PURKUTAIDETTA & LP LOST ON YOU

Ennen kuin Perhelän kortteli puretaan, käykää nyt ihmeessä ihailemassa David Popan upeaa seinämaalausta Järvenpäässä! Teos on vaikuttava, pistää sanattomaksi. 

Kuvia muokatessa taustalla soi uusin vinyylihankintani LP - Lost On You. Levyn kanssa koettiin tosin hieman hankintaongelmia, sitä kun ei Suomesta saanut edes tilaamalla. LP:n nostalgiset vibat näkyvät ehkä näiden kuvien tunnelmassakin, tai ainakin sellaista fiilistä pyrin näihin tuomaan.

ennin-kengissa-david_popa_1-1

Suosittelen jokaista kuuntelemaan vähintään biisit: Other People, Tightrope ja Lost On You. Nämä kappaleet ovat sydäntä riipiviä rakkauslauluja, melkein itken joka kerta kuullessani nämä. Ei sillä, että olisin surullinen (kaikki all right avioliitossa), rakastan vaan näiden biisien melodioita.

LP:n laulu on hunajaa korville, ääni tuo myös hyvin paljon mieleen Gwen Stefanin. Artistin biisit ovat puhdasta kultaa ja albumi kokonaisuudessaan älyttömän hyvä. Sitten väliin pientä triviaa: LP on itse asiassa maailman ensimmäinen naispuolinen Martin Guitarsin lähettiläs! Ehkä tästä syystä hommasin pari viikkoa sitten ukulelen... Ei kyllä rahat riittäneet Martiniin hehe.

ennin-kengissa-david_popa-67
ennin-kengissa-david_popa-51
ennin-kengissa-david_popa-21
ennin-kengissa-david_popa-58_2
ennin-kengissa-david_popa-49
ennin-kengissa-david_popa_1_2-1
ennin-kengissa-david_popa_1-2

Ps. Edellisen postauksen Hellmann's-kisassa on edelleen 100 % voittomahdollisuudet kolmelle ekalle kommentoijalle! Nyt pikaisesti niitä yksinkertaisia dippireseptejä kehiin!

Ja sitten biisiä replaylle...


t. Enni

Kommentit

Lue myös