LOISTAVAT ASTEITTAIN SÄVYTTÄVÄT VOITEET / KICKS BEAUTY

Postauksessa näkyvät tuotteet saatu testiin Kicksiltä. * Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. Ostamalla suosittelemiani tuotteita näiden linkkien kautta, tuet blogini toimintaa myös jatkossa.

kicks beauty sävyttävä päivävoide

LOISTAVAT ASTEITTAIN SÄVYTTÄVÄT VOITEET

Haluan vinkata teille eräästä hyvästä tuotesarjasta, jonka vasta vähän aikaa sitten tajusin ottaa käyttöön. Itse asiassa kyseisen tuotesarjan asteittain sävyttävät voiteet ovat olleet kaapissani jo puolisen vuotta, mutten ollut tajunnut niiden potentiaalia ennen kuin näin ystävälläni ihanan ja luonnollisen näköisen päivetyksen ihollaan. 

Kysyinkin häneltä viimeksi nähdessämme, mistä tuo kaunis rusketus on peräisin ja ystäväni kertoi, että hän on käyttänyt Kicks Beautyn Daily Gradual Tan Face -tippoja*. Kyseinen tuote toimii siten, että tuotetta sekoitetaan haluttu määrä oman kosteusvoiteen sekaan, jolloin iholle kehittyy ajan kanssa kaunis päivettynyt sävy. Mun mielestä rusketus näytti ystäväni kasvoilla ja dekolteella niin kauniilta, että otin heti samana iltana käyttöön kuvissa näkyvät, saman tuotesarjan (ja blogin kautta testiin saadut) asteittain sävyttävät voiteet. 

Kasvot, kaula ja dekoltee

Olen nyt käyttänyt sarjan kevyesti sävyttävistä voiteista geelimäistä Daily Gradual Tan Face -geeliä* kasvoillani ja se on osoittautunut myöskin todella loistavaksi tuotteeksi. 

Listasin alle muutamia plussia:

+ Kevyt geelimäinen tuote, joka kuivuu nopeasti
+ Ei tahraa
+ Hyvin mieto itseruskettavalle tyypillinen ajan kanssa kehittyvä ominaistuoksu
+ Tuote on todella riittoisaa 
+ Hyvä hinta-laatusuhde (myynnissä tällä hetkellä vain 8,45 eurolla verkkokaupassa)

En voi sietää sitä itseruskettavien tuotteiden aiheuttamaa tuoksua, kun tuote on vaikuttanut iholla jonkun aikaa. Usein heitän saman tien kaikki päällä olleet vaatteet pesuun, jos niissä on vähänkään itseruskettavan tuoksua. Kicks Beautyn geelimäisen voiteen käytön jälkeen hajua ei oikeastaan edes ole, mutta tuote luo silti iholle kauniin hehkun tehokkaasti. 

Minulla on kyseisestä tuotteesta käytössä sävy medium/dark, joka sopii todella hyvin myös vaalealle iholle. Minusta jopa tuntuu, että light/medium-sävy saattaisi olla aavistuksen liian vaalea minulle, sillä tuntuu, että rusketus lähtee nopeammin pois kasvojen iholta kuin muualta kehosta.

Sopiva tuote muulle vartalolle

Vartalolle olen testannut Daily Gradual Tan Body Lotionia* sävyssä light/medium. Kyseinen tuote antaa hyvin maltillisen kullanruskean sävyn iholle parin päivän käytön jälkeen. Tätä sävy voi huoletta käyttää vaikka joka päivä, eikä mielestäni sävystä tule koskaan liian tumma. Eilen Zumbassa huomasin ensimmäistä kertaa selkeän eron ihon sävyssä, sillä näytti oikeasti siltä, että olisin ottanut aurinkoa.

Myös tämän tuotteen ajan kanssa kehittyvä tuoksu on todella vähäinen. Kyseinen sävyttävä tuote voittaakin mennen tullen muut itseruskettavat voiteet omassa hintaluokassaan.

Mukavaa on myös se, ettei ihoni ole reagoinut näihin tuotteisiin millään tavalla, vaikka minulla herkkä iho onkin. Jotenkin olen aina mieltänyt nämä tuotteet vähän halpiskosmetiikaksi, mutta nyt testauksen ja hyvien tulosten jälkeen koen, että sarjasta löytyy aidosti hyviä tuotteita. 

Toinen esimerkki on se, että tällä hetkellä pystyn rajaamaan silmäni ainoastaan Kicks Beautyn Lasting Liner -rajauskynällä*, jonka sain alkujaan myös blogin kautta testiin. Kaikki muut (siis aivan kaikki) kokeilemani tuotteet ovat aiheuttaneet jonkinlaisen allergisen reaktion. Testiin saamani kynän käytin loppuun ja ostin uuden omilla rahoilla. 

Jos kiinnostaa kokeilla näitä tuotteita, niin niitä löytyy Kickistä. Joitakin tuotteita näytti olevan myynnissä myös verkkokaupassa!

t. Enni

Postauksessa näkyvät tuotteet saatu testiin Kicksiltä. * Postaus sisältää tähdellä merkattuja kaupallisia linkkejä. 

Kommentit

Lue myös