Siirry pääsisältöön

Huulten muotoilu - Restylane

Kaupallisessa yhteistyössä: Dazzling Beauty Studio ja Offerilla

Kurkkaa ajankohtainen tarjous Offerillan sivuilta*!

Seuraava aihe tulee varmasti jakamaan monen henkilön mielipiteet, mutta kun sain alun perin kuulla mahdollisuudesta, jossa minä tai joku tuttuni voisi kokeilla Restylane-pistoshoitoja* Dazzling Beauty Studiolla, päätin pitää asian korvan takana. Jonkin ajan kuluttua sain kuulla, että eräs ystäväni oli miettinyt hoitoa jo pitkään. Hän oli ehtinyt tutustua asiaan ja nähnyt kuinka hoito käytännössä toteutetaan. Saman ystävän kanssa olin vielä jonkin aikaa sitten Dazzling Beauty Studion pikkujouluissa konsultaatiossa ja lisäksi todistamassa itse pistoshoitoja.

Ystäväni oli jo pitkään halunnut ylähuulestaan hieman täyteläisemmän, mutta häntä myös häiritsi ylähuulen epäsymmetrisyys. Juuri tuo epäsymmetrisyys ja pienet huulet ovatkin hyvin yleisiä asioita, miksi huulia lähdetään käsittelemään. Tässä tapauksessa päädyttiin siis Restylane-pistoshoitoon, sillä kyseessä on ajan kanssa kehosta poistuva ja myrkytön täyteaine. Restylane ei vaikuta kasvojen liikkeisiin.

Seuraavaksi varoitus, eli tulevat kuvat sisältävät neulakammoisille arkaa materiaalia! Eli kaikki neulakammoiset teidän on hyvä skipata postaus, tai sitten katsoa se läpi ihan siitä syystä, että näette asian olevan ihan simppeli juttu. Neula on hyvin ohut, eivätkä pistoskohdat aina edes vuoda.

IMG_4768

Hoito toteutettiin Dazzling Beauty Studiolla, jossa pistoshoidoista vastaa sairaanhoitaja Nina Nakari. Hän on hyvin kokenut alalla ja osasi mielestäni tulkita potilaan tunteita hyvin.

Ennen toimenpidettä koko hoito aloitettiin siten, että potilaasta otettiin ennen-kuva, jotta saatiin vertailukohta lopputulokseen ja tietysti myös siksi, ettei toimenpiteelle tultaisi sokeaksi. Mitään ankkahuulia pistoshoitoja tekevä Nina ei suostu tekemään.

Ennen-kuvassa on nähtävissä ylähuulen pieni epäsymmetrisyys, joka on kuulemma helppo korjata. Lisäksi ylähuuleen haluttiin lisää volyymia, joten molemmat puolet päätettiin käsitellä. Suunnitelmaan kuului lisäksi se, että myös alahuuliin ruiskutettaisiin pieni määrä ainetta tuomaan huuliin pyöreyttä. Lisäksi keskelle jätettäisiin sensuelli vako. Koko toimepide kesti kaiken kaikkiaan noin 20 minuuttia, eikä se kuulemma ollut yhtään niin paha asia kuin ystäväni oli pelännyt.
IMG_4717_23


IMG_4713 copy


Mitä Restylane on?

Dazzling Beauty Studion sivuilta löytyy hyvin tietoa Restylanesta. Lyhyesti voisin kuitenkin kertoa, että kyseessä on ruotsalainen kristallinkirkas täyteainegeeli, jolla saadaan aikaan luonnolliselta näyttävä lopputulos. Restylane perustuu NASHA-teknologiaan, jonka hyaluronihappo muistuttaa kehon omaa hyaluronihappoa. Restylanea käytetään juonteiden täyttämiseen, ihon kosteuttamiseen sekä mm. huulten muotoiluun. Hyaluronihappoa esiintyy ihmisen kehossa luonnostaankin, sillä se on vettä sitova sokerimolekyyli.

Mikäli ymmärsin oikein, ihon vanheneminen johtuu osakseen siitä, että ajan kuluessa hyaluronihapon määrä kehossa vähenee ja tästä johtuen iho menettää kimmoisuutensa ja muuttuu ryppyiseksi. Hyaluronihapon ruiskuttaminen paikallisesti ongelmakohtiin täyttää juonteet ja kosteuttaa ihoa. Käsittelyn tulos kestää noin 6 -18 kk riippuen ihmisestä ja iästä. Nuoremmalla ihmisellä nopeampi aineenvaihdunta hävittää täyteaineen nopeammin elimistöstä. Mikäli vaikutusta halutaan ylläpitää, hoito vaatii uusintakäsittelyjä. 

Tätä blogiyhteistyötä varten ystäväni sai käsittelyn veloituksetta. Vastaavan käsittelyn hinta on tällä hetkellä 395 euroa, eli käsittely on melko tyyris. Hinta tosin muodostuu suurimmilta osin siitä, että Restylane on hyvin kallis aine. Kuulin kuitenkin, että Nina on tällä hetkellä todella työllistetty pistoshoitojen osalta. Pikkujouluissakin todistin lukuisia ajanvarauksia, useimmiten keski-ikäisten naisten osalta, eli hoidosta oltiin kyllä valmiita maksamaan.

IMG_4740

Sitten päästäänkin asiaan, eli näette kuvina miten koko toimenpide eteni, sillä uskon, että tämä kiinnostaa teitä paljon.

Ennen toimenpiteen aloitusta asiakas täyttää potilassuostumuksen ja hänelle tehdään oma potilaskortti. Potilaskorttiin liimataan Restylanen tuote-erän tarra ja muut tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen hoidon tekijä näyttää avaamattoman paketin potilaalle, jotta voidaan varmistua kyseessä olevan steriili tuote. Kun paketti on avattu näytetään potilaalle vielä erikseen ruiskutettava aine siltä varalta, että paketin sisältö ei vastaisikaan pakettia.

IMG_4730
IMG_4732
IMG_4752

Sitten pistokset aloitettiin. Ensin ystävälleni tehtiin yhdet pistot molemmille puolille ylähuulta ja sen jälkeen odoteltiin hetki, että ruiskussa mukana ollut puudutusaine alkoi vaikuttaa. Itse pistot tuntuivat kuulemma huulten ulkoreunoilla melko vähäisiltä, mutta mitä lähemmäs amorinkaarta päästiin, sitä enemmän pistot (tai ennemminkin aineen ruiskutus) tuntuivat. Hoito oli silti ohi melko nopeasti ja tulokset heti nähtävissä.

Alla olevista kuvista näkee hyvin, miten tulokset todellakin näkee. Tässä vaiheessa huulet eivät olleet vielä ehtineet pahemmin turvota.

IMG_4794
IMG_4791

Kun ylähuuli oltiin saatu valmiiksi, tehtiin alahuuleen vielä kaksi viimeistä pistosta. Kun aine pistettiin tuolla tavalla sivusta, tuli huulten keskelle pieni vako.

Mielestäni tässä vaiheessa huulet näyttivät jo todella hyviltä, eivätkä ne olleet edes kovin turvoksissa. Näytin muistaakseni peukkua ystävälleni, joka välillä itsekin tutki huuliaan peilin avustuksella.

IMG_4808 copy

Kun ruisku lopulta oli tyhjä, eli Restylane-ainetta oli ruiskutettu huuliin yhteensä 1 ml, piti huulet vielä hieroa. Nina sanoi, että jotkut ihmiset pitävät tästä, mutta joistakin taas tämä vaihe tuntuu pahemmalta kuin itse pistäminen. Hyvin yksilöllistä siis. Aine kuitenkin pitää hieroa huuliin huolellisesti, jotta aine ei missään nimessä jäisi paakkuiseksi.

IMG_4814
IMG_4830
IMG_4825_uusiso

Tässä vaiheessa huomasi, miten huulet turposivat melkein silmissä hieromisen jäljiltä. Tämä on kuitenkin ihan normaalia ja pistoksista & hieromisesta johtuva turvotus laskee yleensä yhden-kahden vuorokauden kuluttua. Näettekö muuten missään enää pistoskohtia? Uskomattoman hyvin huulet silti näyttävät normaalilta tuollaisenkin käsittelyn jälkeen.

IMG_4829
IMG_4841

Lopputulos puhuu puolestaan, vai mitä? Huulet eivät todellakaan ole mitkään ankat, eikä moni varmaankaan edes huomaisi kyseessä olevan täyteaineella muotoillut huulet. Mielestäni ystäväni huulet näyttävät tällä hetkellä aivan mielettömän hyviltä, sillä epäsymmetrisyys saatiin katoamaan todella hyvin ja alahuulen vakokin näyttää todella hyvältä. Myös ystäväni on ollut tyytyväinen lopputulokseen.

Alla olevat kuvat on otettu yhdeksän päivää hoidon jälkeen. Huulten turvotus laski täysin parin-kolmen päivän kuluttua hoidosta.

IMG_7566
IMG_7574
IMG_7578
IMG_7568

Lopputulos on kyllä huima! Niin hyvä, että se pistää vakavasti harkitsemaan, että pitäisikö sitä itsekin joskus... Tällä hetkellä mielipiteeni asiasta on se, etten missään nimessä ajattele pahaa niistä ihmisistä, jotka haluavat tehdä kosmeettisia korjaushoitoja itselleen. Jokainen saa itse päättää, mitä keholleen tekee. 

En silti näe, että minulle tulisi lähitulevaisuudessa olemaan ajankohtaista korjailla kasvojani esim. pistoshoidoilla. Tosin en osaa ennustaa tulevaisuutta, joten mistä sen tietää, vaikka uusia aineita kehitettäisiin parhaillaan ja parinkymmenen vuoden kuluttua tämä olisi jo ihan arkipäivää sekä paljon edullisempaa? On mulla aika syvät nenän ja suun väliset uomat jo nyt, eikä ne siitä varmaan kaunistu iän karttuessa...

ennenrestylane

Tällä hetkellä luulen, että moni ajattelee pistoshoitojen olevan turhamaista. Tästä päästään taas siihen, miten turhamaisuutta voisi olla moni muukin arkipäiväinen asia, kuten fitness, laihduttaminen, ripsipidennykset, hiustenpidennykset tai vaikka meikkaaminen... Eli jokainen päättäköön itse mitä tekee.

Loppuun haluaisin vielä mainita, että Dazzling Beauty Studiolla voi valita hoitoja huulten muotoilun lisäksi myös ryppyjen silotuksesta aina kasvojen muotoiluun ja korostamiseen (kulmakarvojen nosto yms.) sekä ihon uudistamiseen (arpien korjailu ja akne-ihon tasoittaminen). Ryppyjähän voi silottaa mm. seuraavilta alueilta: nenän ja suun väliset juonteet, silmänympärysrypyt, suunympärysrypyt, naururypyt, otsarypyt, alaspäin kääntyneet suupielet yms...

Käykää siis tutustumassa hoitoihin ja kertokaa sen jälkeen mitä olette asiasta mieltä. Haluaisin kovasti kuulla mielipiteenne Restylane-pistoshoidoista! Mikäli teillä herää mitään kysymyksiä pistoshoidoista, niin yhteydenottolomakkeen avulla tavoitatte oikean henkilön.

Offerillan kautta löytyy edullinen diili huulten muotoilusta ja täyteainehoidoista*!

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Dazzling Beauty Studion kanssa. Pistoshoito saatu Dazzling Beauty studiolta. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.


Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Mun naama on vanhentunut parin viime vuoden aikana tosi paljon henkilökohtaisen elämän kriisien takia, ja pahimmillaan mulla on sellaiset kuusikymppisen otsarypyt jos iho pääsee kuivahtamaan :D En pitäisi siis mitenkään mahdottomana sitä ajatusta, että tulevaisuudessa kävisin otsaa silottelemassa... Myös ihan varsinaista kauneuskirurgiaakin olen valmis kokeilemaan, jos joskus mahdollisten lasten jälkeen tämä jo ennestään kookas hinkkiosasto päättää ruveta seuraamaan painovoimaa turhan tunnollisesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Siis joo tuolla pikkujouluissa todistin "sibeliusten" häviämistä viidessä minuutissa. :D No joo tuollainen terveydellinen haitta on mun mielestä todella ymmärrettävää. Mäkin olen turhamaisuuksissani joskus miettinyt ihan oikeasti kirurgista toimepidettä silmäpusseihin. Jos ne joskus siitä vielä kasvaa niin en kestä :D

   Poista
 2. ...ja piti siis myös todeta, että ystäväsi huulet näyttävät tosi kauniilta ja luonnollisilta! Mulla on huulitäytteistä/-pistoksista ollut vähän sellainen ennakkoluulo, että lopputuloksena on aina jäätävät ankkahuulet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samaa mieltä, mun mielestä noi on tosi kauniit! Olen mäkin luullut, että ensimmäisen käynnin jälkeen sitä olisi jotenkin ihan töröhuuli, mutta kyllä se vaatii aika monta milliä tuota ainetta ennen kuin sellaiseen edes päästää. :D

   Poista
 3. pakko myöntää että ennen tätä sun postausta olin jyrkästi kaikkia tuollaisia pistoksia vastaan mutta nyt kyllä mieli muuttui! Nuo ystäväsi huulethan näyttävät nyt tosi upeilta ja ei noi pistoksetkaan vaikuttaneet yhtään vaarallisilta :D! Vois ehkä itsekkin sitten parinkymmenen vuoden päästä harkita tuollaisia täyte aineita ryppyjen täyttämiseksi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Hyvin vastahakoinen on ollut munkin mielipide, mutta kun nyt todistin tämän, niin huomasin, että pienissä määrin tällä voi saada ihmeitä aikaan, kunhan ei sokeudu tuloksille.

   Onhan näissä pistoissa kai aina omat riskinsä ja on tullut luettua monien kauhukokemuksia huulten hermojen halvaantumisista ja muista, mutta pitää huomioida, että botoxia saa kai pistää kuka tahansa. Restylanea vain alan ammattilainen!!

   Poista
 4. En missään nimessä luottaisi täällä ilmoitettuun sairaanhoitajaan ja hänen kokemukseen. On paikkoja missä näitä tehdään PÄIVITTÄIN kokemuksella. Kun ihmiset jotka luulevat osaavansa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän tekee päivittäin kokemuksella ja on koulutettu terveydenhuollon alalle aka sairaanhoitaja. Ehkä jossain muualla tehdään huonommalla tuntemuksella. Kerrotko, mikä on parempi vaihtoehto pistäjäksi kuin terveydenhuollon ammattilainen? Kouluttamaton henkilö kenties?

   Poista
 5. Todella hyvältä näyttää sun huulet. Ovatko pysyneet vielä ihan samassa muodossa? Kyllä mielestäni voi ihan hyvin luottaa sairaanhoitajaan, olen siitä täysin samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Nämä eivät siis ole minun huulet, mutta kiitos. :) Restylanen käyttö ei tuota pysyvää lopputuotosta, vaan normaalisti hoito tulee uusia 6-12 kk:n jälkeen. Mutta kyllä ainakin häneen kannattaa tekijänä luottaa!

   Poista
 6. Tosi hieno lopputulos! Mäkin uskaltauduin tän kokemuksen luettuani huulten muotoiluun, mun kokemuksista voi lukee täältä: http://thisstoryline.wordpress.com/2016/09/18/kotiaidin-tuunaus-ihana-huulten-taytto/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my