VOITA KOLMEN KERRAN YKSILÖVALMENNUSPAKETTI / POWERMIND

Kaupallisessa yhteistyössä PowerMindin kanssa.


Oletko halukas elämään astetta huikeampaa elämää ja oletko valmis saavuttamaan tavoitteesi? Onko jokin, mikä estää sinua pääsemästä haluamaasi tavoitteeseen? Haluatko elää vapaana ilman rajoittavia uskomuksia ja käytösmalleja?

Rakas, äärettömän taitava, ystävällinen ja helposti lähestyttävä ystäväni mentaalivalmentaja Riikka Turunen on oikea ihminen tarjoamaan sinulle työkaluja, joilla pääset askeleen lähemmäs omia tavoitteitasi.

Hänen ansiostaan instastani @ennimork löytyy nyt arvonta, jossa palkintona on kolmen kerran yksilövalmennuspaketti, arvoltaan lähes 200 euroa!

Voin todellakin lämmöllä suositella Riikan valmennusta kaikille, sillä tiedän, miten paljon yksinkertaisetkin rajoittavat ajattelumallit estävät asioita tapahtumasta. Olen sikäli onnekkaassa asemassa, että ystävänäni on tällainen mielenhallinnan ekspertti, sillä hänen avullaan olen saanut itsekin paljon uusia näkökulmia, työkaluja sekä inspiraatiota elämääni. Uskokaa myös kun sanon, että osittain hänen avullaan selvisin viime vuodesta.

Arvontaan osallistumalla sinulla on mahdollisuus voittaa huikea, verkossa tai sovitusti pääkaupunkiseudulla tapahtuva, kolme valmennuskertaa sisältävä valmennuspaketti. Klikkaa siis itsesi Instagramin puolelle ja kurkkaa arvonnan säännöt.


Oletko siis vihdoin valmis aloittamaan elämän, jota juuri Sinä haluat elää?

t. Enni

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä PowerMindin kanssa.

Kommentit

Lue myös