Laatuvalaisin - Yki Nummi Tuomas

Mulla kävi ihan mieletön tuuri eilen, sillä selasin ajankuluksi sopivia lamppuja uuteen kotiin ja ihastuin päättömästi Yki Nummen Tuomas 230 -valaisimeen. Olin jo aiemmin katsellut Eero Aarnion Vaasi-riippuvalaisinta, mutta jokin siinä muotoilussa kuitenkin tökki. Tuomas mini -valaisin osui silmiini selatessani Laatuvalaisin.fi-sivustoa. Valaisimen design on niin yksinkertaisen kaunista, että olen aivan myyty.

Yki Nummen suunnittelema ripustettava Tuomas mini -valaisin rakentuu kahdesta päällekkäisestä kartion mallisesta kuvusta. Valo suuntautuu ylös ja alas. Ulompi kupu on väriltään savunharmaata ja sisempi kupu valkoista akryyliä. Koska Tuomas mini on muodoltaan pelkistetty, se sopii monenlaisiin tiloihin ja sisustuksiin. (Laatuvalaisin 2014.)


Sattumalta huomasin, että kyseinen valaisin löytyi sivuston outlet-osiosta 110 eurolla (oikea hinta oli 184 euroa). No ei sekään vielä mitään, sillä sitten luin, että käyttämällä alennuskoodia: MUUTTOALE hinnasta saisikin kaikkiaan -50 % pois! 

Voi vitsit, että tuli hoppu, kun tajusin, että lampulle jäisi hintaa 94 euroa, eikä Laatuvalaisin pulita penniäkään toimitusmaksuista. Nyt kun lamppu vielä tulee kotiin ehjänä, niin olen enemmän kuin tyytyväinen.

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös