Blogger's Inspiration Day 2016 -tunnelmia

Viime lauantaina järjestettiin taas hartaasti odotettu Blogger's Inspiration Day -tapahtuma. Mulla sattui olemaan synttärijuhlat samana päivänä, joten en siksi voinut osallistua IBA2016-gaalaan. Juuri samaisesta syystä mietin myös todella pitkään vielä aamullakin, ehdinkö osallistua päivätapahtumaan. 

Onneksi päätin lähteä huolimatta pääni sisällä velloneesta en mee/meenpäs -väittelystä. Kun lopulta tein päätöksen lähteä, blogideittini peruikin tulonsa töiden takia. Onneksi tiesin, että paikan päällä olisi ainakin yksi tuttu aka saman kylän asukki Fashion Situation -blogin Sofia, jonka kanssa sainkin tutustua näytteilleasettajien pisteisiin ja aktiviteetteihin ajan kanssa.

Bloggers_inspiration_day_2016_ennin_kengissa
Kuva: Emma Tähkäpää

Visiittini oli lyhyt, mutta antoisa. Mieleen jäivät erityisesti tarjoilut, VILAn ja VERO MODAn piste, sekä myös Instrumentariumin kehysuutuudet. Koska Top Chef on myös paras ohjelma, olin hieman sulaa vahaa (tietysti hyvän pokerinaaman peittämänä), kun Teemu Laurell henkilökohtaisesti suositteli mua maistamaan herran itsensä kehittelemää Risentan tuotteilla valmistettua vanilja-kookos tuorepuuroa... no mikä ettei, kun kerran kokki pyytää. Tuorepuuro oli tähänastisista maistamistani versioista parhainta, minkä ohella kaiken kruunasi vielä päälle ripoteltu rapea granola...

Ruoasta innostuneena sain mukaani Risentan ja Santa Marian tuotekassin, jonka sisällön avulla pystyn pian toteuttamaan tuota ihmeellisen herkullista tuorepuuroa kotonakin. Tästä siis tulossa blogiin pian ohjetta.

En voi myöskään vähätellä vegaanista chili sin carnea. Tuotekassini mahdollistaa myös tämän herkun toteuttamisen, joten ihan varmasti tulen kokkaamaan tätäkin lähipäivinä.

Bloggers_inspiration_day_2016
BID_2016_BRUNO-41 copy

Kuva: Ville Malja
, Tapahtumakuvaaja

BID_2016_BRUNO-91 copy

Ville Malja
, Tapahtumakuvaaja

Bloggers_inspiration_day_2016

Harmi, etten tajunnut ottaa VILAn ja VERO MODAn pisteeltä sen kummempia kuvia. Yksi muisto kuitenkin jäi, sillä pisteellä oli tehtävänä toteuttaa asu, joka pelastaisi pahimmankin päivän. 

Ottamastani kuvasta tuli tosin aika huono, mutta asusta sen sijaan pidin. Pehmeä, värikäs ja lämpöinen neule toimii erittäin hyvin nahkahousujen kanssa. Jos pisteellä olisi vielä ollut hattuja, olisin ehkä lisännyt kuvaan komboon vielä sellaisenkin.

BID_2016_BRUNO-9 copy

Kuva: Ville Malja, Tapahtumakuvaaja


Bloggers_inspiration_day_2016
BID_2016_BRUNO-32 copy

Kuva: Ville Malja, Tapahtumakuvaaja Edit:

Sain lisää kuvia! Bongaa kuvista molemmat kuvaajat! ;)

nooran

Kuva: Noora

sofian

 Kuva: Sofia 

BID2016_ennin_kengissa_tee

Olin myös kiinnostunut Norqvistin pisteestä ja erityisesti uutuuksista, sillä rakastan teetä. Nordqvistin pisteellä sai maistiaisen merkin uutuusjuomasta, kylmänä tarjoiltavasta TeAqua-juomasta. Kyseinen jäätee maistui hyvältä, mutta taidan silti tulevaisuudessa juoda teeni lämpöisenä (tai ainakin nyt, kun lunta vaan tupruttaa, pakkanen kiristyy ja tämänkin postauksen kirjoittaminen on niin järkyttävän vaikeaa johtuen kohmeisista sormistani). 

Kiitokset taas kerran Indiedaysin uskomattomille tyypeille tapahtuman järjestämisestä. Nyt alkaa kokkailu.

Ps. Laittakaa mulle taas tulemaan linkkiä teidän BID2016-postauksista!

t. Enni

Kommentit

 1. Ei oo mun blogi, mutta taidat seisoskella Nooran blogin BID-postauksen ekassa kuvassa... http://curiousnoora.bellablogit.fi/2016/11/07/bid2016/

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva nähdä taas! :) mun mieleen jäi varmaan eniten se ihana suklaa jälkkäri mitä tossa risentan ja santa marian pisteellä sai :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se gluteeniton suklaakakku oo. Oli tosi hyvät tarjoilut!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös