Joogavaatteita edullisesti Lidlistä

Tiedoksi kaikille, että Lidliin on huomenna tulossa myyntiin taas paljon erilaisia joogatarvikkeita ja joogaan sopivia kevyitä vaatteita. Kävin tänään aamulla Lidlin tarjoamalla energisoivalla tunnilla Vapauden Joogassa. Tunti järjestettiin Joogakoulu Shantissa. Sattumalta sovimme ystävien kanssa myös vielä iltapäiväksi uuden joogamiittingin kundaliinijoogaan tänne Järvenpäähän, joten nämä varusteet pääsevät heti uuteen testiin. En ole muuten ennen kokeillut kundaliinijoogaa, mutta mielenkiinnolla odotan tulevaa tuntia!

Tänään, joogatunnin yhteydessä, pääsin testaamaan Lidliin huomenna myyntiin tulevia vaatteita ja kaikista ihanuuksista valitsin itselleni mustat joogahousut ja mustan topin. Väriä elämään tuodakseni valitsin päällimmäiseksi kerrokseksi vaaleanpunaisen ja rennon Crivit® joogapuseron. Topin alle valitsin alempana kuvissa näkyvän kuviollisen urheilurintaliivin.

lidl_jooga_vaatteet

Tämä ei muuten ollut ensimmäinen kerta, kun käytin Lidlin Crivit®-urheiluvaatteita. Olen hankkinut urheiluvaatteita Suomessa sekä ulkomailla olevista Lidl-myymälöitä jo usean vuoden ajan. Lemppareita ovat olleet kevyet urheilutopit ja urheilurintaliivit. 

Tänään saamiani urheilurintaliivejä voin suositella hyvillä mielin, sillä ne vastaavat myös hyvin kokoaan ja ovat mukavat päällä. Samaten olin todella tyytyväinen näihin joogahousuihin.

crivit_jumppamatto_lidl
yoga3
yoga1
yoga4
lidl_jooga_vaatteet2
yoga8

Kaikki kuvissa näkyvät tarvikkeet, matot, juomapullot ja vaatteet tulevat huomenna myyntiin Lidl-myymälöihin ja ne maksavat kaikki alle 10 euroa kappale! Täältä näet kaikki myyntiin tulevat tuotteet. 

Kiitokset Lidlille ja Marsaanalle tästä päivästä ja erityiskiitos uusista joogavarusteista, joille tulee varmasti paljon käyttöä. 

t. Enni

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Haha, olet munkin postauksessa mallina! Huomiseen! :)

  VastaaPoista
 2. Täytyypä käydä katsomassa, ihana tuo päälläsi oleva vaalea toppi! Olenkin kaipaillut joogaan jotain rentoa, ohutta pitkähihaista.

  Mullakin Lidlin urheiluvaatteista vain hyviä kokemuksia, varsinkin sukat ja topit ajavat asiansa ihan loistavasti. :)

  www.itsselja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Se on nätti! Mä kävin tänään Kampin Lidlissä, mutta sieltä oli jo mun koot viety kaikista! Ja sitten unohdin käydä täällä Lidlissä katsomassa olisko ollut...

   Poista
 3. Mä niin halusin tuon vaaleanpunaisen paidan, mutta myytiin heti loppuun. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin myös katsomassa lisää niitä urheilurintaliivejä, niin oli myyty saman tien loppuun kaikki omat koot Kampista. Mtta jos oot tosi kiinnostunut tästä paidasta niin voidaan kyllä tehdä hyvin edulliset kaupat ;) sain toisen harmaan joogapaidan, jota käytän tällä hetkellä enemmän!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös