Beautyblender ja Invisibobble

Pikkuinen kananmunan mallinen meikkisieni löysi tiensä meikäläisen meikkipussukkaan toissapäivänä. Kävin hakemassa testitäydennystä PR-toimistolta ja sieltä mukaan lähti mm. Invisibobble-hiuslenkkejä ja Beautyblender-meikkisieni. Molemmat tuotteet on saatu blogin kautta.

Toista päivää elellään ja ponnari on ollut päässä siitä lähtien sekä kaksi meikkipohjaa on jo toteutettu Beautyblenderin kanssa. Molemmat on siis todettu toimiviksi jutuiksi. Kyllähän näitä ilmankin toki eläisi, mutta uusia juttuja on kiva kokeilla!

IMG_4484 copy
IMG_4474 copy


Invisibobblen avulla sain hiukseni ensimmäistä kertaa takaraivon korkuiselle ponnarille. Usein näin aseteltu ponnari valahtaa aina vähintään viiden minuutin kuluessa lähemmäs takaraivoa.

Beautyblenderillä taas sain levitettyä Lumene CC -voiteen nätisti. Koska meikkisieni kastellaan ennen käyttöä, tuote levitetään iholle kostutetulla sienellä. Ensiksi siis saattaa näyttää siltä, että iho on todella kuulas - onhan siinä vielä paljon kosteutta. Tämä onkin yksi tuotteen kivoista jutuista. Tosin kyllähän kosteus haihtuu, mutta nenänpääni hohti silti enemmän kuin ikinä vielä 15 minuutin jälkeenkin. Ihmettelin tätä siinä vaiheessa, kun olin jo lähdössä ulos. Eli kuultoa todella tuli. Olen käyttänyt Lumenen CC -voidetta jo vuoden ajan ja tämä oli uutta.

Kun meikkisieni kastellaan, se turpoaa noin kaksinkertaiseksi. Pesun jälkeen se jätetään kuivumaan paketin päälle näin:

IMG_4488 copy

Pakko sanoa yksi miinus, sillä mielestäni tuotteella on aika kova hinta. Ajattelin, että jos nyt joskus haluaa panostaa jokusen euron hyvään meikkisieneen, niin tässä olisi tietysti hyvä vaihtoehto. Luulin silti, että tuote olisi maksanut jotain kympin luokkaa, mutta hinta onkin useimmissa paikoissa 19,90 euroa.

En osaa sanoa tuotteen eliniästä vielä mitään, mutta ei se ihan hepposelta tunnu. Jos pesisin vanhempaa, parin euron meikkisientäni päivittäin, tuntuu, että se repeäisi jo parin kerran jälkeen.

IMG_4492 copy2

Meikkisieni pitää siis pestä joka käytön jälkeen! Tämä on lisännyt aamutoimiini yhden ylimääräisen minuutin, ei sen enempää. Merkillä on myynnissä myös meikkitarvikkeille tarkoitettua omaa saippuaa (noin 15 euroa), mutta kuulemma pesuun voi käyttää myös Marseille-saippuaakin, joka kustantaa pari euroa. 

Meikkisientä myyvät ainakin Pretty.fi:n* verkkokauppa ja Stockmann. Nyt näyttäisi tosin siltä, että Pretty.fi-sivustolla* Beautyblenderin ostajalle tarjotaan saippua kaupan päälle.

IMG_4501 copy
IMG_4505 copy

Beautyblenderillä voi myös levittää nestemäistä poskipunaa ja meikkisieniä on saatavilla muutamaa erilaista ja erikokoista versiota. Mulla on käytössä Beautyblender Pure White.

Onko teillä kokemusta Beautyblenderistä?

t. Enni

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta / * Sisältää syvälinkin

Kommentit

 1. Moikka Enni!

  Mullakin on tuo beautyblender ja oon kyllä tykännyt, vaikka harvemmin tulee käytettyä. Jättää mukavan kuulaaksi ihon. Mutta huh toi hinta?! Mun hiuksissa taas nuo bobblet ei jotenkin toimi ainakaan takaraivolle jos laittaa ponihännän esim treenien ajaksi niin se liukuu.. se varmaan riippuu vähän myös hiuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Minna! Joo kuulaaksi jättää! Hinta on aika kirpaiseva. :/ Ai ei toimi? Mulla on kyllä tosi liukkaat hiukset, kun en niitä värjää, mutta varmaan just paksuus tms vaikuttaa. Mä laitan kolme kiepsautusta, neljäs saattaisi olla jo vähän liian tiukka!

   Poista
 2. Mä tykkään kanssa tuosta blenderistä. Se tuli tutuksi I love me messuilla, joissa se lanseerattiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sain tämän vähän myöhässä kätösiini, olen ollut liian kiireinen :(

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös