HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RAKAS TYTTÄRENI


Mun yksivuotias, en voi käsittää! Vuosi meni niin, että hurahti.

Tästä pikku pörriäisestä kasvoi vuodessa vahvaluonteinen, seikkailunhaluinen, sopeutuva rohkea, utelias ja erittäin hymyilevä neiti, joka piristää kaikkien ohikulkijoiden päivää valloittavalla hymyllään. Alku oli hankalaa, mutta onneksi päivä päivältä asiat ovat alkaneet sujua helpommin. Kiitos tästä kuuluu neidille itselleen, sillä...

... Olet antanut meidän vanhempien jopa hieman nukkua. Ehkä sinulla onkin synnynnäisesti hyvät unenlahjat, kuten neuvolassa pohdittiin jokunen aika sitten. Silti, joka aamu, kiitän sinua hyvistä yöunista, sillä tiedän, että asiat voisivat olla toisinkin.

Olet niin kaunis, siro ja suloinen, etten välillä melkein edes kestä sitä. En muuttaisi sinussa mitään. Olen niin onnekas, että minulla on sinut.

Olemme kokeneet paljon asioita vuoden aikana. Ensimmäiseen vuoteen mahtui mm. useita reissuja, jotka ovat kasvattaneet myös minua paljon. Jos nämä reissut olisivat jääneet tekemättä, olisimme monia kokemuksia köyhempiä.En tiedä, miten olisimme perheenä pärjänneet ilman meidän kultaakin kalliimpaa tukiverkostoa. Kiitos ihan kaikille perheenjäsenille, isovanhemmille, ystäville ja tutuille, jotka olette olleet tukenamme viimeisen vuoden aikana. Vielä kun saadaan tytön täti kesällä kotiin, niin koko perhe on aidosti kasassa!

Time really flies. Make each day count.


Onneksi meillä oli mitä parhain vuosi. Sinä olet täydellinen. Rakastan sinua niin paljon.

More: @ennimork
Kuvat: Neidin toinen täti <3

Kommentit

Lue myös