Edullinen kolmen ruokalajin menu / GRILLSSON

Yhteistyössä: Offerilla 

Pääsin muutama viikko sitten maistelemaan herkullista kolmen ruokalajin illallista Helsingin Grillssoniin Offerillan kutsumana. Nyt teillä muillakin olisi mahdollisuus päästä testaamaan kyseistä menua todella edullisesti (25 euroa per nenä).

En tiedä oletteko vielä kuulleet Offerillasta, mutta kyseessä on sivusto, jonka kautta voi ostaa edullisia diilejä. Suomalaiset ovat ilmeisesti kaivanneet kunnon diilisivustoa Grouponin lopetettua toimintansa, ja onneksi nyt uutena tulokkaana palveluitaan tarjoaa Offerilla. Offerillan kautta on mahdollista löytää diilejä, joiden avulla säästää jopa 90 % ravintoloissa, kauneudenhoidossa, hyvinvoinnissa ja muissa palveluissa.

Pahoittelut, että vinkkaan tästä kyseisestä diilistä näin myöhään, mutta etua pääsee vielä hyödyntämään lauantaihin asti. Kyseisellä diilillä kaksi ihmistä syö kolmen ruokalajin menun vain 50 eurolla! Kurkkaa suora linkki diiliin postauksen lopusta!

offerilla_grillsson2

Menu oli herkullinen! Erityisesti pidin paljon alkuruoasta, johon kuului jättikatkarapuja valkosipuliaiolin kanssa. Annoksen pääruoan kruunasi suomalainen sisäfileepihvi, tosin tämän osan menusta vaihdoin hyvin herkulliseen (ja isoon) kasvisversioon. 

Jälkiruoaksi tarjottiin varsinaista silmänruokaa, eli herkullinen suklaabrownie kirpeän sorbetin kera. Jälkiruoka täytti myös makunystyröiden odotukset, sillä söin kaiken. 

Menu ei jättänyt mahaa tyhjäksi, päinvastoin. Herkkuja sai koko rahan edestä.

_grillsson1_menu

MENU:

Alkuruoka
Grillattuja jättikatkarapuja ja valkosipuliaiolia 

Pääruoka 
Pippuripihvi 150 g (kotimaisen naudan takuumurea sisäfilepihvi),
jaloviini-pippurikastiketta, tryffeliperunaa ja kauden kasviksia 

Jälkiruoka 
Suklaabrownie suola-karamellikastikkeella ja sorbetti


offerilla_grillsson

Offerillan diilit keskittyvät pääosin Helsingin, Turun ja Tampereen alueille. Onneksi sivustolla tarjotaan myös paljon tuotteita alennuksin, jolloin myös muualla asuvat voivat hyödyntää sivuston hyviä diilejä.

Kyseinen Grillssonin kolmen ruokalajin menuun oikeuttava lahjakortti löytyy Offerillan sivuilta puoleen hintaan. Kurkkaa huikea diili täältä ja vie vaikkapa parempi puoliskosi romanttiselle illalliselle.  Lahjakortti on voimassa 20.5 asti!

t. Enni


Postaus sisältää syvälinkkejä. Menun tarjosi Offerilla.

Kommentit

Lue myös