HABITAT HELSINKI

Kävin työkeikalla kuvaamassa Habitat-myymälää pari viikkoa sitten ja ajattelin jakaa kuvia täälläkin, sillä mielestäni ne onnistuivat aika hyvin (voitte käydä lukemassa koko jutun täältä). Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM (KLIK*) -objektiivi onkin ollut kovassa käytössä viime aikoina ja olen aika vakuuttunut siitä, että se voisi olla tämän joulun joululahja itselleni. Siispä tarjouksia etsimään, sillä vein viimeisen edullisen tarjoustuotteen Verkkokaupasta muutama viikko sitten, eikä se edes tullut itselleni, byhyy!

Jos ette siis vielä tienneet, niin Helsingin keskustaan Citycenteriin on avattu Suomen ensimmäinen Habitat-myymälä, josta löytyy huonekaluja, sisustusesineitä, ruokailuvälineitä jne. Kiinnitin huomioni erityisesti mattoihin. Muhkeat, neulotut, paksut ja erikoiset matot ovat mun makuuni. Askon Nirvanaakin sai metsästää aika kauan. 

Vielä, kun johonkin liikkeeseen saataisiin laakeita, matalia samppanjalaseja, niin avot. Niitä ei löydy mistään!


Habitat-myymälästä löytyy myös upea valaisinvalikoima. Löytyy lattia- ja kattovalaisimia kuin myös yö- ja työpöydän valaisimiakin.


Sisäänkäyntejä löytyy kolme, yksi Citykäytävän puolelta, yksi Keskuskadulta ja yksi Citycenterin 2. kerroksesta. Liike on siis todella valtava!


Olen taas alkanut pitää lämpimän puun sävystä, se näyttää jotenkin raikkaalta valkoista vasten. 


Odotan jo seuraavaa reissua keskustaan, koska ajattelin käydä hakemassa tuolta yhden kylpyhuoneen maton ja ehkä jotain keittiötavaroitakin. Sieltä saisi myös paljon joululahjoja!

T. Enni

* Sisältää syvälinkin

Kommentit

Lue myös