Löydä vaatekaksosesi Zadaa-sovelluksesta

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Zadaan kanssa

Tiedätkö, mikä on Suomen suurin muodin kauppapaikka? Entä tiedätkö, mikä on tällä hetkellä nopeimmin kasvava muotialan yritys Suomessa?

Jos et tiedä, lataa Zadaa-niminen sovellus pikimmiten.

Kyseessä on tämän hetken kattavin second hand -muotiin erikoistunut suomalainen kauppapaikka, joka toimii älypuhelimella.

MITEN ZADAA EROAA MUISTA KAUPPAPAIKOISTA?

Zadaa on sovellus, joka yhdistää samankokoiset ja -henkiset vaatekaksoset. Zadaa-sovellukseen voi perustaa oman putiikin ja laittaa vaatteitaan myyntiin. Sen kautta voi myös etsiä sopivia vaatteita ilman, että tarvitsee myydä mitään. Tuotteita voidaan myös tallentaa suosikkeihin myöhempää tarkastelua varten.

Otin sovelluksen tosikäyttöön muutama viikko sitten ja tein pari ostosta sovelluksen avulla. Kaksi Michael Korsin nahkaclutchia löytyi erittäin edulliseen hintaan.

ZADAA DISCOVER

Mikä parhainta, toimin tämän viikon bloggaajana Zadaan Discoverissa! Discover-osiosta löytyy juuri avautunut putiikkini, jossa myyn vähän käytettyjä ja huolellisesti säilytettyjä aarteitani.

Putiikkini sisältää vaatteita, asusteita ja kenkiä monilta eri merkeiltä (mm. Vero Moda, Zara, Minna Parikka ja Christian Louboutin).

Zadaan Iina haastatteli minua Discover Magazineen, käy lukemassa juttu täältä:
https://zadaa.co/en/magazine/viikon-muotivaikuttaja-enni-mork/

d_enni_mork zadaa-sovellus-second-hand

OSTAMINEN

Zadaa mahdollistaa helpon pääsyn samankaltaisten ihmisten vaatekaapeille ja tekee vaatteiden ostamisesta helppoa. Sovelluksen avulla voi hyödyntää Zadaa Package -toimintoa, joka on Suomen halvin pakettitoimitus. Myyjän tai ostajan ei missään vaiheessa tarvitse tietää vastapuolen yhteystietoja.

Käytännössä homma toimii siten, että myyjä pakkaa myydyn tuotteen muovipussiin tai laatikkoon ja vie sen lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen (nopeasti katsottuna läheltäni löytyy jopa neljä pakettipistettä). Myyjä näyttää sovelluksen ilmoittaman koodin kassatyöntekijälle ja luovuttaa paketin. Ostaja saa tämän jälkeen tiedon, kun paketti on noudettavissa. Helppoa!

LISSIEN SECOND HAND -MEKKO

On huikea tunne omistaa jotakin omalta idoliltaan. Tästä syystä jännitän Lia Kes -mekon myyntiä, jonka tuotosta lahjoitan 10 € Pelastakaa Lapset Ry:lle. Kyseinen silkki/puuvillamekko on kuulunut aiemmin lempiartistilleni Lissielle ja myönnän, että myyminen tuntuu samalla hetkellä haikealta. Minulla ei kuitenkaan ole käyttöä mekolle ja vaatekaappiin on saatava tilaa.

Jos kuulolla sattuu olemaan Lissien faneja, niin pistäkääpä korvan taakse. Samalla on mahdollisuus tehdä hyvää! 

HALUATKO SHOPPAILURAHAA?

KUN LÖYDÄT OSTETTAVAA, KIRJOITA OSTOTAPAHTUMAN YHTEYDESSÄ SOVELLUKSEEN KOODI EM1289.

KOODILLA SAAT ITSELLESI 5 EUROA SHOPPAILURAHAA ZADAAHAN!

KOKEILE

Sovelluksen pääset lataamaan älylaitteellesi täältä:

lissie-shirt-ennin-kengissa

Nähdään Zadaassa!

t. Enni

Toteutettu yhteistyössä Zadaan kanssa. 

Kommentit

  1. En kestä, kun noi sun Parikan bootsit on mulle liian isot! </3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös