All That Glitters - Syntymäpäiväjuhlien suunnittelua

outfit-birthday-party-evening-enni

Viime postauksessa uitiin niin syvissä vesissä, että tähän väliin ajattelin kirjoitella vähän kevyemmistä aiheista. Liittyen siis edelliseen postaukseen, jonka joku voisi tiivistää sanaan ikäkriisi (en myönnä mitään), olen järjestämässä pienimuotoisia syntymäpäiväjuhlia All That Glitters -teemalla. Teemaväri on kulta ja myös paljetit liittyvät teemaan olennaisesti. Löysin jo aivan ihanan mekonkin, jossa teema toteutuu ihanasti.

Suunnitelmat juhlien osalta ovat suuria, mutta saas nähdä, mitä kaikkea osaan / ehdin lopulta toteuttaa. Ihannejuhlat muistuttaisivat Gatsbyn bileitä, mutta mun pienehköllä budjetilla ja osaamisella sellaisia ei taideta järjestää.

Kutsuvieraille olen kuitenkin sanonut, että nyt saa pukea ykköset päälle. Sen verran juhlava mekkoni on, että kukaan tuskin tuntisi olevansa ylipukeutunut, vaikka laittautuisikin parhaimpiinsa.

Synttärit:

  1. Ohjelmaa
  2. Kuvausseinä
  3. Samppanjatorni
  4. Ilmapalloja, valoja
  5. Pientä naposteltavaa ja kultaisia herkkuja

Ohjelmaa

Juhlien ohjelmaa olen miettinyt jonkin verran ja olen sitä mieltä, että jotain kivaa illaksi olisi hauska suunnitella. En kuitenkaan halua, että järjestettyä ohjelmaa tulee liikaa, joten pidän mahdolliset "leikit" ihan vain parissa. Tärkeintähän on, että illasta tulisi kiva ja vierailla olisi mukavaa olla. Jotain ryhmäyttävää toimintaa iltaan voisi kuitenkin keksiä. Jos tiedätte hyviä leikkejä, vinkatkaa ihmeessä.

Kuvausseinä

Yksi ohjelmanumero on kuvausseinä. Mulla on ollut tapana pystyttää kuvausstudio illanistujaisiin ja antaa vieraiden ikuistaa itsestään kuvia muistoksi. Juhlien jälkeen olen toimittanut kuvat vieraille.

Jotta synttäreistäkin syntyy muistoja, rakennan studiosta teemaan sopivan kultaisine taustakankaineen. Tätä varten tilasin Amazonin kautta samppanjan värisen paljettiverhon. Vähänkö se näyttää hienolta kuvien taustalla...

Samppanjatorni ja koristelut

Kuvausseinän ohella olen suunnitellut rakentavani juhliin pienen samppanjatornin. Tätä varten hamstrasin Ikeasta laakeita samppanjalaseja jo viime kesänä. Muiksi koristeiksi olen ajatellut kultaisia ja valkoisia ilmapalloja sekä kauniita valoja. Täytyypä siis laittaa jouluvalot jo ikkunaan...

Ehdin myös hankkia viimeksi Espanjassa ollessani vähän juhlarekvisiittaa, kuten numeropalloja sekä kultaisia tarjoilualustoja. Muutenkin yritän pitäytyä kultaisessa teemassa ja tarjota juhlissa herkkuja, joissa kyseinen teemaväri näkyisi. Brunbergin suukot ja kultalaku ovat ostoslistalla.

Tiedän tosin jo nyt, etten ole kovin hyvä rakentamaan näyttävää tarjoilua tai koristelemaan tiloja. Tekisi melkein mieli palkata tehtävään joku osaavampi henkilö, sillä somistaminen ei todellakaan ole vahvuusaluettani. Toisaalta, vaikka puitteet olisivat kuinka hienot, tunnelman luovat juhlavieraat.


ennin-kengissa-syntymapaiva kultainen-paljettiverho

Tarjoilut

Kuohuviiniä, boolia, pientä suolaista purtavaa, kakkua ja herkkuja...

Juhlatarjoilut ovat suolaisten tarjottavien osalta vielä vähän auki. Jotain helppoa haluaisin kehitellä. Kakun olen ajatellut joka tapauksessa tilata konditoriasta, joten kai voisin samalla kysellä tarjouksia pitopalveluista... Tai sitten teen jokusen pellillisen pitsaa ja se siinä. Sillä saisi rikottua teemaa ainakin loistavasti, hah.

Pinterestista olen jo vähän hakenut inspiraatiota kultaisesta teemasta, mutta esimerkiksi ohjelman tai ruoan suhteen ideat ovat vielä vähän vaiheessa. Jos herää jotain vinkkejä juhlien suhteen, niin otan niitä mielelläni vastaan.

Onko teillä muuten kokemusta pH7:n kakuista? Vadelma-valkosuklaakakku näytti aika herkulliselta, vaikka väri onkin vähän väärä... Toinen vaihtoehto olisi tilata kakku Järvenpään Kulmakonditoriasta. Kakun kanssa alkaa pian olla kiire, eli mun täytyy laittaa tilausta menemään pian.

Jos teillä on heittää hyviä vinkkejä teemasynttäreistä, niin laittakaa kommenttia. Erityisesti kiinnostaisi lukea muiden postauksia aiheesta!


t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös