Maailman kaunein messinkinen yöpöytä TurunKalusteesta


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä TurunKalusteen kanssa.

Sparta-sohvapöytä

Vihdoin isompaan asuntoon

Heti kun sain tietää, että tulen pääsemään uuteen asuntoon, josta löytyisi erillinen makuuhuone, alkoi mahassa pörrätä perhosia. Tiesin nimittäin, että ensimmäistä kertaa elämässäni saisin sisustaa asunnon täysin oman mieleni mukaan ja nyt se olisi jopa mahdollista isomman tilan ansiosta.

Vuosien aikana on käynyt selväksi, että minua viehättää vintage, antiikki, moderni art deco, messinki sekä tietysti vaaleanpunainen väri. Jossain vaiheessa pohdinkin, oliko pinkkiä tupsahtanut asuntooni jo liikaa, mutta onneksi pinkit tekstiilit on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Mun kotoa löytyi jo ennestään paljon isovanhempien vanhoja tavaroita, jotka mun mielestä näyttävät yhä tänäkin päivänä ajankohtaisilta. Mummolani sisustus aikanaan varmasti muokkasikin makuani paljon, joten niinpä olen pitänyt silmäni auki myös kirpputoreilla ja tehnyt paljon kivoja löytöjä niistä.


Messinkinen sohvapöytä TurunKaluste

Lasinen messinkinen sohvapäytä, TurunKaluste

Sisustustrendit & messinki

Eräs henkilö mainitsi minulle jonkin aikaa sitten, että messinkibuumi olisi hiljalleen väistymässä. Mun silmissä messinki sen sijaan vaan kasvattaa viehätystään ja ainakin itse ajattelen asian niin, että oma sisustus on onnistunut silloin, kun omaan asuntoon on tyytyväinen. 

Ajat muuttuvat, kuten myös oma maku sisustuksen suhteen, mutta jos oma asunto tuntuu kotoisalta ja siellä viihtyy, niin sehän on tärkeintä.

Messinkinen yöpöytä

Koska olen ihastunut yhdistämään vaaleanpunaista väriä kultaiseen, päädyin nopeasti etsimään itselleni messinkistä yöpöytää. Alunperin taisin itse asiassa etsiä messinkisiä hattuhyllyjä, mutta kun lopulta aikani internetiä selailtua eksyin TurunKalusteen verkkosivuille, jossa eteeni rävähti Sparta-sarjan huonekalut, olin hetkessä mennyttä naista. Lähetin saman tien siskolleni viestiä, että: "HALUAN!"

Sen jälkeen kului vähän aikaa ja Sparta-pöytä jäi takaraivooni kutkuttelemaan. Päätin, että hankin ensin sängyn ja päätän myös minkälaisen sängynpäädyn valitsen, jotta tietäisin minkä verran huoneesseen jäisi tilaa ja minkä korkuiselle pöydälle olisi tarvetta.

Tästä syystä olen aivan täpinöissäni, että pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä TurunKalusteen kanssa ja pääsen kertomaan lisää kyseisen kotimaisen perheyrityksen upeasta valikoimasta. Oman Sparta-pöytäni ostin alennettuun hintaan TurunKalusteelta yhteistyön ansiosta.


Messinkinen yöpöytä - TurunKaluste

Täyden palvelun huonekaluliike TurunKaluste

TurunKaluste on suomalainen perheyritys, jolla on yli 29 vuoden kokemus huonekalujen myymisestä. Heillä on myös erittäin kattava verkkokauppa www.turunkaluste.fi, joka toimittaa tuotteita kotimaahan nopealla aikataululla. 

Kun kyselin tarkemmin tietoja yrityksestä, minulle kerrotiin, että TurunKalusteella on paljon tuotteita, joita ei muualta Suomesta löydä, sillä he etsivät myyntiin sopivia tuotteita ympäri Eurooppaa kiertelemällä useita messuja vuoden aikana. Yhteistyökumppaneiden avulla he pystyvätkin tarjoamaan asiakkailleen vaihtuvan ja erilaisen malliston kuin mitä muut verkkokaupat Suomessa tarjoavat. 

Kyseessä on siis täyden palvelun huonekaluliike, joka tarjoaa tarvittaessa myös sisustussuunnittelua. TurunKalusteelta löytääkin kotiin kaiken tarpeellisen huonekaluista, mattoihin sekä valaisimista muihin sisustusesineisiin.           


Yrityksellä on myös lähes 300 m² liiketila Turussa, jossa asiakkaat voivat käydä paikan päällä tutustumassa tuotteisiin. Tällä hetkellä en ole vielä itse päässyt käymään paikan päällä, mutta veikkaan, että kesän aikana voisin piipahtaa Turussa (tosin toivon, ettei liian montaa Spartaa kävele sieltä kassan kautta ulos kanssani).


Yöpöydässä peililasi

Sparta-sarjan upeat messinkiset huonekalut

Valitsemani messinkinen Sparta-sohvapöytä on kooltaan 60 cm x 40 cm ja pöydän taso on heijastavaa peililasia. Sohvapöydästä on saatavilla myös pikkusisko, eli 35 cm x 55 cm kokoinen pöytä erittäin kilpailukykyiseen hintaan 129 €

Lisäksi sarjasta löytyy kaksi aivan ihanaa matalampaa sohvapöytää sekä kapea, suorakulmainen sivupöytä, jotka ovat kaikki kuin suoraan Gatsbyn kartanosta löydettyjä.

Valitsemani pöytä on niin monikäyttöinen ja kaunis, että tulen aivan varmasti käyttämään sitä myös eteisen pöytänä. Itse asiassa mulla olikin suunnitelmissa näyttää hieman myöhemmin, miten Sparta-pöytä sopii myös olohuoneeseeni.Messinkinen Sparta-sohvapöytä

Turunkaluste.fi

Sillä väliin kun järjestelen olohuonettani kuntoon, käy tutustumassa suomalaisen perheyrityksen TurunKalusteen verkkokauppaan ja erityisesti Sparta-tuoteryhmään, sillä voin sanoa, että silmäkarkkia on tiedossa! Kyseessä on mun mielestä ehdottomasti yksi maailman kauneimmista huonekalusarjoista, jota en ole vielä löytänyt myynnistä mistään muualta. 

Kannattaa myös kurkata muut tarjolla olevat sohvapöydät ja arkut, sillä valikoima on laaja.

Oliko muuten TurunKaluste sinulle entuudestaan tuttu huonekaluliike, entä oletko käynyt heidän myymälässään aiemmin?

Saa myös kommentoida uutta yöpöytääni!

t. Enni

Kaupallinen yhteistyö: TurunKaluste

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös