L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly - Uudenlainen vaalennustuote

Haluaisin vinkata teille eräästä loistavasta tuotteesta. En ole värjännyt hiuksiani tavallisilla kestoväreillä enää moneen vuoteen ja tällä hetkellä enää latvani alkavat olla kauan sitten värjättyä blondia sävyä. Olen kuitenkin kokeillut hiusmuutoksiin erilaisia tuotteita, joten ihan samanlaisena munkaan hiukset eivät ole pysyneet.

Vaikka en värjää hiuksia, mulla on juurikasvu. Epäilen, että aurinko vaalentaa kesäisin hiuksiani niin paljon, että siitä syntyy juurikasvu. Eli periaatteessa mulla on vieläkin samanlaiset ongelmat kuin värjäysrumban aikoihin.

Jos katsotte alempaa kuvaa, näkyy siinä tuo hiirenharmaan sävyinen talvinen juurikasvuni. Muistan kyllä, että hiukseni ovat ennen olleet vaaleammat. Ihmettelin itsekin toissapäivänä oudon tummia hiuksiani ja samaa ihmetteli eräs perheenjäseneni. Mitä ihmettä?


Mä veikkaan, että juurikasvu on kahden kuukauden takaisen Espanjanreissun ja vaalentavan L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly -tuotteen aikaansaannos (ns. kestoväri!). Olin ihan unohtanut, että ennen vaaleanpunaista hiuskokeilua, vaalensin tyven tällä tuotteella, jotta pinkki väri olisi tarttunut hiuksiini paremmin. Nyt hiukset ovat kasvaneet juuri sen pari senttiä ja koska aurinkoa ei paljoa ole näkynyt talven aikana, ovat hiukseni ihan harmaat.

Oli siis aika testata L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jellyä uudestaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään tavallinen hiusväri, vaan hiuksiin levitettävä, vaalentava geeli. 

Erikoisen tästä tuotteesta tekee se, että geeliä ei tarvitse pestä pois, vaan sen voi antaa olla hiuksissa niin kauan, kunnes pesee hiukset seuraavan kerran. Ajattelin taas vaihteeksi testata tuotetta, sillä sitä oli vielä runsaasti jäljellä edellisestä kerrasta. Sain kyseisen tuotteen L'Oréal Parisilta blogin kautta varmaan vuosi sitten.


Parasta on myös se, ettei geeliä missään nimessä tarvitse sotkea koko päähän. Itse tein niin, että levitin geeliä kampaan ja sen jälkeen levitin geelin tyvestä alkaen noin korvan korkeudelle. Levitin geeliä aika runsaasti, ihan kuten hiusväriäkin kuuluu levittää. Sitten annoin tuotteen kuivahtaa ja levitin geeliä lisää vielä kerran kolmen tunnin kuluttua. Sen jälkeen vietin loppupäivän geeli päässä. 

Kun tuote on kuivunut hyvin, sen voi tavallaan harjata pois näkyvistä. Tuotteessa on sellainen jännä makea ja vähän hiusvärimäinen tuoksu, mutta se on lopulta hyvin mieto. Tänään aamulla pesin geelin pois ja nyt tuo harmaa juurikasvukin on poissa!


Parin tunnin kuluttua tulos oli jo tällainen. Siinä geeliä näkyy hieman, sillä en ole harjannut hiuksiani. Mikä parasta, juurikasvu on poissa, eikä koko päätä tarvinnut värjätä. Mä veikkaan, että pärjään tällä tuotteella loppuelämäni, sillä saan sen avulla auringon tekemän juurikasvun hävitettyä ilman, että kaikkia hiuksia tulisi rasittaa värjäyksellä. 


Loppuun vielä lauantain fiiliksiä parhaan ilmeen kera, sillä elin koko viikonlopun ihan sumussa ja tältä musta tuntui. Eilisen vietin humalaisen oloisena, vaikka mielenkiintoisen tilanteesta teki se, etten ollut juonut alkoholia tippaakaan.

Päätä kuitenkin särki, katse haritti, eikä ajatus oikein luistanut. Onneksi Burana auttoi ja sen voimalla jaksoin jatkaa keittiön pintaremonttia myöhään yöhön asti. Siitä siis tulossa juttua pian. ;)

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös