Siirry pääsisältöön

TERASSIN KATSEENVANGITSIJA - VÄINÖ-RIIPPUTUOLI JA PREECO.FI

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Preeco.fi:n kanssa.


Pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä suomalaisen, vuonna 2012 perustetun Preeco.fi-verkkokaupan kanssa. Yhteistyön ansiosta kodin takapihaa koristaa nykyisin VÄINÖ-riipputuoli.

PREECO.FI JA VÄINÖ-RIIPPUTUOLI

Kesä tuli, joten on aika suunnata katseet terassille. Mitäpä muutakaan terassi kaipaisi kuin kunnon lepotuolia? Niinpä olen ihan suunnattoman iloinen, että mulle tuli mahdollisuus hankkia sellainen Preecon kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta.

Näissä kuvissa näkyy musta / harmaa polyrottinkinen VÄINÖ-riipputuoli, jonka valitsin Preecon verkkokaupasta. Preeco.fi on siis täysin suomalainen verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2012. Preeco tarjoaa monipuolisen, yli 4000 tuotteen valikoiman, joka kattaa mm. kodin tavaroita, puutarhakalusteita, urheiluvälineitä sekä paljon muuta.

TERASSIN KATSEENVANGITSIJA

Olin miettinyt riipputuolia jo pitkään, sillä olin haaveillut istuvani sellaisessa tyttäreni kanssa. Kun neiti myös innoissaan leikkii takapihalla, on minusta mukavaa seurata hänen puuhiaan vähän kauempaa. Riipputuoli käykin tähän tarkoitukseen täydellisesti.

On varmaan sanomattakin selvää, että jokainen, joka tuolin näkee, haluaa välittömästi istahtaa siihen. Riipputuoli on todellinen katseenvangitsija. On todella ihanaa, että voimme neidin kanssa mennä yhdessä riipputuoliin istuskelemaan ja lukemaan kirjaa. Kun neiti vähän kasvaa, tulee hän varmasti viettämään riipputuolissa aikaa myös itsekseen.  


"Jokainen, joka tuolin näkee, haluaa välittömästi istahtaa siihen" 


HELPPO KASATA JA KÄYTTÄÄ

Riipputuolin asentaminen oli helppoa, sillä sitä ei tarvinnut kiinnittää kattoon. Riipputuoli roikkuu tukevasti takana olevan teräskaaren varassa. Alkuun minua jännitti istahtaa tuoliin, sillä mietin, miten riipputuoli kestää minun ja neidin yhteispainoa. Ohjeissa kuitenkin mainittiin riipputuolin kestävän 120 kg painoa, joten ei siis huolta, vaikka istuisin tuolissa tyttäreni kanssa.

Riipputuoli ei myöskään ole itsessään kovin painava, joten sitä voi helposti liikutella terassilla. Myös istuinosan korkeutta voi muuttaa ketjun pituutta säätelemällä. Meillä riipputuoli on asetettu kaikista matalimmalle korkeudelle, jotta siihen on helppo istahtaa. 

Riipputuolissa on todella mukavaa istua. Siitä huolen pitää mukana tullut 6 cm paksu pehmuste, joka on juuri niin pehmeä kuin miltä se näyttääkin.
"Mikäs siinä talvella riipputuolissa istuessa ja glögiä juodessa"SÄÄNKESTÄVÄ RIIPPUTUOLI

Preecon verkkosivuilla on myynnissä muutamia erilaisia riipputuoleja. Valitsemani VÄINÖ-tuoli oli tämän vuoden uutuustuote ja sen ulkonäkö miellytti myös värinsä puolesta.

Tuoli on valmistettu polyrottingista ja teräksestä. Riipputuolin materiaali onkin jo itsessään kätevää, sillä polyrottinki on säänkestävää ja näin riipputuolia voi säilyttää ulkona koko vuoden. Jos tuolin käyttöikää haluaa pidentää, voi tuolin siirtää talveksi suojaan kovien pakkasten ajaksi.

Mietin itse, että olisi aika hauskaa käyttää tuolia myös talvella. Ehkä hankin tuolin päälle jonkun suojan, jotta leudoimmilla säillä tuoli olisi valmiina käyttöön. Koska mikäs siinä talvella riipputuolissa istuessa ja glögiä juodessa.


TERASSIN PÄIVITYSTÄ

Meidän terassi näyttää tällä hetkellä vielä vähän ankealta, sillä sieltä puuttuvat kokonaan kesäiset kukat ja viherkasvit. Aion kuitenkin hankkia riipputuolin viereen kasveja, jolloin terassin yleisilme piristyy. Samaten voisin myös hankkia jotkut nätit roikkuvat pihavalot riipputuolin taakse. 

Käy kurkkaamassa Preeco.fi:n verkkosivuilta lisätiedot VÄINÖ-riipputuolista. Kannattaa samalla myös katsoa muut tarjolla olevat mallit, sillä riipputuoleja löytyy paljon erimuotoisia, -värisiä ja -kokoisia.

Minkä tuoleista sinä valitsisit?

Jotta pysyt ajan tasalla Preeco.fi:n tarjonnasta, muista laittaa heidät seurantaan somessa.

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Preeco.fi:n kanssa.

Kommentit

 1. Apua! Tuo valkoinen riippumatto hapsuilla on TÄYDELLINEN. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vähän ihastelin sitäkin! Näin mun mielestä aika vastaavan Big Little Lies - sarjassakin 😍

   Poista
 2. Ihana riipputuoli! <3 Just katsottiin muksun kanssa viikonloppuna K-Raudasta näitä, tuollainen olisi ihana terassille. Terassi on tosin vielä rakenteilla, mutta joku tuollainen riipputuoli sinne tulee - joko yhden tai kahden istuttavana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh vähänkö kivaa! Ehdottomasti riipputuoli terdelle, must have <3 :D

   Poista
 3. Vitsi mä oon aina halunnu tommosen! näyttää niin ihanan rennolta löhöilypaikalta 8) pakko vielä joskus hommata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Kaikki ohikulkijat jää ihailemaan tätä 😅

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my