Siirry pääsisältöön

Maailman kaunein messinkinen yöpöytä TurunKalusteesta


Julkaisu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä TurunKalusteen kanssa.

Sparta-sohvapöytä

Vihdoin isompaan asuntoon

Heti kun sain tietää, että tulen pääsemään uuteen asuntoon, josta löytyisi erillinen makuuhuone, alkoi mahassa pörrätä perhosia. Tiesin nimittäin, että ensimmäistä kertaa elämässäni saisin sisustaa asunnon täysin oman mieleni mukaan ja nyt se olisi jopa mahdollista isomman tilan ansiosta.

Vuosien aikana on käynyt selväksi, että minua viehättää vintage, antiikki, moderni art deco, messinki sekä tietysti vaaleanpunainen väri. Jossain vaiheessa pohdinkin, oliko pinkkiä tupsahtanut asuntooni jo liikaa, mutta onneksi pinkit tekstiilit on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Mun kotoa löytyi jo ennestään paljon isovanhempien vanhoja tavaroita, jotka mun mielestä näyttävät yhä tänäkin päivänä ajankohtaisilta. Mummolani sisustus aikanaan varmasti muokkasikin makuani paljon, joten niinpä olen pitänyt silmäni auki myös kirpputoreilla ja tehnyt paljon kivoja löytöjä niistä.


Messinkinen sohvapöytä TurunKaluste

Lasinen messinkinen sohvapäytä, TurunKaluste

Sisustustrendit & messinki

Eräs henkilö mainitsi minulle jonkin aikaa sitten, että messinkibuumi olisi hiljalleen väistymässä. Mun silmissä messinki sen sijaan vaan kasvattaa viehätystään ja ainakin itse ajattelen asian niin, että oma sisustus on onnistunut silloin, kun omaan asuntoon on tyytyväinen. 

Ajat muuttuvat, kuten myös oma maku sisustuksen suhteen, mutta jos oma asunto tuntuu kotoisalta ja siellä viihtyy, niin sehän on tärkeintä.

Messinkinen yöpöytä

Koska olen ihastunut yhdistämään vaaleanpunaista väriä kultaiseen, päädyin nopeasti etsimään itselleni messinkistä yöpöytää. Alunperin taisin itse asiassa etsiä messinkisiä hattuhyllyjä, mutta kun lopulta aikani internetiä selailtua eksyin TurunKalusteen verkkosivuille, jossa eteeni rävähti Sparta-sarjan huonekalut, olin hetkessä mennyttä naista. Lähetin saman tien siskolleni viestiä, että: "HALUAN!"

Sen jälkeen kului vähän aikaa ja Sparta-pöytä jäi takaraivooni kutkuttelemaan. Päätin, että hankin ensin sängyn ja päätän myös minkälaisen sängynpäädyn valitsen, jotta tietäisin minkä verran huoneesseen jäisi tilaa ja minkä korkuiselle pöydälle olisi tarvetta.

Tästä syystä olen aivan täpinöissäni, että pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä TurunKalusteen kanssa ja pääsen kertomaan lisää kyseisen kotimaisen perheyrityksen upeasta valikoimasta. Oman Sparta-pöytäni ostin alennettuun hintaan TurunKalusteelta yhteistyön ansiosta.


Messinkinen yöpöytä - TurunKaluste

Täyden palvelun huonekaluliike TurunKaluste

TurunKaluste on suomalainen perheyritys, jolla on yli 29 vuoden kokemus huonekalujen myymisestä. Heillä on myös erittäin kattava verkkokauppa www.turunkaluste.fi, joka toimittaa tuotteita kotimaahan nopealla aikataululla. 

Kun kyselin tarkemmin tietoja yrityksestä, minulle kerrotiin, että TurunKalusteella on paljon tuotteita, joita ei muualta Suomesta löydä, sillä he etsivät myyntiin sopivia tuotteita ympäri Eurooppaa kiertelemällä useita messuja vuoden aikana. Yhteistyökumppaneiden avulla he pystyvätkin tarjoamaan asiakkailleen vaihtuvan ja erilaisen malliston kuin mitä muut verkkokaupat Suomessa tarjoavat. 

Kyseessä on siis täyden palvelun huonekaluliike, joka tarjoaa tarvittaessa myös sisustussuunnittelua. TurunKalusteelta löytääkin kotiin kaiken tarpeellisen huonekaluista, mattoihin sekä valaisimista muihin sisustusesineisiin.           


Yrityksellä on myös lähes 300 m² liiketila Turussa, jossa asiakkaat voivat käydä paikan päällä tutustumassa tuotteisiin. Tällä hetkellä en ole vielä itse päässyt käymään paikan päällä, mutta veikkaan, että kesän aikana voisin piipahtaa Turussa (tosin toivon, ettei liian montaa Spartaa kävele sieltä kassan kautta ulos kanssani).


Yöpöydässä peililasi

Sparta-sarjan upeat messinkiset huonekalut

Valitsemani messinkinen Sparta-sohvapöytä on kooltaan 60 cm x 40 cm ja pöydän taso on heijastavaa peililasia. Sohvapöydästä on saatavilla myös pikkusisko, eli 35 cm x 55 cm kokoinen pöytä erittäin kilpailukykyiseen hintaan 129 €

Lisäksi sarjasta löytyy kaksi aivan ihanaa matalampaa sohvapöytää sekä kapea, suorakulmainen sivupöytä, jotka ovat kaikki kuin suoraan Gatsbyn kartanosta löydettyjä.

Valitsemani pöytä on niin monikäyttöinen ja kaunis, että tulen aivan varmasti käyttämään sitä myös eteisen pöytänä. Itse asiassa mulla olikin suunnitelmissa näyttää hieman myöhemmin, miten Sparta-pöytä sopii myös olohuoneeseeni.Messinkinen Sparta-sohvapöytä

Turunkaluste.fi

Sillä väliin kun järjestelen olohuonettani kuntoon, käy tutustumassa suomalaisen perheyrityksen TurunKalusteen verkkokauppaan ja erityisesti Sparta-tuoteryhmään, sillä voin sanoa, että silmäkarkkia on tiedossa! Kyseessä on mun mielestä ehdottomasti yksi maailman kauneimmista huonekalusarjoista, jota en ole vielä löytänyt myynnistä mistään muualta. 

Kannattaa myös kurkata muut tarjolla olevat sohvapöydät ja arkut, sillä valikoima on laaja.

Oliko muuten TurunKaluste sinulle entuudestaan tuttu huonekaluliike, entä oletko käynyt heidän myymälässään aiemmin?

Saa myös kommentoida uutta yöpöytääni!

t. Enni

Kaupallinen yhteistyö: TurunKaluste

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my