VALTAVA VAIPPAKAKKU & ACO MINICARE -TUOTESARJA

Kaupallinen yhteistyö: Postauksessa näkyvät tuotteet on saatu ilmaiseksi Acolta!

Lisää lahjoja vauvalle! Katsokaa, miten upea ja ISO vaippakakku saatiin ja miten söpö pupu! Ihania, ihania, suuret kiitokset ACO:lle ja Marsaanalle. 

ACO julkaisi vastikään uuden, vauvoille ja pienille lapsille tarkoitetun ACO MINICARE -tuotesarjan. Yhtenä tuotesarjan tuotteista kokeiluun lähtee vaippaihottumaspray ACO Minicare Diaper Rash Spray*, jonka sain blogin kautta. Kunhan bebe kasvaa hieman, uskallan suihkia hänen iholleen muutakin kuin vettä. 

Toistaiseksi olen nimittäin ollut varovainen käyttämään jopa kosteuspyyhkeitä, sillä niitä ei kai suositella käytettäväksi päivittäin vastasyntyneille. Jos vauvalla on superherkkä iho, kuten äidillänsäkin, täytyy minun olla erityisen tarkkana siinä, mitä tuotteita levitän vauvan iholle. Kaikki ylimääräiset kemikaalit saattavat ärsyttää vauvan herkkää ihoa.

ACOn tuotteet ovat kuitenkin aina sopineet minulle, eikä minulla ole niistä ainuttakaan huonoa kokemusta. ACO onkin mielestäni yksi parhaimmista tuotemerkeistä herkälle iholle.

aco- minicare-diaper-rash-spray vaippakakku-ennin-kengissa vaippakakku

ACO MINICARE DIAPER RASH SPRAY

Jos ja kun vaippaihottumaa siis jossain vaiheessa tulee, tämän tuotteen luvataan helpottavan oireita. ACO Minicare Diaper Rash Spray muodostaa iholle puoliläpäisevän kalvon, joka antaa suojaa iholle sekä vähentää vaipan aiheuttamaa hankausta ja punoitusta. Kyseessä on siis kosteuttava suihke.

Toivottavasti kyseinen vaippaihottumaspray tulee tarpeeseen ja helpottaa vauvan oloa pahimman ihottuman aikana.

Ps. Nyt kun aurinkoa on myös piisannut muutaman viikon ajan, kannattaa tutustua tämän kevään ACO SUN -uutuuksiin postauksessa: "Näin otat aurinkoa turvallisesti: 6 vinkkiä aurinkoon". 

Siispä aurinkoista viikonloppua! Oleskelkaa auringossa turvallisesti. :)

t. Enni

*Vaippakakku ja tuote saatu blogin kautta ACOlta.

Kommentit

Lue myös