INSTRUN KEHYSTRENDIT JA TRENDWALK

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa

Blogger's Inspiration Dayssa on aina yksi messupiste, jota odotan eniten. Onneksi Instrumentarium oli taas mukana päivässä, sillä olen kiinnostunut kehystrendeistä. Ennen odotin pistettä innolla toki myös sen takia, että minulla oli aito tarve silmälaseille. Tilanne on nyt hieman muuttunut keväisen laserleikkauksen jäljiltä, sillä en tarvitse enää laseja korjaamaan näköä. Näköni on itse asiassa todella hyvä nyt. Toisinaan kuitenkin kaipaan silmälasien luomaa erilaista ilmettä. Keväisin ja kesäisin käytän tietysti myös aurinkolaseja, joissa kehystrendit kulkevat mielestäni aika lailla käsi kädessä muun silmälasikehystrendien kanssa.

Ja nyt kun niistä trendeistä puhutaan, niin vinkkaan teitä lukijoita TrendWalk-sivustosta, joka on Instrumentariumin tyylisivusto keräten yhteen inspiraatiota ajankohtaisista tyyleistä ja trendeistä. Sivuston kautta löytää paljon tietoa mm. tämän hetken tyylikkäimmistä kehyksistä.

instru2
Kuva: Sanni Riihimäki

Testasin pisteellä muutamiakin erimallisia kehyksiä, kuten tällä hetkellä erittäin suosittuja kissansilmänmallisia kehyksiä, mutta ikuistin kuviin ainoastaan Giorgio Armanin silmälasit, jotka kuuluvat itse asiassa miesten mallistoon. Valitsin kehykset siksi, että omistan ennestään kehyksiltään hyvin samanmalliset aurinkolasit ja pidän niistä paljon.

Aikana, jolloin vielä käytin laseja päivittäin, oli minun todella vaikea löytää sopivia kehyksiä kapeille kasvoilleni. Muutama vuosi sitten kehystrendit alkoivat kuitenkin muuttua suorakulmaisemmista kehyksistä (muistatteko sellaiset sihteerilasit?) paksumpiin ja pyöreäsankaisempiin kehyksiinKyseisiä pyöreäsankaisempia kehyksiä näkyy erityisesti nyt syksyn 2016 kehystrendeissä paljon.

Koen, että pyöreähköt ja isot kehykset sopivan kasvoilleni. Kun muutamia vuosia siten olin vailla uusia silmälaseja, testasin usein myös miesten puolelta löytyviä kehyksiä, koska mitä väliä hankkiiko silmälasit miesten vai naisten mallistosta. Silloin naisille oli vielä runsaasti tarjolla sihteerilaseja, mutta miehet saivat jo ripauksen hipsterkehyksistä, kuten niitä itse näköjään nimitän. Eli ihan sama ovatko kehykset miehille vai naisille suunnitellut, niin pääasia on, että kehykset miellyttävät käyttäjäänsä.

Bloggers_inspiration_day_2016

Instrumentariumin TrendWalk keskittyy jakamaan inspiraatiota muotitietoisten must-kaupungeista kuten Milanosta, Pariisista ja Lontoosta. Jos näistä kaupungeista pitäisi nyt valita yksi, olisi se ehdottomasti Lontoo. Olen menneellä viikolla vilkuillut muutamankin kerran lentoja Lontooseen. Tuskin reissu kuitenkaan tulee toteutumaan, mutta aina on kiva unelmoida...

Olen käynyt Lontossa vain kerran elämäni aikana, mutta kyseisestä paikasta jäi niin mukavat muistot, että kokisin mielelläni tunnelman uudestaan. Päälimmäisenä mieleen on jäänyt Camden Town, sen katukeittiöt ja uskomaton tunnelma, jota on hyvin hankalaa selittää. Tiivistettynä paikalla oli paljon ihmisiä, joista suurin osa omasi niin persoonallisen tyylin, etten ole vastaavaan ennen törmännyt. Sen lisäksi näin Spidermanin, eli siinäpä sitä.

IMG_6028 copy
instru1
Kuva: Sanni Riihimäki

Instrumentariumin naisten mallisto pursuaa tällä hetkellä pyöreähköjä ja kissansilmänmallisia kehyksiä eri väreissä. Olen tällä hetkellä kiinnostunut tummanpunaisista kehyksistä, jotka sopisivat yhtä lailla tummanpunaisen sametin pariksi. 

Olen myös innostunut 80- ja erityisesti 90-luvun trendeistä, joita on hiljalleen alkanut näkyä isojen muotitalojen catwalkeilla. En tiedä miten hyvin ysärihenkiset kehykset sopisivat kasvoilleni, mutta olen innokas ainakin kokeilemaan. Sitten saattaisi tukkakin lyhentyä polkkaan...

t. Enni

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös