennosti roosan värinen tiiviste, joka tuo punertavaa hohdetta poskipäille.

Tuote levittyy helposti ja häivytys on helppoa. Mielestäni tuote on myös riittoisa.

++ Hohde ja riittoisuus

IDUN Minerals Norrsken -meikkivoide

IDUN Minerals Norrsken -meikkivoide levittyi kasvoilleni hyvin ja jätti jälkeensä läpikuultavan ja tasoitetun ihon. Kunhan päivetys myös poistuu iholta, meikkivoiteen sävy tulee istumaan kasvoilleni vielä paremmin.

Tuote oli kuitenkin hieman kärsinyt kuljetuksessa, sillä jotenkin meikkivoidetta oli päässyt kulkeutumaan pois purnukasta. Tuote oli kuitenkin käyttämätön! Glamlin olisi tietysti vaihtanut tuotteen uuteen, mutta minulle tuote kävi sellaisenaan. 


t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Glamlinin kanssa. Kaikki postauksessa näkyvät tuotteet on saatu blogin kautta Glamlinilta.

Kommentit

Lue myös