Juhannus Espanjassa - Pieni baari Mijasissa

Juhannusterveisiä Espanjasta! Vaikka päivät ovat koostuneet pitkälti ei mistään ihmeellisestä (mikä on ollut erittäin hyvä asia), niin koneella ei ole paljoa ehtinyt istua. Tänään tuli kaksi viikkoa täyteen Espanjassa. Päivät noudattavat aika lailla samaa kaavaa, aamulla otetaan aurinkoa ja illalla lähdetään liikkeelle, eli kaupoille tai syömään. 

Tänään tosin kävin aamupäivällä reilun tunnin kestoisella kävelylenkillä. Kohteena oli Campolla sijaitseva pieni sikabaari Fuengirolan moottoritien toisella puolella, luulisin seudun olevan itse asiassa jo Mijasia. 
Matka baarille oli periaatteessa pelkkää ylämäkeä, joten fiilis perillä oli vähän kuin juuri saunasta tulleella. Onneksi kylmä cokis viilensi nopeasti ja baarissa nautittujen tapasten voimin jaksoi kävellä takaisin kotiin. Paikkaa kutsutaan mustan sian baariksi, sillä siellä asusteli ennen musta sika. Mitä lie tapahtunut sialle, ei näkynyt enää. Paikan virallinen nimi on Peña Caballista La Retana, tässä linkki karttaan.

Mua hieman huvittaa alemmassa kuvassa näkyvät lehmänlannat, joita sai väistellä matkalla ylös baarille. Itse asiassa astuin myöhemmin Nikeilläni lehmänlantakasaan, ja myöhemmin iltapäivällä, kun otin aurinkoa altaalla, ohi lentänyt lintu myös päätti heittää jätöksensä mun jaloille. Jos kolmas kerta toden sanoo, niin mitähän sontaa olisi vielä tiedossa tänään?Olin eilen koko alkuillan viettämässä juhannusta Carihuelan rannalla Torremolinosissa, täällä aattoa juhlittiin siis jo eilen. Istuimme rannalla eväskorien kera muutaman tunnin ajan. Carihuelassa oli aika hiljainen meno verrattuna Fuengrirolaan, jonne palasimme hieman puolen yön jälkeen. Onnistuimme saamaan auton lähelle rantaa, joten kävimme pikaisesti katsomassa meininkiä Fugen rannalla.

Keskiyöllä ilmoille paukahti massiivinen ilotulitus, joka oli yksi upeimmista koskaan näkemistäni, loppuhuipennuskin tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan. Lisäsin Instagramiin yhden lyhyen videon ilotulituksesta, käykää kurkkaamassa.


Nyt alkaa nälkä kutittelemaan mahanpohjaa sen verran, että lähdetään etsimään sopivaa illallispaikkaa keskustasta. Ihanaa juhannusta kaikille ja ottakaa iisisti.

t. Enni

Ps. Kahta kuvaa lukuun ottamatta, postauksen kuvat on otettu uudella Huawei P9 -puhelimellani!

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös