Siirry pääsisältöön

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly - Uudenlainen vaalennustuote

Haluaisin vinkata teille eräästä loistavasta tuotteesta. En ole värjännyt hiuksiani tavallisilla kestoväreillä enää moneen vuoteen ja tällä hetkellä enää latvani alkavat olla kauan sitten värjättyä blondia sävyä. Olen kuitenkin kokeillut hiusmuutoksiin erilaisia tuotteita, joten ihan samanlaisena munkaan hiukset eivät ole pysyneet.

Vaikka en värjää hiuksia, mulla on juurikasvu. Epäilen, että aurinko vaalentaa kesäisin hiuksiani niin paljon, että siitä syntyy juurikasvu. Eli periaatteessa mulla on vieläkin samanlaiset ongelmat kuin värjäysrumban aikoihin.

Jos katsotte alempaa kuvaa, näkyy siinä tuo hiirenharmaan sävyinen talvinen juurikasvuni. Muistan kyllä, että hiukseni ovat ennen olleet vaaleammat. Ihmettelin itsekin toissapäivänä oudon tummia hiuksiani ja samaa ihmetteli eräs perheenjäseneni. Mitä ihmettä?


Mä veikkaan, että juurikasvu on kahden kuukauden takaisen Espanjanreissun ja vaalentavan L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly -tuotteen aikaansaannos (ns. kestoväri!). Olin ihan unohtanut, että ennen vaaleanpunaista hiuskokeilua, vaalensin tyven tällä tuotteella, jotta pinkki väri olisi tarttunut hiuksiini paremmin. Nyt hiukset ovat kasvaneet juuri sen pari senttiä ja koska aurinkoa ei paljoa ole näkynyt talven aikana, ovat hiukseni ihan harmaat.

Oli siis aika testata L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jellyä uudestaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään tavallinen hiusväri, vaan hiuksiin levitettävä, vaalentava geeli. 

Erikoisen tästä tuotteesta tekee se, että geeliä ei tarvitse pestä pois, vaan sen voi antaa olla hiuksissa niin kauan, kunnes pesee hiukset seuraavan kerran. Ajattelin taas vaihteeksi testata tuotetta, sillä sitä oli vielä runsaasti jäljellä edellisestä kerrasta. Sain kyseisen tuotteen L'Oréal Parisilta blogin kautta varmaan vuosi sitten.


Parasta on myös se, ettei geeliä missään nimessä tarvitse sotkea koko päähän. Itse tein niin, että levitin geeliä kampaan ja sen jälkeen levitin geelin tyvestä alkaen noin korvan korkeudelle. Levitin geeliä aika runsaasti, ihan kuten hiusväriäkin kuuluu levittää. Sitten annoin tuotteen kuivahtaa ja levitin geeliä lisää vielä kerran kolmen tunnin kuluttua. Sen jälkeen vietin loppupäivän geeli päässä. 

Kun tuote on kuivunut hyvin, sen voi tavallaan harjata pois näkyvistä. Tuotteessa on sellainen jännä makea ja vähän hiusvärimäinen tuoksu, mutta se on lopulta hyvin mieto. Tänään aamulla pesin geelin pois ja nyt tuo harmaa juurikasvukin on poissa!


Parin tunnin kuluttua tulos oli jo tällainen. Siinä geeliä näkyy hieman, sillä en ole harjannut hiuksiani. Mikä parasta, juurikasvu on poissa, eikä koko päätä tarvinnut värjätä. Mä veikkaan, että pärjään tällä tuotteella loppuelämäni, sillä saan sen avulla auringon tekemän juurikasvun hävitettyä ilman, että kaikkia hiuksia tulisi rasittaa värjäyksellä. 


Loppuun vielä lauantain fiiliksiä parhaan ilmeen kera, sillä elin koko viikonlopun ihan sumussa ja tältä musta tuntui. Eilisen vietin humalaisen oloisena, vaikka mielenkiintoisen tilanteesta teki se, etten ollut juonut alkoholia tippaakaan.

Päätä kuitenkin särki, katse haritti, eikä ajatus oikein luistanut. Onneksi Burana auttoi ja sen voimalla jaksoin jatkaa keittiön pintaremonttia myöhään yöhön asti. Siitä siis tulossa juttua pian. ;)

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my