Siirry pääsisältöön

KEVÄT, SIITEPÖLYALLERGIA JA PREVALIN ALLERGY


Kaupallinen yhteistyö: Prevalin Allergy

Juuri kun pääsin eilen sanomasta, ettei allergia ole vielä tänä keväänä vaivannut, niin oireet ilmaantuivat saman tien parin tunnin ulkoilun jälkeen. Nyt ei ole edes tehnyt mieli mennä ulos, vaikka sää on mitä parhain ja kesäisin! 

Eilinen loppuilta meni nimittäin aivastellessa ja periaatteessa samanlaisissa fiiliksissä kuin olisi flunssa iskemässä. Ei auttanut muu kuin kaivaa kaapista ensihätään Lomudal-silmätippoja ja nenäkannu.

Ongelma on siinä, että apteekista saatavia allergialääkkeitä, antihistamiineja, ei juuri suositella käytettäväksi imetyksen aikana. Tai jos niitä käyttää, pitää kikkailla aika paljon, sillä esim. setiritsiini imeytyy äidinmaitoon kuulemma 25-90 prosenttisesti (näin minulle kerrottiin apteekissa).

Onneksi muistin, että sain viime kesänä testattavaksi Prevalin Allergy -nenäsumutetta (tuote saatu blogin kautta), joka näytti olevan voimassa vielä ensi kesään asti. Mikä parasta, kyseinen valmiste sopii myös raskaana olevien ja imettävien allergisten oireiden hoitoon. Näyttää siis siltä, että tämä tuote tulee olemaan kevään pelastus.

prevalin_allergy_nenasumute

PREVALIN ALLERGY

Tulin juuri äsken ulkoa ja olo oli niin huono, että ensitöikseni kannutin nenän nenäkannulla. Sen jälkeen suihkutin nenään Prevalin Allergy -nenäsumutetta ja olo helpottui huomattavan paljon. Yksi miinus tuotteessa on, nimittäin kammoksun tuotteen suihkuttamista nenään, sillä se jos mikä kirvelee! Onneksi kirvely kestää vain muutaman sekunnin ja hetkessä paremmaksi muuttuva olo palkitsee.

Viime vuonna en huomannutkaan, miten tehokkaasti nenäsumute vaikutti, sillä söin samaan aikaan allergialääkkeitä. Nyt kun olen lopettanut antihistamiinin käytön kokonaan, huomasin Prevalin Allergyn tehon heti ensimmäisen kokeilun jälkeen.

Tuotetta saa ohjeiden mukaan suihkuttaa nenään 2-3 kertaa päivässä. Tuotteen ohjeissa myös neuvotaan käyttämään suihketta ennen allergisen reaktion puhkeamista. Tuotetta olisi siis varmaan hyvä käyttää ainakin ennen kuin lähtee aamulla ulos tai myöhemmin esim. tullessa töistä kotiin.


prevalin_allergy_allergiaoire_kevat

Onneksi nyt on löytynyt edes hieman allergiaoireita lieventäviä keinoja, jotka sopivat tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni. Prevalin Allergy, Lomudal ja nenäkannu ovatkin mun uudet parhaat ystävät tämän kevään ajan. 

Voin siis suositella kaikille kevätvauvan hankkimista, kyllä meille raskaana oleville ja imettäville löytyy joitakin apukeinoja.

Ps. Jos teillä on muita hyviä (luomu)vinkkejä allergiaoireiden kukistamiseen, jakakaa niitä mulle!

t. Enni

Prevalin Allergy -nenäsumute on saatu testiin blogin kautta brändiltä.

Kommentit

  1. Rakastan kevättä, mutta silti odotan sitä aina kauhulla, sillä itsekin kärsin kovasti siitepölyallergiasta. Ensi oireiden ilmestyttyä ei auta kuin suunnata apteekkiin hankkimaan erilaisia lääkkeitä ja suihkeita. Pitääpä ottaa kokeiluun myös tuo nenäkannu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Huomenna Espanjaan lapsen kanssa

Matkustaminen kesällä 2022? Onko maailma auennut, uskaltaako matkustaa? Onko tosiaan totta, ettei Espanjaan vaadita enää qr-maahantuloilmoitusta, vaan maahan pääsee Suomesta yhdellä tulosteella ja passilla? Niin se on! Keväällä, kaiken kiireen ja sekamelskan keskellä sain omasta mielestäni tosi hyvän idean: varaanpa matkat itselleni ja tytölleni kahdestaan Espanjaan. Ei kauaa nokka tuhissut, kun Fisnkin lennot oli jo varattu ja sitten iski pienoinen paniikki. Miten hemmetissä selviän kahdestaan superaktiivisen lapsen kanssa viikon vailla mitään tukiverkostoa? Vähän vielä tiesinkään, mitä kaikkea matkan varrelle sattuisi kevään aikana. Lähdetään vaikka siitä, että olemme olleet vuoroviikoin kipeänä koko kevään ajan ja kaiken lisäksi mursin vielä varpaani kolmisen viikkoa sitten ihan typerällä tavalla kotona etätöissä.  En muista, koska olisin ollut näin väsynyt. Tuntuu, että talon rakentamiseen liittyvien päätösten tekeminen on helpompaa kuin suunnitella kenen luona lapsi on yötä viikon

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt