ALL BLACK

Hennesin pallohihainen paita vaati muutaman kuvan, että sen yksityiskohdat pääsivät oikeuksiinsa. Muuten niin kokomusta asu ei lopulta ollutkaan ihan täysin musta. Lisäsin asuun tietysti hyvin ison kaulakorun ja korviin samansävyiset korvakorut. Enemmän on hyvä! Korvikset vilahtavat tosin vain yhdessä kuvassa, josta käy myös ilmi, että kuvattavana olo on joskus hieman nöyryyttävää.

IMG_7612 copy

Että siis vältyttäisiin turhalta kuvamassalta, näytin ystävälleni perusposeeraukset, jotka omalla kohdallani toimivat yleensä aina (näköjään myös parin siiderin jälkeen). Alla ensimmäinen kuva ja heti perään toinen tuttu pose. Toimii!

IMG_7640 copy
IMG_7641 copy
IMG_7670 copy

Mutta därdär ne pallot nyt on. Jestas, pakko myöntää, että olen himoinnut vastaavanlaista paitaa jo vuosia. Milloin lie törmännyt tämän kaltaiseen ensimmäisen kerran. Syy, etten ole tällaista aiemmin hommannut on se, että olen vierastanut tiukkaa trikoota monta vuotta. Nyt sitten eksyin kokeilemaan ja ihanahan se oli.

IMG_7564 copy

IMG_4170__blogii_2

Loppuun haluaisin vielä muistuttaa, että jos ette ole vielä käyneet äänestämässä Chambordin ja Indiedaysin yhteistyökampanjassa vuoden eleganteinta drinkkiä, niin tehkää se nyt! Mun kehittelemä drinkki Charming Red on kisassa tällä hetkellä toisena, joten olisi todella ihanaa, jos voisitte käydä äänestämässä sitä vielä!

Äänestää kannattaa esim. ihan vain siksi, että tuo drinkki on a) älyttömän hyvää, mutta b) äänestäneiden kesken arvontaan myös Långvikin kylpylälahjakortti, joka oikeuttaa niin yöpymiseen hotellissa kuin myös buffet-aamiaiseen ja kylpylässä pulikoimiseen. Kelpaisi mullekin!

Äänenne voitte antaa täällä!

t. Enni

Kommentit

Lue myös