Siirry pääsisältöön

KEVÄT, SIITEPÖLYALLERGIA JA PREVALIN ALLERGY


Kaupallinen yhteistyö: Prevalin Allergy

Juuri kun pääsin eilen sanomasta, ettei allergia ole vielä tänä keväänä vaivannut, niin oireet ilmaantuivat saman tien parin tunnin ulkoilun jälkeen. Nyt ei ole edes tehnyt mieli mennä ulos, vaikka sää on mitä parhain ja kesäisin! 

Eilinen loppuilta meni nimittäin aivastellessa ja periaatteessa samanlaisissa fiiliksissä kuin olisi flunssa iskemässä. Ei auttanut muu kuin kaivaa kaapista ensihätään Lomudal-silmätippoja ja nenäkannu.

Ongelma on siinä, että apteekista saatavia allergialääkkeitä, antihistamiineja, ei juuri suositella käytettäväksi imetyksen aikana. Tai jos niitä käyttää, pitää kikkailla aika paljon, sillä esim. setiritsiini imeytyy äidinmaitoon kuulemma 25-90 prosenttisesti (näin minulle kerrottiin apteekissa).

Onneksi muistin, että sain viime kesänä testattavaksi Prevalin Allergy -nenäsumutetta (tuote saatu blogin kautta), joka näytti olevan voimassa vielä ensi kesään asti. Mikä parasta, kyseinen valmiste sopii myös raskaana olevien ja imettävien allergisten oireiden hoitoon. Näyttää siis siltä, että tämä tuote tulee olemaan kevään pelastus.

prevalin_allergy_nenasumute

PREVALIN ALLERGY

Tulin juuri äsken ulkoa ja olo oli niin huono, että ensitöikseni kannutin nenän nenäkannulla. Sen jälkeen suihkutin nenään Prevalin Allergy -nenäsumutetta ja olo helpottui huomattavan paljon. Yksi miinus tuotteessa on, nimittäin kammoksun tuotteen suihkuttamista nenään, sillä se jos mikä kirvelee! Onneksi kirvely kestää vain muutaman sekunnin ja hetkessä paremmaksi muuttuva olo palkitsee.

Viime vuonna en huomannutkaan, miten tehokkaasti nenäsumute vaikutti, sillä söin samaan aikaan allergialääkkeitä. Nyt kun olen lopettanut antihistamiinin käytön kokonaan, huomasin Prevalin Allergyn tehon heti ensimmäisen kokeilun jälkeen.

Tuotetta saa ohjeiden mukaan suihkuttaa nenään 2-3 kertaa päivässä. Tuotteen ohjeissa myös neuvotaan käyttämään suihketta ennen allergisen reaktion puhkeamista. Tuotetta olisi siis varmaan hyvä käyttää ainakin ennen kuin lähtee aamulla ulos tai myöhemmin esim. tullessa töistä kotiin.


prevalin_allergy_allergiaoire_kevat

Onneksi nyt on löytynyt edes hieman allergiaoireita lieventäviä keinoja, jotka sopivat tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni. Prevalin Allergy, Lomudal ja nenäkannu ovatkin mun uudet parhaat ystävät tämän kevään ajan. 

Voin siis suositella kaikille kevätvauvan hankkimista, kyllä meille raskaana oleville ja imettäville löytyy joitakin apukeinoja.

Ps. Jos teillä on muita hyviä (luomu)vinkkejä allergiaoireiden kukistamiseen, jakakaa niitä mulle!

t. Enni

Prevalin Allergy -nenäsumute on saatu testiin blogin kautta brändiltä.

Kommentit

  1. Rakastan kevättä, mutta silti odotan sitä aina kauhulla, sillä itsekin kärsin kovasti siitepölyallergiasta. Ensi oireiden ilmestyttyä ei auta kuin suunnata apteekkiin hankkimaan erilaisia lääkkeitä ja suihkeita. Pitääpä ottaa kokeiluun myös tuo nenäkannu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt