TERASSIN KATSEENVANGITSIJA - VÄINÖ-RIIPPUTUOLI JA PREECO.FI

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Preeco.fi:n kanssa.


Pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä suomalaisen, vuonna 2012 perustetun Preeco.fi-verkkokaupan kanssa. Yhteistyön ansiosta kodin takapihaa koristaa nykyisin VÄINÖ-riipputuoli.

PREECO.FI JA VÄINÖ-RIIPPUTUOLI

Kesä tuli, joten on aika suunnata katseet terassille. Mitäpä muutakaan terassi kaipaisi kuin kunnon lepotuolia? Niinpä olen ihan suunnattoman iloinen, että mulle tuli mahdollisuus hankkia sellainen Preecon kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta.

Näissä kuvissa näkyy musta / harmaa polyrottinkinen VÄINÖ-riipputuoli, jonka valitsin Preecon verkkokaupasta. Preeco.fi on siis täysin suomalainen verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2012. Preeco tarjoaa monipuolisen, yli 4000 tuotteen valikoiman, joka kattaa mm. kodin tavaroita, puutarhakalusteita, urheiluvälineitä sekä paljon muuta.

TERASSIN KATSEENVANGITSIJA

Olin miettinyt riipputuolia jo pitkään, sillä olin haaveillut istuvani sellaisessa tyttäreni kanssa. Kun neiti myös innoissaan leikkii takapihalla, on minusta mukavaa seurata hänen puuhiaan vähän kauempaa. Riipputuoli käykin tähän tarkoitukseen täydellisesti.

On varmaan sanomattakin selvää, että jokainen, joka tuolin näkee, haluaa välittömästi istahtaa siihen. Riipputuoli on todellinen katseenvangitsija. On todella ihanaa, että voimme neidin kanssa mennä yhdessä riipputuoliin istuskelemaan ja lukemaan kirjaa. Kun neiti vähän kasvaa, tulee hän varmasti viettämään riipputuolissa aikaa myös itsekseen.  


"Jokainen, joka tuolin näkee, haluaa välittömästi istahtaa siihen" 


HELPPO KASATA JA KÄYTTÄÄ

Riipputuolin asentaminen oli helppoa, sillä sitä ei tarvinnut kiinnittää kattoon. Riipputuoli roikkuu tukevasti takana olevan teräskaaren varassa. Alkuun minua jännitti istahtaa tuoliin, sillä mietin, miten riipputuoli kestää minun ja neidin yhteispainoa. Ohjeissa kuitenkin mainittiin riipputuolin kestävän 120 kg painoa, joten ei siis huolta, vaikka istuisin tuolissa tyttäreni kanssa.

Riipputuoli ei myöskään ole itsessään kovin painava, joten sitä voi helposti liikutella terassilla. Myös istuinosan korkeutta voi muuttaa ketjun pituutta säätelemällä. Meillä riipputuoli on asetettu kaikista matalimmalle korkeudelle, jotta siihen on helppo istahtaa. 

Riipputuolissa on todella mukavaa istua. Siitä huolen pitää mukana tullut 6 cm paksu pehmuste, joka on juuri niin pehmeä kuin miltä se näyttääkin.
"Mikäs siinä talvella riipputuolissa istuessa ja glögiä juodessa"SÄÄNKESTÄVÄ RIIPPUTUOLI

Preecon verkkosivuilla on myynnissä muutamia erilaisia riipputuoleja. Valitsemani VÄINÖ-tuoli oli tämän vuoden uutuustuote ja sen ulkonäkö miellytti myös värinsä puolesta.

Tuoli on valmistettu polyrottingista ja teräksestä. Riipputuolin materiaali onkin jo itsessään kätevää, sillä polyrottinki on säänkestävää ja näin riipputuolia voi säilyttää ulkona koko vuoden. Jos tuolin käyttöikää haluaa pidentää, voi tuolin siirtää talveksi suojaan kovien pakkasten ajaksi.

Mietin itse, että olisi aika hauskaa käyttää tuolia myös talvella. Ehkä hankin tuolin päälle jonkun suojan, jotta leudoimmilla säillä tuoli olisi valmiina käyttöön. Koska mikäs siinä talvella riipputuolissa istuessa ja glögiä juodessa.


TERASSIN PÄIVITYSTÄ

Meidän terassi näyttää tällä hetkellä vielä vähän ankealta, sillä sieltä puuttuvat kokonaan kesäiset kukat ja viherkasvit. Aion kuitenkin hankkia riipputuolin viereen kasveja, jolloin terassin yleisilme piristyy. Samaten voisin myös hankkia jotkut nätit roikkuvat pihavalot riipputuolin taakse. 

Käy kurkkaamassa Preeco.fi:n verkkosivuilta lisätiedot VÄINÖ-riipputuolista. Kannattaa samalla myös katsoa muut tarjolla olevat mallit, sillä riipputuoleja löytyy paljon erimuotoisia, -värisiä ja -kokoisia.

Minkä tuoleista sinä valitsisit?

Jotta pysyt ajan tasalla Preeco.fi:n tarjonnasta, muista laittaa heidät seurantaan somessa.

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Preeco.fi:n kanssa.

Kommentit

 1. Apua! Tuo valkoinen riippumatto hapsuilla on TÄYDELLINEN. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vähän ihastelin sitäkin! Näin mun mielestä aika vastaavan Big Little Lies - sarjassakin 😍

   Poista
 2. Ihana riipputuoli! <3 Just katsottiin muksun kanssa viikonloppuna K-Raudasta näitä, tuollainen olisi ihana terassille. Terassi on tosin vielä rakenteilla, mutta joku tuollainen riipputuoli sinne tulee - joko yhden tai kahden istuttavana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh vähänkö kivaa! Ehdottomasti riipputuoli terdelle, must have <3 :D

   Poista
 3. Vitsi mä oon aina halunnu tommosen! näyttää niin ihanan rennolta löhöilypaikalta 8) pakko vielä joskus hommata!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös