UGG Australia Bonham Black

Mulla on kovat odotukset upouusille syys/talvikengilleni, jotka tilasin aiemmin tällä viikolla. Olen odottanut pakettia malttamattomana koko viikon ja vihdoin tänään pääsin noutamaan kengät postista. Hartaasti odotettu paketti sisälsi UGG Australian* mustat mokkaiset Bonham-bootsit.

Tilasin kengät Footwaylta, vaikka itse asiassa bongasin vastaavat kengät jo viikko sitten Hyvinkään Willasta merkkituotteita myyvästä Villa Vogasta. Olisin mielelläni ostanut kengät saman tien, mutta liikkeessä ei ollut tarjolla mustia Bonhameita. Sen sijaan liike myi kaunista chestnut-sävyä, joka näytti todella hyvältä jalassa sekin. Hinnan puolesta säästöä tuli tosin muutama kymppi netin kautta tilatessa.

ugg-australia_bonham_black
ugg-australia_bonham_black3
ugg-australia_bonham_black2

Asetan kengille kovat tavoitteet siksi, että ne näyttävät talvikengiltä: kengissä on paksu, villainen vuori ja kenkien pohjassa kunnon kuvioinnit. Toivon siis, että kengät eivät ole liukkaat.

Kenkien ulkonäössä mukavaa on se, että ne eivät huuda joukosta erottumista, vaan ne ovat enemmänkin yksinkertaiset ja siistit soveltuen hyvin arkikäyttöön. Aion käyttää näitä niin villakangastakin kuin myös toppatakinkin kanssa.

Raportoin myöhemmin kokemuksia siitä, miten hyvin kengät pitävät lumella tai jäällä (viimeistään sitten kun uudet lumet satavat maahan). Nyt näyttäisi siltä, että loskakin suli. joten pääsen testaamaan näitä in action ilman pelkoa kaatumisesta.

id_ugg-australia_bonham_black4

Jos haluat kyseiset kengät itsellesi edullisimmin, niin esim. Footwayn* sivuilta niitä saa mm. mustana ja kastanjanvärisenä.

t. Enni

* Postaus sisältää syvälinkkejä

Kommentit

  1. Bonhomien koroissa on nahkaviilua, joka kannattaa suojata hyvin, vaikka jollain vahalla, tai se kosteutta saadessaan lähtee kuoriutumaan. :) Kumipohja niissä on kyllä tosi hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Pitääpä käydä tutkimassa kenkäkaappi läpi. Käyköhän joku ihan normi kosteusuihke vai nimenomaan vaha?

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös