MIETI MITÄ JULKAISET NETISSÄ! Ps. LIDLIN SUOSITTUJA KASHMIRNEULEITA SAA TAAS

Juuri tänään koulussa puhuttiin mm. yksityisyyden suojasta ja siinä sivussa lupasin, etten ikinä järkytä opiskelijoitani julkaisemalla bikiniposeerauskuvia somessa (en siis yhtään viittaa siihen, kun joskus törmäsin entisen opettajani speedo-kuviin netissä). Nämä kuvat ovat piirtyneet verkkokalvoilleni hyvin tiukasti, hah. 

Tästä päästiin kuitenkin siihen, että aina kannattaa miettiä, millaista materiaalia verkossa julkaisee, mutta jokainen saa tietysti julkaista itsestään juuri sitä, mitä itse haluaa. 

Tätä kuvaa julkaistessa jouduin nimittäin miettimään hetken, että onko tämä nyt juuri sellaista materiaalia, mitä verkkoon itsestäni haluan ladata. Ei kuvassa sinänsä mitään vikaa ole, paitsi että ilmeeni on mitä on (resting bitch face tietysti) + kuva on otettu laajakulmaobjektiivilla ja vihaan ruskean ja mustan yhdistelmää. Jouduin siis käsittelemään kuvaa jonkin verran sävyiltään (myönnetään, että poistin myös muutaman rypyn).

Esmara by Heidi Klum

Vanessa kuitenkin pyysi kuvia siitä, miltä Esmara by Heidi Klum -malliston neule näyttää päällä ja tässä kuvassa mulla on malliston sininen puuvillaneule ylläni S-koossa. Yhdistin Lidlinsinisen neuleen malliston mustaan mokkanahkatakkiin ja jotakuinkin tältä se näytti.

Ja tämä oli paras kuva.

esmara-heidi-klum-neule-ennin-kengissa

Neule on todella mukava ja olen edelleen tyytyväinen, että hamstrasin näitä kolmessa eri värissä. Nämä neuleet sopivat hyvin töihin, sillä ne eivät kilju erilaisuudellaan ja juuri sitä työpukeutumiseltani toivon. Työpukeutumisessa panostan aina lämpimiin ja mukaviin vaatteisiin.

Lidlin huippusuosittuja kashmirneuleita saa taas 

Mutta hei! Tiesittekö, että Lidliin tuli tänään 2.10 myyntiin huippusuosittuja kashmirneuleita. Kyllä, ja kävin tänään hamstraamassa niitäkin talvea varten. Myynnissä oli kolme erilaista v-kaula-aukkoista neuletta harmaan, beigen ja tummansinisen sävyissä. 

Kaikkien neuleiden kappalehinta oli 59,99 euroa ja kokovalikoima 36/38–44/46. Ostin kaksi eriväristä neuletta eri kokoisina, sillä testaan vielä, kumpi niistä istuu paremmin päälleni, vai sopivatko molemmat hyvin. Kokemuksesta tiedän, että neule kutistuu aavistuksen verran pesussa.

Uusien neuleiden pesuohjeita en vielä tutkinut, mutta vanhat neuleet olen pessyt pesulapun ohjeiden mukaisesti 30 asteen pesussa pesukoneessa. Neuleet ovat pysyneet yllättävän hyvinä lähes jokapäiväisessä käytössä. Nukkaa tosin joutuu välillä poistamaan nypynpoistajalla, mutta kun sen viitsii tehdä aika ajoin, on käsissä taas kuin uusi neule.

Kommentit

  1. Kiitos että laitoit kuvan neuleesta ylläsi! Olet aina kaunis, mutta ymmärrän että itseään katsoo eri valossa. <3 Täytyykin poiketa Lidlissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanessa<3 kommentti lämmittää ihanasti mieltäni. :) Käy ihmeessä! Oon ihan rakastunut tähän beigeen kasmirneuleeseen!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös