BABYLISS HAIR - KIHARAT

Olen onnekas, sillä olen päässyt kuukauden sisällä jo kahdesti taitavan meikkitaiteilijan käsittelyyn. En tiedä muistatteko, mutta viime kerralla Piia Hiltunen loihti mulle upean vaaleanpunaisen glittermeikin luomille. Piia kertoi, että samanlainen silmämeikki koristaa itse asiassa myös tämän kuun Trendi-lehden kantta, jossa poseeraa laulaja Anna Puu. Kurkatkaa myös ihanan spooky video laulajasta täältä.

Tällä kertaa Piia teki mulle ihanat kiharat BaByliss-kiharruspuikolla ja Vitality'sin hiustuotteilla. Kaiken tämän mahdollisti Marsaanalla järjestetty perinteinen Wellness-päivä. Koko loppupäivän ihastelin hiusteni ihanaa tuoksua, jonka siis Vitality'sin hiuslakka hiuksiini jätti. Sain kotiin testiin kyseistä lakkaa, joten pystyn jatkamaan ihanan tuoksun ylläpitämistä hiuksissani.  

Vitality's oli itselleni täysin uusi merkki, enkä tiedä, miksen ole törmännyt siihen aiemmin! Syy voisi tosin olla se, että en juurikaan käy kampaajalla, kun taas tätä tuotetta myydään vain kampaamoissa.

170512_ENNINKENGISSA_6_small
  image: laurakarppanen.com

Kampauksessani käytettiin kartionmuotoista kiharrinpuikkoa, jolla kiharat tihentyvät latvoja kohden. Kiharat tehtiin osissa, suihkuttaen hiuslakkaa jokaiseen suortuvaan ennen kihartamista. Tykkäsin paljon siitä, miten hiusten latvat kihartuivat paljon paremmin kartiomallisella puikolla, ja että pelkkä hiuslakka riitti muotoilutuotteeksi. 

Piia kuitenkin suositteli, että kiharoiden pohjalle käytettäisiin aina hyvää muotovaahtoa. Varsinkin pestyihin hiuksiin tulisi levittää muotovaahtoa, jonka jälkeen hiukset tulisi kuivata. Sen jälkeen hiukset tulisi kihartaa tällä tavalla. 

Vitality'sin muotovaahto on laadukasta ja sisältää hyvin vähän alkoholia. Kuulin esittelijältä, että muotovaahdon laadun voi tarkistaa testaamalla kauanko vaahto pitää muotonsa kädelle pursotettuna. Jos muotovaahto sisältää paljon alkoholia, vaahto menettää muotonsa kämmenellä nopesti.

Mun on pakko hankkia uusi kiharrinpuikko vanhan tilalle ja mielellään uuden tulisi olla kartionmallinen, sillä mun vanha puikko on tasapaksu, jolloin latvojen kiharat jäävät välillä aika loiviksi. Piia muuten aluksi kokeili tehdä kiharat suoritusraudalla (kuva alla), mutta kiharrinpuikolla kiharat valmistuivatkin nopeammin. 

170512_ENNINKENGISSA_2_small
170512_ENNINKENGISSA_3_small
  image: laurakarppanen.com

Kampauksen valmistuessa juttelimme paljon siitä, pitäisikö minun lyhentää hiuksiani vai ei. Aluksi Piia sanoi, että lyhyempi saattaisi hyvinkin sopia. Kampauksen edetessä, sain häneltä kehuja ja ihmettelyitä hiusteni paksuudesta ja hyväkuntoisuudesta. 

Kun kampaus oli valmis, Piia tokaisi, että ehkä minun ei sittenkään kannattaisi lyhentää hiuksia, hah. Olen siis edelleen kahden vaiheilla.

ennin_kengissa_marsaana_wellness
ennin_kengissa_enni

Kiitos Lauralle ihanista kuvista. Kannattaa käydä kurkkaamassa Lauran portfolio, jos olet valokuvaajaa vailla! Tutustuttiin Lauran kanssa reilu kuukausi sitten Marsaanalla ja huomattiin, että meillä olikin paljon yhteisiä tuttuja mm. Makeup Mondolla, jonne Laura on kuvannut fantasiameikkejä yms. Kiitos myös Marsaanalle ihanasta iltapäivästä kauneuden parissa ja tietysti kiitos Piialle upeasta kampauksesta. 

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! Tänään teidän äitinne ansaitsevat halin ja kampauksen!

t. Enni

Kommentit

  1. Mitä teen ku mul on yhet matalavyötäröiset farkut ja joudun nostelee niitä kokoajan ylös, koska ne valuu. Yks päivä menin kyykkyyn ja kaveri sano et mun perse näky.. Oli aika noloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Been there done that. :D Sanoisin, että kokeile hieman korkeampivyötäröisiä farkkuja. Ja jos ei muu auta, niin kokeile vyötä!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös