PÄTEVÖIDYIN AMMATILLISEKSI OPETTAJAKSI

Hyvää iltaa täältä vauvalandiasta. Kuukausi vauvaelämää takana ja kylläpäs aika on kulunut nopeasti! Samalla mulla on vähän hassu olo, sillä tuntuu, etten enää ehkä haluaisi jakaa henkilökohtaisia vauva-aiheisia asioita täällä...

Mun täytyy vielä pohtia ja makustella, miten paljon vauvajuttuja otan tulevaisuudessa tänne blogiin. Saa toki jättää kommenttia, jos siellä ruudun toisella puolella on jotain toiveita tämän aiheen suhteen!

Ehkä sen verran voisin kertoa omia kuulumisia, että elän jänniä aikoja myös vauva-arjen ohessa. Neljän vuoden työura tämänhetkisessä työpaikassani on päättymässä ja sen jälkeen olen virallisesti full-time housewife siihen asti, kunnes löydän uusia töitä äitiysloman jälkeen. Tavallaanhan tämä olikin helpotus, sillä nyt ei heti tarvitse miettiä, milloin palaan töihin, vaan saan keskittyä täysillä vauvaan.

enninkengissa-vauva-baby

Paitsi... On mulla tosin hakupaperit vetämässä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon, sillä moni äippä kuulemma lukee lisää tutkintoja äitiyslomalla. Vai olikohan tämä hyväksi luultu vinkki sittenkin huono..? Kuitenkin tuumasin, että voisihan sitä kokeilla! Eikä yrittänyttä laiteta.

Pääsykokeet olisivat jo ihan muutaman viikon kuluttua. Jos pääsen sisään, niin sitten nämä tutkinnot ja pätevyydet saavat riittää vähäksi aikaa. Nyt on taskussa insinööripaprujen lisäksi myös  kasvatustieteiden perusopinnot ja ammatillisen opettajan pätevyys. 

Omiin virallisiin AmO-valmistujaisjuhliini en vaan harmikseni viime viikolla päässyt (pätevöidyin tosin jo jonkin aikaa sitten), mutta nyt mulla on siis virallisesti titteli!

enninkengissa-vauva-baby

Mun matkaan ammatilliseksi opettajaksi voi käydä tutustumassa toisesta enninopiskelu-blogistani. Käykää ihmeessä lukemassa!

Ps. Jos joku haluaa palkata mut tulevaisuudessa alan hommiin, niin vapailla markkinoilla ollaan. :)

AmO Enni M. kuittaa!

Lue myös / Read also


Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös