TurunKalusteen messinkinen lasipöytä

Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä TurunKalusteen kanssa.

Sparta-sivupöytä TurunKaluste

Parvekkeen uusi ilme

Tehän vallan ihastuitte edelliseen postaukseeni, jonka toteutin kaupallisessa yhteistyössä TurunKalusteen kanssa. Kuten vähän lupailin, olisi tiedossa jatkoa, sillä Sparta-pöytä on myös paljon muutakin kuin yöpöytä tai sohvapöytä. 

Siirsin eräs päivä hetken mielijohteesta messinkisen Sparta-sivpöydän parvekkeelle ja kuten vähän ounastelin, niin hyvinhän se sinne sopi viimeistellen parvekkeen sisustuksen.

Kodin lempipaikka

Uuden kodin parhaita puolia ovat ehdottomasti avoin keittiö sekä iso parveke. Rakastan  uudella parvekkeella istumista iltaisin auringonlaskun aikaan. Uuden kodin lempipaikkani onkin ehdottomasti parveke, jota kutsun mediataatiokeitaakseni. Siellä poltan jasmiinin tuoksuisia suitsukkeita ja rauhoitun ennen nukkumaanmenoa.

Liekö arkkitehdin tarkkaa suunnitelmaa vai sattumaa, mutta vastapäisen talon ikkunoista heijastuu auringonvaloa parvekkeelle iltaisin ja se luo fiiliksen siitä, että aurinko laskisi silmien edessä, vaikka todellisuudessa aurinko laskeekin toiselle puolelle asuntoa.

Saan siis nauttia parvekkeella aamun ensimmäisistä säteistä ja iltaisin ihastella syvän oranssia, auringonlaskun luomaa valoa.


Messinkinen sivupöytä parvekkeella

Sparta-sivupöytä TurunKaluste

Messinkinen Sparta-lasipöytä

Vähän aikaa sitten hankkimani maailman kaunein Sparta-sivupöytä sai Instagramin puolella valtavan määrä ihasteluja. Kävitkö muuten tutustumassa muihin Sparta-sarjan vaihtoehtoihin ja sohvapöytiin TurunKalusteen verkkosivuilla?

Mielestäni Sparta-sarjan isompi messinkinen sivupöytä toimisi loistavasti kukkapöytänä, mutta yhtä lailla se sopisi todella hyvin myös jollekin pitkälle seinälle, kuten vaikkapa eteiseen sivupöydäksi.

Sarjaan kuuluu myös minun pöydästäni vielä pienempi malli, jolla voi kätevästi täyttää esimerkiksi nurkkaan jäävää koloa sohvan vierestä. Vielä kun pöydän päälle sijoittaisi pöytävalaisimen, niin saisi luotua todella kauniin nurkkauksen. Peililasi yhdistettynä messinkiin luokin kotiin heti hohtoa ja lämmön tuntua. 

TurunKaluste

Edellisessä postauksessa kerroin, että Sparta-sivupöytiä löytyy myynnistä suomalaisesta perheyrityksestä TurunKalusteesta, jolla on yli 29 vuoden kokemus huonekalujen myymisestä. Heidän kattava verkkokauppa löytyy osoitteesta www.turunkaluste.fi ja sen kautta onnistuu tuotteiden toimitus ympäri Suomea.

TurunKaluste on siis täyden palvelun huonekaluliike, joka tarjoaa myös sisustussuunnittelupalveluita halukkaille. Heidän kauttaan löytääkin kaiken tarpeellisen kotiin huonekaluista ja sisustusesineistä lähtien. Yrityksen lähes 300 m² liiketila Turussa on varmasti vierailemisen arvoinen paikka.


Sparta-sivupöytä TurunKaluste

Sparta-sivupöytä TurunKaluste

Täydellinen hankinta

Kyseinen pöytä on ollut käytössäni pian kuukauden ja olen ehtinyt vaihdella sen paikkaa pariin otteeseen. Tällä hetkellä pöytä on taas makuuhuoneessa ja toimii alustana isolle pöytätuulettimelle. Sparta-pöytä on ulkonäöstään huolimatta hyvin kevyt ja sen liikuttelu onnistuu helposti. Sillä ei myöskään näytä olevan minkäänlaisia haasteita kantaa raskasta tuuletinta päällään yötä päivää.

Pöydän kauneus myös yllättää mut joka kerta. Näitäkin kuvia katsoessa en vaan voi uskoa, että nämä todella ovat kotonani otettuja!

Millainen sisustusmaku sinulla on?

Olen siis erittäin tyytyväinen pöytään ja pohdin, raaskisinko sijoittaa vielä toiseen kappaleeseen. Minulla on näitä tällä hetkellä vain yksi kappale ja käytän tätä omana yöpöytänäni. Toisella puolella sänkyä ei tällä hetkellä ole kunnollista yöpöytää, mutta siellä on toisaalta tällä hetkellä vähän vähemmän tilaakin. Täytyy silti pohtia, josko tälle pöydälle parin hommaisi.

Istuisiko muuten tällainen pöytä sun sisustustukseen? Olisi kiva kuulla, millaisia hankintoja siellä suunnitellaan!

Käy vielä tutustumassa TurunKalusteen verkkokauppaan ja linkkaa mulle kaunein löytösi.

t. Enni 

Kaupallinen yhteistyö: TurunKaluste

Kommentit

 1. Mulla on itse asiassa pienempi ruokapöytä haussa. Pitänee kahlata tuo verkkokauppa läpi!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Onko sulla millainen pöytä hakusessa? Vitsit oon ihastunut tähän https://www.turunkaluste.fi/tuote/ale-ruokailupoyta/

   Poista
  2. ja tää https://www.turunkaluste.fi/tuote/narvik-ruokapoyta/ :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös