Rebecca Minkoff Mini M.A.C

Apua, jouluaatto on jo ihan kohta! Multa on mennyt ihan ohi jouluhypetys, joten korjataan tämä vääryys. Tein nimittäin muutama viikko sitten spontaaniostoksen, sillä olin ansainnut mielestäni yhden joululahjan itselleni. 

Törmäsin Heidin uuteen Rebecca Minkoff Mini M.A.C -laukkuun ja jotenkin se jäi mieleeni. Laukussa yhdistyy niin ulkonäkö, koko, laadukkuus kuin kohtuullinen hintakin. Huomasin myös, että Rebecca Mincoffin laukkuja saa nykyisin myös Zalandon ja Booztin kautta, jolloin mukaan ei tietenkään tule tullimaksuja.


Olen iloinen, että löydän muiden blogien kautta asioita, joista pidän. Jotkut luetuista postauksista jäävät vielä itämään vähän kauemmaksikin aikaa. Tämä oli nyt sellainen postaus. 

Rebecca Minkoffin laukut ovat muotibloggaajien ja jenkkistarojen, kuten  Jennifer Lawrencen, ja Reese Witherspoonin suosikkeja, joten jos hekin pitävät niistä, niin ehkä minäkin... :) Valitsin omani hopean värisillä metalliosilla, sillä sellainen puuttui kaapistani vielä kokonaan. Chanelin laukun metalliosat on kullattu keltakullalla ja Lontoon tuliaisen aka Coccinellen metalliosat taas muistuttavat sävyltään haaleaa keltakultaa. Mini M.A.C. -laukku on tarkoituksella pieni, sillä se on ns. pikkusisko isommalle M.A.C-laukulle. Pohdin jo hetken hankkivani isomman M.A.C-laukun, mutta siinä eivät täyttyneet kaikki ison laukun kriteerini. Odotan nimittäin edelleen löytäväni jonkin korvaajan ikisuosikilleni, eli Bershkan tekonahkaiselle laukulleni. Kymmenen euron alelaukku on palvellut mua jo kohta kolmen vuoden ajan, mutta se myös alkaa harmillisesti näkyä. Tekonahkalaukut eivät ole ikuisia.

Ainut kuvitelmiani vastaava malli on edelleen Proenza Schoulerin PS1-laukku, mutta hintansa puolesta se taitaa jäädä pelkäksi haaveiluksi. Onko niin vaikeaa löytää läpällinen musta nahkalaukku, jossa on sekä olkahihna, että kahvat? Zalandon yli viidensadan mustan nahkalaukun valikoimistakaan ei löytynyt yhtään ainutta oikeanlaista vaihtoehtoa.Toistaiseksi siis mennään Bershkalla, kun mukana kulkee kamera ja muut tilaa vaativat tavarat ja sitten vaihdetaan tähän ihanaan Mini M.A.C-laukkuun, kun mukaan tarvitaan vain lompakko, puhelin, huulirasva, huulikiilto ja avaimet.

Oletteko te jo löytäneet itsellenne joululahjan?

Ps. Rebecca Minkoffin Mini M.A.C -laukut näyttivät olevan loppuunmyyty muutama päivä sitten Zalandon sivuilta kuin myös Boozt.com-verkkokaupastakin, mutta Boozt.comista* saattaa löytyä jokin muu silmää miellyttävä malli, kuten esim. Mini 5 zip*.

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

 1. En tiedä huomasitko jo mun blogistani, mutta mä tilasin sen mustan M.A.C.:in Zalandolta. Sinne sattui olemaan just -20% alekoodi, joten pakkohan mun oli! Se M.A.C. on just passelin kokonen. :)
  (http://millamainen.blogspot.fi/2014/12/uusi-perheenjasen.html)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo en huomannut!! <3 joo ei kyllä muuten kannata tilata ku alekoodien kanssa! Käyn tsekkaamassa ihan pian sun jutun!

   Poista
 2. Uuuuulalaa mikä veska! Tässä on kyllä kaikki palikat kohdallaan, kelpais mullekin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös