Siirry pääsisältöön

MITEN HANKIN ALLE 200 EURON LOUIS VUITTON SPEEDYN?


LOUIS VUITTON SPEEDY 25

Voisinko sanoa, että tein ihan älyttömän hyvät kaupat muutamia kuukausia sitten. Tässä siis viimeisin Zadaan kautta tekemäni ostos, nimittäin Louis Vuitton Speedy 25. Mä en ihan tosissani koskaan kuvitellut hankkivani kyseistä laukkua, mutta mitä lie tapahtunut... Nyt laukun muotokieli onkin alkanut kiehtoa ja nimenomaan idea kädessä kannettavasta laukusta viehättää.

Toki päivittäin mulla on edelleen käytössä LV:n Favorite PM, jota pidän paljon crossbodyna. Favorite onkin yksi parhaimmista ostoksistani ikinä ja siitä kertoo se, että olen käyttänyt sitä lähes jokaisena päivänä viimeisen vuoden ajan. Senkin ostin käytettynä, mutta sitä en kuitenkaan saanut ihan näin edullisesti.

Nyt joku ehkä pohtii, olenko erehtynyt ostamaan kopion, mutta kyllä minulla on hyppysissäni ihan aito laukku.

MITEN ONNISTUIN HANKKIMAAN SPEEDYN 169 EUROLLA?

Muistatte ehkä, että olen tehnyt myös yhteistyötä Zadaan kanssa. Tämä postaus ei ole yhteistyöpostaus, vaan kirjoitan tämän puhtaasti omasta kokemuksestani.

Kaikki lähti siitä, kun mulle oli kertynyt Zadaahan krediittejä jonkin verran. Ajan kanssa krediittejä alkoikin kerääntyä lisää ja niinpä päätin odotella niin kauan, että joku sopiva merkkilaukku ilmaantuisi myyntiin.

Speedy-laukkua olin alkanut pohtia jo vähän aiemmin, sillä kaipasin laukkua, johon mahtuisi myös kamera. Toki budjetti tuli siltä osin vastaan, etten pystynyt hankkimaan Speedy Bandoulièrea, jolloin olisin voinut käyttää laukkua olkahihnan kanssa helposti. 

Vanhanmallisen Speedyn huono puoli on se, ettei tähän malliin oikeastaan saa olkahihnaa siten, että se näyttää hyvältä. Kädessä kannettavana laukku kuitenkin ajaa asiansa erinomaisesti ja iso kamerakin sinne mahtuu puhelimen, lompakon ja avainten kanssa.

Pidin siis silmällä designer-laukkuja ja erityisesti 25-kokoisia Speedyjä, sillä näiden laukkujen hinnat ovat tällä hetkellä muutenkin aika matalalla. Se johtuu ehkä siitä, että tarjontaa näyttää olevan aika paljon. Olen kuitenkin huomannut, että nyt myös kysyntä on kasvanut.


"Kun kuitenkin tutkin laukkua tarkasti, huomasin siinä yhden pienen virheen"


vintage speedy

SALAPOLIISITYÖTÄ

Kun löysin kyseisen laukun Zadaasta, huomasin, että laukusta oli tykätty paljon, muttei kauppoja ollut syntynyt ja laukku oli ollut jo jonkin aikaa myynnissä. Tähän saattoi vaikuttaa se, ettei laukun mukana tullut alkuperäistä kuittia. 

Laukun myyjä oli ostanut laukun aiemmin Vestiaire Collectiven kautta (josta tosin myös välillä lipsahtaa myyntiin feikkejä). Tein kuitenkin pientä salapoliisityötä ja löysin laukun alkuperäisen myynti-ilmoituksen Vestiairen sivuilta ja näin myös millä hinnalla laukku oli edellisellä kerralla vaihtanut omistajaa.

Kun olin vakuuttunut, että kyseessä oli aito laukku, tein laukusta tarjouksen. En muista hierottiinko kauppoja jonkin aikaa, mutta lopulta myyjä suostui tarjoukseeni. Näin sain käytettyä Zadaan krediitit ja maksettavaa laukusta jäi 219 euroa.

OLIKO LAUKKU AITO?

Nyt kun laukku oli maksettu, piti vain malttaa odottaa laukun saapumista. Sen jälkeen kun saisin laukun itselleni, minulla olisi muutama päivä aikaa varmistaa laukun aitous. Niinpä jo valmiiksi etsin sopivan sivuston aitouttamaan laukkuni.

Kun laukku vihdoin saapui, otin siitä kuvat ja aitoutin laukun ProAuthenticators.com-sivustolla. Kuten olin arvellutkin, laukku sai aidon paperit. Tämän kyllä jo tiesin, sillä olin tutkinut laukkua etukäteen hyvin, eikä mikään laukussa viitannut siihen, etteikö se olisi ollut aito.

"Eikä ole ikinä hyvä juttu, jos uudesta hankinnasta tulee huono fiilis"


Louis vuitton speedy

LAUKKU EI KUITENKAAN TÄYSIN VASTANNUT KUVAUSTA

Kun kuitenkin tutkin laukkua tarkasti, huomasin siinä yhden pienen virheen.

Hankkimani laukku on alun perin valmistettu vuonna 2004. Siihen nähden laukku on ulkoisesti erittäin hyvässä kunnossa ja vanchetta-nahan patinakin todella tasaista. Minulla on laukussa sisällä Primarkista ostettu organizer, jossa on sauma sivussa. Siitä syystä saattaa näyttää, että laukun canvas olisi taittunut.

Huomasin kuitenkin, että toisesta kahvasta löytyi pieni tahra, jonka oletan olevan kuulakärkikynästä tullut jälki. 

Koska kyseistä tahraa ei mainittu myynti-ilmoituksessa, olin myyjään jälkeenpäin yhteydessä ja kyselin, oliko hän tietoinen asiasta. Tahrasta nimittäin näki, että sitä oli yritetty putsata. Myyjä vastasikin pian ja sanoi, ettei tiennyt jäljestä mitään. Kuulemma laukku ei ollut ollut hänen käytössään viime aikoina, vaan ystävällä (tai perheenjäsenellä).

Jälki kuitenkin alkoi mietityttää minua, sillä tiesin sen varmasti alentavan laukun jälleenmyyntiarvoa, jos joskus päätyisin luopumaan laukusta. Eikä ole mun mielestä ikinä hyvä juttu, jos uudesta hankinnasta tulee huono fiilis. 

Pääsimme kuitenkin sopuun myyjän ehdottaessa laukulle hinnanalennusta, jottei minuun tarvitsisi palauttaa tuotetta. Niinpä hinnanalennuksen jälkeen laukun lopulliseksi maksetuksi hinnaksi muodostui 169 euroa. Tuohon summaan tuli päälle toki 10 dollarin aitoustodistus.

louis vuitton speedy
vintage speedy

AJATUKSENI LAUKUSTA NYT

Hinnanalennuksen jälkeen olin todella tyytyväinen kauppoihin, sillä en usko, että olisin mitenkään muuten onnistunut hankkimaan aitoa LV:n Speedyä vastaavalla hinnalla yhtä helposti.

Ulkoisesti laukku on kuitenkin täysin ehjä, eikä siinä ole mitään silminnähtäviä jälkiä kaukaa katsottuna. Kyseistä pientä jälkeäkin joutuu oikeasti tutkimaan aika läheltä, jotta sen näkee. Jos kuitenkin joskus päädyn myymään laukun, on minun tietysti mainittava tahrasta.

Jos siis tulevaisuudessa luovun laukusta, niin laukun arvo on vähintään noin 300 euroa, sillä se vastaa sitä summaa, minkä verran laukusta maksoin krediittien kera. Krediitit olivat kertyneet tililleni hiljalleen, eli ne olivat minulle pelkkää bonusta. Krediittien ja hinnanalennuksen ansiosta lopullinen kauppasumma oli 169 euroa.

ILMAINEN TOIMITUS ZADAAN KAUTTA TEHTYYN OSTOON

Harmi, etteivät krediitit enää toimi samalla tavalla, sillä nyt 5 euron krediittien sijaan pystyy tienaamaan ilmaisia toimituksia. Ostajalle sekin on kuitenkin todella hyvä etu, joten suosittelen käyttämään koodia EM1289 tilauksen yhteydessä, niin saat ostoksellesi ilmaisen toimituksen.

Nyt olisikin huippua kuulla, mikä on ollut sun paras tai edullisin löytö!

t. Enni

Ps. Muista myös seurata tiliäni Instagramissa.

Kommentit

 1. Moi, mites toi kun logo on ylösalaisin?

  VastaaPoista
 2. Kommentoin omaa äskeistä kommenttiani: eli tuo logokangas siis onkin ilmeisesti samaa palaa ja kiertää toiselta puolelta toiselle? siksi tällä puolella on logo ylösalaisin? En ole koskaan tarkemmin noita katsellut, siksi ihmettelin.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Se on aika erikoinen munkin mielestä. Muka pidin laukkua oikein päin kuvissa, mutta näköjään en haha :D

   Poista
 3. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt