LINDEXIN UUDISTUNUT LASTENVAATEMALLISTO "BABY"


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa. Julkaisu sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkattu *-merkillä. Ostamalla suosittelemiani tuotteita näiden linkkien kautta, tuet blogini toimintaa myös jatkossa.Luvassa olisi jatkoa ihanalle yhteistyölle *Lindexin ja Adtractionin kanssa. Muistatteko, kun viime kuussa kerroin Lindexin uudesta Baby-mallistosta, joka lanseerattiin reilu kuukausi sitten? Nyt kerron lisää vinkkejä mallistoon liittyen, minkä ohella pääsette kurkkaamaan uusia poimintoja mallistosta.

Soft Nature & The Colour Pops

Uudistuksen myötä Lindexin Baby-mallisto koostuu kahdesta eri vauvanvaatekonseptista, jotka ovat Soft Nature & The Colour Pops. Kuten konseptien nimistä voi päätellä, mukana on luonnosta inspiraatiota ammentavia uutuuksia sekä myös pirteillä ja rohkeilla väreillä leikitteleviä vaatteita.

Soft Nature -mallisto edustaa hillitympää, skandinaavista ilmettä. Malliston eri kuosien käsin piirretyt kuvitukset onkin kauniisti yhdistetty pehmeisiin sävyihin.

Paljon kirkkaita värejä sisältävä The Colour Pops -mallisto sen sijaan tarjoaa pirteää otetta arkeen sen iloisten ja näyttävien värien sekä printtien avulla.


Luomupuuvillaa ja kierrätysmateriaaleja

Baby-malliston tuotteissa on myös kiinnitetty paljon huomiota materiaalivalintoihin. Malliston kaikki vauvanvaatteet onkin valmistettu joko GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta tai kierrätetyistä materiaaleista. Vaatteet on suunniteltu laadukkaiksi, jotta ne kestävät käytössä pitkään.

Uudistetun malliston myötä kokovalikoimaa on päivitetty siten, että uusi vauvanvaatemallisto on saatavana myymälöiden lastenosastoilta kokovälillä 44–86. Värikkään The Colour Pops -malliston tuotteita löytyy aina kokoon 104 asti.

Tällä kertaa kävin vierailemassa Helsingissä Aleksanterinkadun myymälässä, josta hankin yhteistyön kautta saadulla lahjakortilla uutuuksia Baby-lastenvaatemallistosta. Kyseisen myymälän valikoima olikin hyvin kattava ja eri kokoja oli saatavilla hyvin. Pyysin vielä myyjältä apua tuotteiden valinnassa, sillä sopivia tuotteita löytyi paljon.

Myyjä auttoi minua valitsemaan korallinväriset housut, jotka sopivat yhteen päärynäkuvioidun collegepaidan sekä kuvissa näkyvän mekon kanssa. Mekkoa on ajatuksena käyttää myös sukkahousujen (esimerkiksi *näiden) kanssa. Hankin kaikki vaatteet tavallista isommassa koossa, joten vaatteissa on vielä vähän kasvuvaraa.

The Color Pops -konseptiin kuuluvan punaisen paidan ja mustat housut tyttäreni sai muuten lahjaksi mummoltaan, joka on myös ollut innostunut Lindexin Baby-malliston tuotteista.

Poimintoja mallistosta

Suosittelen tutustumaan Baby-malliston ulkoiluvaatteisiin, kuten *haalareihin ja *sadetakkeihin, sillä niissä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Meinasin myös hankkia tyttärelleni uuden haalarin jo nyt, mutta päädyin kuitenkin odottamaan vielä hetken, jotta osaan hankkia oikean koon kevääksi.

Pakko vielä mainita, että jäin pohtimaan kuvien *paitamekkoa siitä lähtien, kun sen ensimmäisen kerran näin. Kun tämä yhteistyö vähän aikaa sitten varmistui, kävin saman tien nappaamassa mekon itselleni, sillä arvelin sen olevan täydellinen kesäksi. Äitinikin laittoi heti kuvat nähtyään viestiä, että mistä olin löytänyt kyseisen mekon.

Parasta mekossa on monipuolisuus, sillä napit avaamalla mekkoa voi käyttää neuletakin tapaan esimerkiksi farkkujen kanssa.

Onko joku teistä muuten jo käynyt tutustumassa Lindexin uuteen Baby-mallistoon?

Jos Baby-lastenvaatemalliston tuotteet eivät ole sinulle vielä tuttuja, käy kurkkaamassa lisää *Lindexin sivuilta.

t. Enni

* Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa.

Kommentit

Lue myös