NIRVANA

Niin siinä sitten kävi, että kanta-asiakaspäivä koitti ja meitsi kotiutti Askosta jotain uutta kotiin. Nimeltään niin mahtava, eli Nirvana-matto tulee nyt koristamaan uuden asunnon olohuonetta. Matto on muuten se samainen, josta jo tammikuussa kirjoittelin. Aika kauan himoitsin sitä paljon blogeissakin näkynyttä Annon Pandora-mattoa, mutta se ei olisi toiminut nykyisen sohvan kanssa. Edelleen se kyllä saattaisi toimia makuuhuoneessa...

Tämä matto sen sijaan on ihanan persoonallinen ja lisäksi vielä mukavaa terapiaa jaloille. Päädyin tähän väriin siksi, että se sopi lattian ja viereisen tehosteseinän sävyihin parhaiten. Valkoinen matto olisi ehkä ollut liian arka valinta ja aika vaalea karvamatto multa ennestään jo löytyykin. Otin maton suurimmassa mahdollisessa 160 x 230 cm koossa. Isompikin olisi sopinut, mutta sellaisia en löytänyt myynnistä. 

image: Asko
Mitäs pidätte matosta?


Tuon yllättävän menoreiän lisäksi varasin kesälomamatkan vielä Espanjaan. Jes tätä olen kaivannut niin paljon. Enää pari kuukautta ja vamos!

t. Enni

Kommentit

  1. Juuri viimeksi Askossa käydessä ihastelin tuota mattoa! Hinta oli vain turhan kova siihen nähden, että kotona asustelee vuoden ikäinen koira, joka innostuu välillä vähän maistelemaan uusia tavaroita.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Mutta villamattohan on koiraperheeseen paras vaihtoehto ja nyt on hyvässä alessa! Toviotaan silti, että kestää. Itsekin ostin sen vähän siitä syystä, että kestäisi jonkin verran koiria. Mutta ne ei kyllä saa maistella sitä :D Mutta ihanalta näyttää :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös