Hyvä parisuhde on kuin lempivaate ja 4 tapaa viettää aikaa toisenne kanssa etänä
Keskustelimme eilen ystäväni kanssa parisuhteista. Uskon, että meneillään oleva elämäntilanne saa monet muutkin pohtimaan ihmissuhteita ja varsinkin nyt oma parisuhde saattaa olla hetkittäin kovallakin koetuksella.

Onko ihminen oikea minulle? Pystymmekö yhdessä rakentamaan toimivan parisuhteen? Miksi toinen ei laita viestiä?

Nyt kun emme voi olla fyysisesti tekemississä toistemme kanssa, niin yhteyttä ei missään nimessä kannata katkaista kokonaan. Eikä meidän tarvitse edes olla luovia, sillä keinoja on paljon. Mulle ehdotettiin yksi päivä sitä, että laitetaan jokin sarja pyörimään Netflixistä yhtä aikaa ja puhutaan samalla toistemme kanssa verkon välityksellä.

Hyvä parisuhde on kuin lempivaate

Eilen vielä ystäväni kanssa jutellessa ja samalla ruokaa tehdessä mieleeni tuli ainakin omasta mielestäni osuva vertaus, jonka mukaan:

"Hyvä parisuhde on kuin lempivaate. Siihen ei kyllästy ja se tuntuu aina hyvältä. Huono parisuhde taas on kuin vaate, joka hiertää. Se näyttää ihan kivalta päällä, mutta ei koskaan tunnu aidosti hyvältä".

Lisätään vielä, että huonoa vaatetta kannattaa tietysti käydä näyttämässä ompelijalle, jotta voi yhdessä miettiä mitä sille voisi tehdä. Tässä tapauksessa on mahdollista, että siitä tulee vielä hyvä. :)Keinoja olla henkisesti läsnä olematta fyysisesti lähellä

Kuten presidenttimme Sauli Niinistö totesi hienosti: ”Ottakaa fyysistä etäisyyttä ja henkistä läheisyyttä toisiinne – Me tarvitsemme toisiamme”.

Tässä mun helpot ja hauskat vinkit ajanviettoon toistenne kanssa etänä:
 1. Soittakaa toisillenne (Zoom, Discord, Whatsapp...) 
 2. Viettäkää illanistujaisia etänä viinilasillisen ja muiden herkkujen kera
 3. Sopikaa lähtevänne yhtä aikaa lenkille ystävän kanssa ja jutelkaa toisillenne samalla kuulokkeet päässä
 4. Pistäkää vaikka jakso Temppareita pyörinään Ruudusta yhtä aikaa. Siinä riittää puhuttavaa.
Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne ja muistakaa rakastaa itseänne.

t. Enni

Kommentit

 1. Aivan ihana tuo eka kuva! <3 Ja hyviä vinkkejä, mie olen kans soitellut FaceTime- puheluita kaikille läheisilleni, joilla sattuu Applen laitteet olemaan. Kuvia saa lähetettyä puhelimella, mutta myös ääniviestejä ja videotervehdyksiä on ihana laittaa ja saada. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😍

   Ihanaa, että oot! Me kokeiltiin frendien kanssa tota Zoomia ja sekin oli kyl huippu! Suosittelen.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös