Siirry pääsisältöön

ZADAA — MUODIN KAUPPAPAIKKA

zadaa-second-hand

Taas on aika tyhjentää vaatekaappeja ja laittaa hyvä kiertämään. Siinä missä tuotteiden myyminen kirppiksillä on jo pitkään ollut mulle arkipäivää, aion ottaa uudeksi tavoitteekseni myös löytää kirppiksiltä suurimman osan uusista vaatteistani.

Jos siis kaipaan uutta juhlamekkoa, suuntaan ensimmäisenä kirpputorille. Tein tänä kesänä niin hyviä löytöjä kirppiksiltä, että sormet oikein syyhyävät uusien löytöjen pariin. Esimerkiksi kuvissa näkyvä paita on löydetty kirpputorilta.

Ps. Tämä postaus ei ole toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Zadaan kanssa, vana julkaisen postauksen siksi, että esittelen putiikkini, joka nostetaan Zadaan Showroomiin esille.

Kuvassa näkyvät aurinkolasit* on kuitenkin saatu blogin kautta Specsaversilta!

MUN PUTIIKKI

Nyt kannattaa kurkata Zadaahan, sillä mun päivitetty putiikki löytyy Zadaan Showroomista! Myynnissä on paljon vaatteita ja asusteita, jotka ovat jääneet itselleni joko liian pieniksi, tai jotka eivät ole päässeet arvoiseensa käyttöön lähiaikoina. Mukana on myös paljon käyttämättömiä tuotteita.

Mun putiikki on auki torstaista eteenpäin. Tavoitteena on tehdä paljon nopeita kauppoja.

Jos mun putiikista ei löydy ostettavaa tällä kertaa, niin aina voit perustaa Zadaahan oman putiikin ja myydä tarpeettomiksi jääneitä vaatteita ja asusteita sitä kautta.


enni-mork-ennin-kengissa


Kuvan l
äpikuultava paita on löydetty kirpputorilta.enni-mork-zadaa zadaa-muodin-kauppapaikka

  Kuvan tyylikkäät Bruuns Bazaar -aurinkolasit ovat myynnissä putiikissani.


zadaa-sovellus-discover

MUODIN KAUPPAPAIKKA

Zadaa on sovellus, jonne voit perustaa oman putiikin ja myydä tuotteita putiikistasi. Zadaa siis yhdistää samankokoiset ja -henkiset vaatekaksoset, joten tuotteesi löytävät oikeat ostajakandidaatit helposti.

Sovelluksen avulla voit myös etsiä itsellesi sopivia vaatteita ja asusteita, jos et halua myydä omia tuotteita. Parhaita löytöjä voi myös tallentaa suosikkeihin myöhempää tarkastelua varten.

Zadaa toimii Suomessa, Tanskassa ja Saksassa, joten nyt pääset kurkistamaan myös muualla asuvien fashionistojen putiikkeihin. Uutuutena voit myös laittaa Zadaan kautta myyntiin lastenvaatteita.

Olen itse tehnyt sovelluksen avulla hyviä kauppoja, sillä viimeisimpänä onnistuin löytämään Jimmy Choon korkokengät edulliseen hintaan. Samaten olen ostanut muutaman Michael Korsin nahkalaukun sovelluksen kautta, ja niihin sain hyvät alennukset kampanjakoodien (kurkkaa postauksen loppu) avulla.

zadaa-sovellus-second-hand

Pidin putiikkia Zadaassa viimeksi vuosi sitten. Käy lukemassa tunnelmia viime kesältä Zadaa Magazinesta.

Kannattaa myös napata talteen seuraava kampanjakoodi muiden putiikeissa shoppailuun: EM1289, jolla saat 5 euroa ostosrahaa tuleviin ostoksiin Zadaa-sovelluksessa.

Zadaa-sovelluksen pääsee lataamaan täältä. Nähdään Zadaassa!

t. Enni

* Kuvan aurinkolasit (saatu blogin kautta Specsaversilta) ovat myynnissä putiikissani!

Kommentit

  1. Tuo paita on tosi kaunis <3 Mäkin käytin zadaata joskus puoli vuotta sitten, pitäis varmaan taas kokeilla josko siellä sais myytyä jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää löytyi sieltä Helmikirppikseltä. Mäkin sain pari jo nyt myytyä Zadaan kautta, mutta hups... ostin myös yhdet kengät tänään sen kautta haha... :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my