KEVÄT, SIITEPÖLYALLERGIA JA PREVALIN ALLERGY


Kaupallinen yhteistyö: Prevalin Allergy

Juuri kun pääsin eilen sanomasta, ettei allergia ole vielä tänä keväänä vaivannut, niin oireet ilmaantuivat saman tien parin tunnin ulkoilun jälkeen. Nyt ei ole edes tehnyt mieli mennä ulos, vaikka sää on mitä parhain ja kesäisin! 

Eilinen loppuilta meni nimittäin aivastellessa ja periaatteessa samanlaisissa fiiliksissä kuin olisi flunssa iskemässä. Ei auttanut muu kuin kaivaa kaapista ensihätään Lomudal-silmätippoja ja nenäkannu.

Ongelma on siinä, että apteekista saatavia allergialääkkeitä, antihistamiineja, ei juuri suositella käytettäväksi imetyksen aikana. Tai jos niitä käyttää, pitää kikkailla aika paljon, sillä esim. setiritsiini imeytyy äidinmaitoon kuulemma 25-90 prosenttisesti (näin minulle kerrottiin apteekissa).

Onneksi muistin, että sain viime kesänä testattavaksi Prevalin Allergy -nenäsumutetta (tuote saatu blogin kautta), joka näytti olevan voimassa vielä ensi kesään asti. Mikä parasta, kyseinen valmiste sopii myös raskaana olevien ja imettävien allergisten oireiden hoitoon. Näyttää siis siltä, että tämä tuote tulee olemaan kevään pelastus.

prevalin_allergy_nenasumute

PREVALIN ALLERGY

Tulin juuri äsken ulkoa ja olo oli niin huono, että ensitöikseni kannutin nenän nenäkannulla. Sen jälkeen suihkutin nenään Prevalin Allergy -nenäsumutetta ja olo helpottui huomattavan paljon. Yksi miinus tuotteessa on, nimittäin kammoksun tuotteen suihkuttamista nenään, sillä se jos mikä kirvelee! Onneksi kirvely kestää vain muutaman sekunnin ja hetkessä paremmaksi muuttuva olo palkitsee.

Viime vuonna en huomannutkaan, miten tehokkaasti nenäsumute vaikutti, sillä söin samaan aikaan allergialääkkeitä. Nyt kun olen lopettanut antihistamiinin käytön kokonaan, huomasin Prevalin Allergyn tehon heti ensimmäisen kokeilun jälkeen.

Tuotetta saa ohjeiden mukaan suihkuttaa nenään 2-3 kertaa päivässä. Tuotteen ohjeissa myös neuvotaan käyttämään suihketta ennen allergisen reaktion puhkeamista. Tuotetta olisi siis varmaan hyvä käyttää ainakin ennen kuin lähtee aamulla ulos tai myöhemmin esim. tullessa töistä kotiin.


prevalin_allergy_allergiaoire_kevat

Onneksi nyt on löytynyt edes hieman allergiaoireita lieventäviä keinoja, jotka sopivat tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni. Prevalin Allergy, Lomudal ja nenäkannu ovatkin mun uudet parhaat ystävät tämän kevään ajan. 

Voin siis suositella kaikille kevätvauvan hankkimista, kyllä meille raskaana oleville ja imettäville löytyy joitakin apukeinoja.

Ps. Jos teillä on muita hyviä (luomu)vinkkejä allergiaoireiden kukistamiseen, jakakaa niitä mulle!

t. Enni

Prevalin Allergy -nenäsumute on saatu testiin blogin kautta brändiltä.

Kommentit

  1. Rakastan kevättä, mutta silti odotan sitä aina kauhulla, sillä itsekin kärsin kovasti siitepölyallergiasta. Ensi oireiden ilmestyttyä ei auta kuin suunnata apteekkiin hankkimaan erilaisia lääkkeitä ja suihkeita. Pitääpä ottaa kokeiluun myös tuo nenäkannu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös