Vaaleanpunaiset hiukset & L’Oréal Paris Glam Lights

Yhteistyössä: L’Oréal Paris’n ja Indiedays

Ennen kuin pääsen eilen otettujen kuvien kimppuun, ajattelin toteuttaa vielä yhden yhteistyöpostauksen, kiitos L’Oréal Paris’n ja Indiedaysin. Näin alkuun suosittelen vierailemaan L’Oréal Paris’n kampanjasivulla, sillä sieltä löytyy paljon värjäysinfoa ja opastuksia kesän hiustrendeihin. Sivustolta löytyy myös kisa, jossa valitsemalla suosikkitrendin, osallistuu arvontaan, jossa 50 onnekasta saa halutun Préférence Glam Lights -raitatuotteen!

Pakko myöntää, että olin myyty jo siinä vaiheessa, kun näin Blake Livelyn L’Oréal Paris’n uutena kauneuslähettiläänä. Maailman kaunein nainen ja maailman kauneimmat hiukset... Blake Livelyn kuvia näytän yleensä aina kampaajilleni, eli sen verran pidän naisen hiuslookista.

Ja tässä niitä tuotteita sitten olisi, millä samanlaisen lookin voi loihtia itselleen kotona.

IMG_2914 copy

Veikkaan, että hyvin samankaltaisen Blake Lively -lookin saa tehtyä käyttämällä L´Oréal Paris hiusväriä Récital Préférence sävyssä 8, California (kiva nimihirviö btw!). Sävy 8 on ollut mun lemppari jo vuosia, siis silloin, kun värjäsin hiuksiani. Tämän hiusvärin päälle kun vielä tekee raidat Préférence Glam Lights -tuotteella, niin avot. Näitä uusia raitatuotteita löytyy yhteensä kolmea eri sävyä ja sävyn voi valita oman hiusvärin mukaan.

Mun kesälook koostui tällä kertaa jostain muusta kuin Préférence Glam Lights -raitatuotteella toteutetusta lopputuloksesta, sillä en vieläkään ole kehdannut värjätä hiuksiani. Onneksi Bloggers' Inspiration Day:ssa, poiketessani L´Oréalin pisteellä, sain kokeiltavaksi vaihtoehtoisen tuotteen. Olin jo ennenkin kokeillut L´Oréal Paris’n vaaleanpunaiseksi hiukset sävyttävävää Préférence Blondissimes Pastel Toner -hoitoainetta ja todennut sen toimivaksi tuotteeksi. Niinpä päätin toteuttaa vaaleanpunaisen unelman uudestaan. 

IMG_2723 copy

IMG_2717 copy

Mun kesän trendilook on siis hattaranvaaleanpunainen hiuspehko. Jos olisin tehnyt pohjalle muutaman raidan Préférence Glam Lights -raitatuotteella, olisi vaaleanpunainen väri  tarttunut paljon paremmin, sillä väri tarttuu tietysti parhaiten vaalennettuihin hiuksiin. Pitää katsoa, toimiiko väri taas hieman paremmin Espanjanreissun jälkeen, kun hiukset saavat vähän vaalentua aurinogossa...

Vaikka kuinka hiuksia nimittäin yrittää suojata kesällä, tuppaavat ne aina vähän palamaan. Tiesittekö te muuten, että hiukset kärsivät tavallaan yhtä paljon auringosta kuin ihokin? Eli hiuksiin kannattaa ehdottomasti käyttää UV-suojan antavia tuotteita, aivan kuin ihollekin levitetään aurinkorasvaa.

IMG_2682 copy
IMG_2700 copy

Millainen on teidän mielestänne kesän trendikkäin tukka? Kannattaa käydä katsomassa löytyykö sivustolta vinkkejä siihen, miten raidat saisi toteutettua. Mulla ainakin on sellainen kutina, että nuo hiusvärit tulevat vielä käyttöön, ehkä mamin kokeilemana ainakin!

t. Enni

Toteutettu yhteistyössä L’Oréal Paris’n ja Indiedaysin kanssa.

Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Oi miten upeat hiukset! Ja eilenhän niitä siinä kampaajan tuolissakin ihailtiin ;D Oli kiva tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha joo ;D Oli tosi kiva tavata myös, toivottavasti vielä törmätään! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös