TALVIKISA - OSALLISTU KILPAILUUN

Piristääkseni kylmää talvipäivää, ajattelin järjestää blogini kautta pienen kisan. Sain Marsaanan Wellness-päiviltä uusia tuotteita testiin, joten ajattelin, että voisin myös jakaa tuotteista osan jollekin innokkaalle lukijalle.

Setti on oikea talven selviytymispakkaus sisältäen mm. kosteuttavaa eos-huulirasvaa, sähköiset hiukset loitolla pitäviä invisibobblen NANO-hiuslenkkejä, sekä pimeitä iltoja lämmittäviä herkkuja, kuten Puhdistamon sitruuna-lime-raakasuklaata ja chilillä, limetillä ja inkiväärillä maustettua Puhdas Snack -herkkua.

arvonta_ennin_kengissa

Onko eos-huulirasva teille entuudestaan tuttu? Canonistina ja EOS-sarjan suurkuluttajana vei itse asiassa jonkin verran aikaa tajuta, että kyseinen huulirasva ei liittynytkään millään tavalla Canoniin... Tässä tapauksessa eos koostuu sanoista evolution of smooth!

Sain blogin kautta testiin muutaman erivärisen ja -makuisen eos-huulirasvan, joista tällä hetkellä omassa käytössäni on blueberry acai -tuoksuinen huulirasva. Pallomaisen muodon ansiosta huulirasvaa on helppo levittää huulille, minkä ohella huulirasva myös löytyy laukunpohjalta helposti. 

Jos ette ole vielä keksineet ystävälle kivaa joululahjaa, niin pitäkää eos-huulirasva mielessä. Muistaakseni näitä myydään monissa kosmetiikkaan erikoistuneissa myymälöissä. Kuvissa näkyvä (ja pian jonkun onnekkaan omistama) versio on lempeän mintun tuoksuinen ja ihanan hempeän värinen.

arvonta_ennin_kengissa2

Kisaan osallistutaan tällä kertaa Instagramissa. Klikkaa itsesi instagramin puolelle ja käy perustelemassa, miksi juuri sinun tulisi voittaa tämä palkinto. Tällä kertaa paras perustelu palkitaan!

Kisan säännöt ja ohjeet:
1. Seuraa enninkengissa-profiilia instagramissa
2. Kerro kilpailukuvan kommenttiosiossa instagramissa, miksi juuri sinun pitäisi voittaa kuvissa näkyvä talven selviytymispakkaus!
3. Tägään voittajan kisakuvaan 5.12.2016!

Kisa on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville henkilöille. Kisa päättyy maanantaina 5.12.2016, jonka jälkeen olen yhteydessä voittajaan. Jos en saa voittajaan yhteyttä viikon kuluessa kilpailun päättymisestä, valitsen uuden voittajan.

Klikkaa itsesi pikaisesti instagramin puolelle, niin palkinto saattaa olla pian sinun. Paras perustelu palkitaan! 

t. Enni

Kisassa arvottavat tuotteet on saatu blogin kautta.

Kommentit

  1. En ole Instassa, joten skippaan kisan, vaikka makoisat palkinnot kyllä olisikin!
    Mulle tuli mieleen, että toi on "en osaa sanoa"-huulirasva! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös