32 lahjaideaa poikaystävälle

Tässä olisi nyt sata ja yksi (tai tarkalleen ottaen 32) lahjaideaa omalle hanipöölle. Oli kultsipuppeli sitten addiktoitunut urheiluun, pelaamiseen tai musiikkiin, niin listalta löytyy jokaiselle varmasti jotain!

EDIT 4.8.2018: Mulla on myös päivitetty vinkki lahjoista miehelle, jolla on jo kaikkea!

Nämä alle listaamani lahjaideat ovat olleet ainakin oman kokemuksen mukaan hyviä ja toimivia. Suurimman osan olen itse ehtinyt lahjoittaa poikaystävälleni tässä vuosien aikana. Jos jotain varmoja ja hyväksi havaittuja haluaisin listalta korostaa, oli kosteusvoide ainakin ihan toimiva lahja. Kyllähän miestenkin kasvot kuivuvat siinä missä meidän naistenkin. Pipokin on aina löytäny tiensä päähän, vaikka niiden kanssa saa olla tarkkana. Kannattaa ensin varmistaa, että suunniteltu pipomalli miellyttää tätä toista osapuolta.

Ps. Eikö tuo ylärivin partakarvaa muistuttava kasvomaski olekin aika raju? :D

1. Pipo

2. WARP-pipo

3. Raidallinen pipo

4. Kasvomaski

5. Reebok jääkiekkomaila

6. Nike Free 5.0 -lenkkarit

7. Mailakassi

8. Salibandypalloja

9. Lippalakki

10. Contour ROAM -videokamera

11. GOPRO HD HERO* -videokamera
Peleistä pitäville ihan ehdottomia lahjaideoita ovat uudet pelit ja paremmat vehkeet. Jos rahasi eivät ihan riitä uuden tietokoneen hankkimiseen, voit ainakin lahjoa poikkista hyvällä pelihiirellä. Tärkeimmät ominaisuudet ovat mielestäni ne, että hiiri on langallinen (langattomat voivat pätkiä) ja naputusääni olisi suhteellisen hiljainen (tyttöystävien näkökulma). Tätä hiljaisuutta lisäämään on hyvä idea vielä antaa lahjaksi kuulokkeet.

Muista hyväksi havaittuja lahjoja ovat olleet dödöt ja hajuvedet. Ralph Laurenin Polo -tuoksut ja Dieselin Only the Brave -tuotteet ovat ainakin meikäläisen nenään aivan valloittavia tuoksuja.12. Logitech G500S Laser Gaming Mouse

13. Battlefield 1 (tekstiä päivitetty 10.11.2017)

14. GTA

15. Kingston USB 3.0 -muistitikku 64 GB*

16. WESQ Kuulokkeet

17. Kuulokemikrofoni

18. Calvin Klein -pyjamahousut

19. L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic -kasvovoide

20. Braun parranajokone

21. Ralph Lauren Polo Sport -deodorantti

22. Ralph Lauren Polo Blue -deodorantti

23. Ralph Lauren Polo Sport Eau de Toilette -hajuvesi

24. Diesel Only the Brave -hajuvesi
Mikäli yltä ei löytynyt vieläkään mieleistä lahjaideaa, niin ainahan tuota omaa höpönassukkaa voi ilahduttaa lehtitilauksella! Auto-, bodari- ja musiikkilehdet ovat varmasti kuumaa kamaa. Jos raksussa on vieläpä muusikon virkaa ja kitaransoitto sujuu, capo on aika loistava väline (testattu on)! Capolla saa siis vaihdettua sävellajia helposti.

Urheilijalle luonnollinen valinta on tietysti kaikenlainen proteiinisälä, se vaan ei voi mennä metsään. Samaten nämä miekkoskultamme eivät ehkä ole proteiinipatukoiden suhteen niin nihkeitä kuin naiset, joten osta mitä mielesi tekee. Eiköhän ne jossain vaiheessa katoa parempiin suihin.25. GTi-magazine* Suomen suosituin tuning-lehti 

26. Tekniikan Maailma

27. Dunlop Trigger Capo

28. Ibanez -kitarat

29. Proteiinijauhe*

30. Proteiinipatukat*

31. Shaker

32. Rannesiteet*


Shaker on myös ihan loistava lahjaidea, mikäli edellinen purnukka on ollut käytössä jo vuosia (tai sen söi koira, kuten meillä...) Ihan siis näin hygieniasyistäkin se kannattaa uusia parin vuoden välein. Sen lisäksi kannattaa muistaa, että mikä ikinä onkaan poikaystävän harrastus, löytyy siihen varmasti jotain tarpeellisia oheistarvikkeita.

Jos tämäkään ei vielä riitä, niin tässä vielä muutama: Lumiharja, raaputin, parkkimittari, wunderbaum, lahjakortti urheiluliikkeeseen, vaatekauppaan, kirjakauppaan, villasukat, hanskat, kaulahuivi, boksereita, suihkusaippuaa, tai vaikka hiustuotteita. Tai miten olisi unohtumaton elämyslahja?

Toivottavasti tästä oli apua teille, sillä ainakin itse bongasin täältä muutaman hyvän ja uuden idean!

t. Enni


*Sisältää syvälinkin

Lue myös / Read also


Kommentit

Lue myös