AAMUMEDITAATIO YSTÄVIEN KANSSA TUUSULANJÄRVEN RANNALLA

meditation-lake-tuusula-enni-mork

Huomenta kaikille! Oma perjantaini lähti tänään käyntiin meditaation voimin, sillä kävin rauhoittumassa ystävieni kanssa Tuusulanjärven rannalla kuuden aikoihin aamulla. Näin aikaisin en ole herännyt muutamaan kuukauteen, sillä vauvani nukkuu nykyisin yöt jo kokonaan. Niinpä tämä kyseinen aamu oli hyvin erityinen minulle ja sain rauhassa tyhjentää mieltäni kaikesta ylimääräisestä.

Aurinko oli vasta nousemassa, kun saavuimme laiturille. Järven ranta näytti upealta sarastavassa valossa. Rannalla ei ollut muita kuin me.

Kun parhaat ystäväsi ovat kiinnostuneita henkisistä asioista, mielen huolenpidosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, tapahtuu tällaisia asioita. Erittäin lahjakas ystäväni on vieläpä onnellisessa asemassa saadessaan tehdä rakastamaansa asiaa työkseen. Myös toinen, verbaalisesti erittäin lahjakas ystäväni avaa ajatuksiaan omassa blogissaan, johon kannattaa tutustua.

Järki-ihmisenä olen aina hieman joutunut pallottelemaan uskomuksiani järjen ja tunteiden välillä. En esimerkiksi usko Jumalaan (järki), mutta kuulun yhä kirkkoon (tunteet). Olen myös sitä mieltä, että jos joku muu uskoo ja saa siitä voimaa, on se hänelle itselleen hyväksi. Sama esimerkki voisi olla vaikkapa jonkin lumelääkkeen käyttäminen. Jos se toimii - go for it. Mikäpä minä olen siihen mitään sanomaan. Yritän asioissa kuin asioissa olla kultaisen keskitien kulkija ja välttää ääripäitä.

Kokemuksieni ja oppieni mukaan ihminen toimii siten, että ihmisen on hyvä tiedostaa asioita, jotta pääsee elämässään eteenpäin kohti haluamiaan tavoitteita. Ajattelemalla haluamiaan asioita ihminen voi siis mahdollisesti saavuttaa tavoitteensa, tai ainakin löytää suunnan kohti haluamaansa. 

Tunteet kohtaavat järjen, kun ruokkimalla aivojaan positiivisilla ajatuksilla ihminen alkaa automaattisesti elää onnellisemmin. Taas päinvastoin toimimalla elämä voi olla paljon kurjempaa. Tietysti jokaisella on taustalla omat kokemuksensa ja joidenkin elämä voi olla jo lähtökohtaisesti rankempaa kuin toisten. 

Uskoisin silti, että ajatteleminen auttaa pääsemään yli hankalista asioista. Minullakin on elämässäni esim. terveyteen liittyviä asioita, joita voisin murehtia loppuelämäni ajan, mutta jotka sen sijaan oppinut hyväksymään ajan kanssa.

Mieli vaikuttaa tapaamme ajatella asioita. Jos haluaa miettiä tätä yksinkertaisesti, niin jo ajatuksien muuttaminen tai unelmoiminen on askel kohti oikeaa suuntaa. Minulla on aina ollut unelmia ja moni niistä on käynyt toteen. Ehkä niin ei olisi käynyt ilman haaveilua sekä sen innoittamaa suunnittelua, joka taas on johtanut oikeille poluille kohti näitä tavoitteita.

Mielen virkistäminen meditaation avulla (arkisemmin sanottuna oman mielen rauhoittaminen) on mitä parhain tapa aloittaa aamu. Nyt olen hereillä.

meditaatio-ennin-kengissa meditointi-ystavat

Ajatuksien muuttamiseen liittyen haluan vilpittömästi suositella ystäväni yritystä, joka liittyy mielen valmennukseen. Itse olen sikäli onnellisessa asemassa, että saan mielenvalmennusta ikään kuin kaupan päälle aina viettäessämme yhdessä aikaa. Tuolloin keskustelemme usein asioista, jotka liittyvät siihen, mitä elämältä haluamme, tai miten elämme elämämme mahdollisimman hyvin ja onnellisesti.

Jos kaipaat työkaluja, joilla saavuttaa tavoitteita, tai tiedät kaipaavasi muutosta elämääsi, muttet ehkä tiedä miten edetä, suosittelen tutustumaan Riikan Power Mind -yrityksen palveluihin. Niiden avulla voit ottaa askeleen kohti omia unelmiasi.

Tämän rauhallisen aamun innoittamana teen kohta itselleni herkullisen aamupalan ja nautin sen kaikessa hiljaisuudessa ennen kuin muu perhe herää. Rauhallista viikonloppua kaikille. 

Namaste.

Kuvat: Sanni

Kommentit

Lue myös