Siirry pääsisältöön

Voita lippu I love me -messuille

Kaupallisessa yhteistyössä Messukeskuksen kanssa

i-love-me-2018-voita-messulippuVuoden parhaat messut ovat pian taas täällä. Alle parin viikon päästä käynnistyvä I love me -tapahtuma pärähtää Helsingin Messukeskukseen perjantaina 19.10.2018. Olen mukana messuilla bloggaajana ja saan sen kunniaksi arpoa seuraajieni kesken yhden messulipun. Lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn tapahtumaan messupäivinä 19.–21.10.2018.

Tule sellaiseksi kuin olet

Tänä vuonna messujen teema on "tule sellaiseksi kuin olet". Tapahtumassa pääsee tutustumaan ajankohtaisiin asioihin muodin, trendien, liikunnan, kauneuden ja hyvinvoinnin aihealueilla, eli tapahtuma tarjoaa vierailleen kaikkea sitä mitä slogankin lupailee.

Messuilla on tänä vuonna tarjolla mm. ihonhoito- ja meikkausvinkkejäjoogaaSaimi Hoyerin vetämää korkkarikoulua sekä mehun ja smoothien valmistuksen SM-finaalia. Messuilla on myös mahdollisuus uudistaa oma look edullisesti, sillä lauantaina ja sunnuntaina messuilla toimii myös pop up -kampaamo, jonne halukkaat voivat varata ajan joko paikan päällä tai varmimmin tietysti jo etukäteen.

Tapahtuman ohjelmaan kannattaa tutustua hyvissä ajoin jo etukäteen ja vaikkapa laittaa itselleen ylös tärppejä kalenteriin messupäiviä koskien. Minulla on esimerkiksi tapana kirjata kalenteriin eri yritysten ja brändien messupisteitä, jotta en unohda käydä parhaimmilla pisteillä. Tästä nyt hyvänä esimerkkinä ikoninen BaByliss, joka lanseerataan uudelleen Suomessa I love me -messujen yhteydessä. BaByliss löytyy messuilta osoitteesta 6F69.

Tapahtumasta päivittyy runsaasti tietoa I love me -verkkosivuille. Tapahtumaa kannattaa myös seurata Facebookista sekä IG:stä tililtä @iloveme_official.

i-love-me-messut

Nyt sinulla olisi loistava tilaisuus osallistua arvontaan, jossa palkintona on yksi sähköinen messulippu, joka oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn messupäivinä.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

1. Seuraa blogia Instagramissa tai Facebookissa
2. Jätä sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään su 14.10.2018 mennessä

Voidaksesi osallistua arvontaan, tee kuten tuhat muutakin ihmistä ja seuraa blogiani Instagramissa. Myös Facebookin kautta seurailevat saavat osallistua arvontaan.

Jätä sen jälkeen tämän postauksen kommenttikenttään toimiva sähköpostiosoitteesi. Olen voittajaan yhteydessä sähköpostitse palkinnon tiimoilta.

Jos en saa voittajaan yhteyttä 16.10. mennessä, arvon uuden voittajan.

Muista jakaa somessa omia tunnelmia messuihin liittyen tunnisteella #iloveme2018 ja #tulesellaiseksikuinolet. Onnea arvontaan ja messuilla nähdään!

t. Enni

Postaus on toteutettu yhdessä Messukeskuksen kanssa.

Kommentit

 1. Facessa seuraan! :)

  henduu_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana! Instassa seuraan :)

  annesavol (at) gmail.com

  VastaaPoista
 3. Facessa mukana.

  vinskioliver@gmail.com

  VastaaPoista
 4. instassa seurailen.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Seuraan Instassa ��
  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Seuraan molemmissa :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Instassa seuraan! vaaleanpunainenhattara@gmai.com

  VastaaPoista
 8. facessa, katja_numminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Seuraan Facessa :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Instagramissa seuraan! :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 11. Seuraan sinua instagamissa ja facebookissa
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Laitoin seurantaa fb:ssä :) kihti9@yahoo.com

  VastaaPoista
 13. Instassa seuraan. T. essis84@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tavoittanut alkuperäistä voittajaa, joten arvoin uuden voittajan. Onneksi olkoon Essi! :)

   Poista
 14. Instassa seuraan! :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Instassa seuraan.
  heli.m.virtanen@kolumbus.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Huomenna Espanjaan lapsen kanssa

Matkustaminen kesällä 2022? Onko maailma auennut, uskaltaako matkustaa? Onko tosiaan totta, ettei Espanjaan vaadita enää qr-maahantuloilmoitusta, vaan maahan pääsee Suomesta yhdellä tulosteella ja passilla? Niin se on! Keväällä, kaiken kiireen ja sekamelskan keskellä sain omasta mielestäni tosi hyvän idean: varaanpa matkat itselleni ja tytölleni kahdestaan Espanjaan. Ei kauaa nokka tuhissut, kun Fisnkin lennot oli jo varattu ja sitten iski pienoinen paniikki. Miten hemmetissä selviän kahdestaan superaktiivisen lapsen kanssa viikon vailla mitään tukiverkostoa? Vähän vielä tiesinkään, mitä kaikkea matkan varrelle sattuisi kevään aikana. Lähdetään vaikka siitä, että olemme olleet vuoroviikoin kipeänä koko kevään ajan ja kaiken lisäksi mursin vielä varpaani kolmisen viikkoa sitten ihan typerällä tavalla kotona etätöissä.  En muista, koska olisin ollut näin väsynyt. Tuntuu, että talon rakentamiseen liittyvien päätösten tekeminen on helpompaa kuin suunnitella kenen luona lapsi on yötä viikon

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt