JUHANNUSSUUNNITELMIA JA TOP 3 SARJASUOSITUKSETHOLÀ!

Kotiuduttiin Espanjasta pari päivää sitten, eli tultiin sopivasti juhannukseksi kotiin tällä kertaa. Pari vuotta sitten juhannus tulikin vietettyä Espanjassa. Sen kummempia suunnitelmia juhannukseksi ei kuitenkaan ole kuin perheen kanssa yhdessäoloa, grillailua, saunomista ja sään salliessa uimista. 

Aion varustautua iltaan hyttysmyrkyllä, sillä jostakin syystä pistot ovat aiheuttaneet mulle ihan jäätäviä paukamia ihoon, enkä kaipaa yhtään uutta kutisevaa pattia.

Jos ukkosmyräkkä yllättää juhannuksena, kuten sellaista kai vähän luvattiin, olen varautunut huonoon säähän muutamalla hyvällä sarjalla. Mikäs sen ihanampaa kuin katsella illalla lempisarjoja. 

Olen viime aikoina jäänyt koukkuun minulle ennestään tuntemattomiin HBO:n sarjoihin, sillä olen ollut vannoutunut Netflix-käyttäjä jo niin pitkään. HBO:lla on kuitenkin ihan älyttömän hyviä sarjoja tarjolla tällä hetkellä, joista listasinkin alle kolme mun omaa suosikkia.


TOP 3 SARJASUOSITUKSET:


1. Killing Eve:

Mustasta huumorista ja muodista kiinnostuneiden must see -sarja. Sarjan juoni perustuu Villanellen ja Even pakonomaiseen tarpeeseen jahdata toisiaan. 

Olen jo päättänyt, että ensi vappuna olen Villanelle ja hankin samanlaisen upean pinkin mekon jostain. Jodie Comer on muutenkin eräs lempinäyttelijöistäni tällä hetkellä, sillä hän vaan on niin taitava ja todella kaunis näyttelijä. Hänet näin ensimmäisen kerran Yorkin Prinsessana Valkoinen Prinsessa -sarjassa. 

Spoiler alert: Tykkäsin tosin ensimmäisestä kaudesta vähän enemmän.


2. Big Little Lies:

Koukutuin Big Little Lies -sarjaan täysin ensimmäisestä jaksosta alkaen ja nyt myös sarjan kaunis tunnusmusiikki soi taukoamatta päässäni. Sarjassa on ensinnäkin liuta muita lempinäyttelijöitäni, kuten Nicole Kiddman ja Shailene Woodley. 

Sarja koukutti mut hyvällä draamalla ja upeilla maisemilla. Silti sarjassa on todella paljon ärsyttäviä piirteitä. Tämän sarjan toista tuotantokautta odotin kuitenkin niin paljon, ettei kotiinpaluu Espanjasta tuntunut ollenkaan pahalta. 


3. The Handmaid's Tale

Tulen niin myöhässä tämän kanssa, mutta hyvä, että lopulta päädyin katsomaan sarjan ensimmäisen jakson. The Handmaid's tale pohjautuu Margaret Atwoodin romaaniin Orjattaresi (1985). 

Tätä sarjaa katsoessani mietin koko ajan, millaista elämä olisi, jos sarjan tapahtumat olisivatkin totta, sillä jossain päin maailmaa on varmasti ihmisiä, jotka allekirjoittavat tarinan ideologian. Niinpä sarjan aihe tuntuu todella karulta ja se saa mut entistä enemmän haluamaan tasa-arvoa naisten ja miesten välille*. Kannattaa ihan oikeasti katsoa, jos et ole koskaan vielä tätä kyseistä sarjaa nähnyt.Nyt jos ehdin, katson vielä yhden jakson jotakin näistä sarjoista ennen kuin lähden grillaamaan, sillä neiti on parhaillaan päiväunilla. Mulle saa myös jakaa hyviä sarjasuosituksia, sillä nämä kolme sarjaa on jo kohta koluttu läpi.

Mitä sun juhannussuunnitelmiin kuuluu?

Ihanaa ja leppoisaa juhannusta kaikille!

t. Enni

* Ja myös tasa-arvoa kaikille vähemmistöille.

Kommentit

 1. Mites näissä on toi väkivaltapuoli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikissa on kyllä, paljonkin.. Olisko nää k-16-sarjoja. Mut sellaista, että mä joka kammoan kaikkea, pystyn katsomaan. Killing eve varmaan kaikista väkivaltaisin, onhan Villanelle palkkamurhaaja... 🤔😅

   Poista
  2. Noni, eka kausi Killing Eveä katsottu 😄

   Poista
  3. Mä oon niiiin iloinen! 😍 Annoit just mun postaukselle suurimman merkityksen mitä voi! Ihanaa, että löysit tästä hyvän sarjan! Joko aloitit kakkoskauden? 😂

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös