VAPPU 2017

Ihanaa toukokuun 1. päivää ja vappua kaikille, kyllä se kesä sieltä hiljalleen tulee!

Näin vapun kunniaksi taiteilin itselleni vapputukan. Laineet kruunasi Biozellin Color Mask Sävyspray Soft Pink ja Lavender -sävyissä (tuotteet saatu blogin kautta). Kampaukseni keräsi paljon kyselyjä siitä, miten väri oli toteutettu, mutta harmikseni jouduin toteamaan, ettei näitä sävyjä enää myydä, sillä sävyt kuuluivat Biozellin Limited edition -sarjaan. Ehkä vastaavia tuotteita on tarjolla jollain muulla brändillä. Biozellin tyvisprayta saa tosin edelleen tummassa, punaisessa ja vaaleassa sävyssä. 

Mun vappuaaton aamu kului kotona YouTube-jumppavideoiden tahdissa hyppien (älyttömän kätevää, kun vaan muistaisi tehdä tätä useamminkin), päivällä kotona perheen kanssa hyvää ruokaa syöden ja illalla vielä parhaiden ystävien seurassa. Kotona olin vasta yömyöhään...

ennin-kengissa-kaksoistutkintolakki
enninkengissa_thor_
enninkengissa_pink_hair

Välillä on kiva leikkiä hiuksilla ja kampauksilla, ja tällöin on myös hauskaa toteuttaa jokin radikaalimpi hiusvärin muutos. En kyllä enää laittaisi kokonaan pinkkiä väriä hiuksiin, sen aika on jo tainnut omalta osaltani mennä. Onneksi spray-sävyt kuitenkin lähtevät pesemällä pois.

#pinkhairdontcare

t. Enni

Kommentit

Lue myös