ZADAA — MUODIN KAUPPAPAIKKA

zadaa-second-hand

Taas on aika tyhjentää vaatekaappeja ja laittaa hyvä kiertämään. Siinä missä tuotteiden myyminen kirppiksillä on jo pitkään ollut mulle arkipäivää, aion ottaa uudeksi tavoitteekseni myös löytää kirppiksiltä suurimman osan uusista vaatteistani.

Jos siis kaipaan uutta juhlamekkoa, suuntaan ensimmäisenä kirpputorille. Tein tänä kesänä niin hyviä löytöjä kirppiksiltä, että sormet oikein syyhyävät uusien löytöjen pariin. Esimerkiksi kuvissa näkyvä paita on löydetty kirpputorilta.

Ps. Tämä postaus ei ole toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Zadaan kanssa, vana julkaisen postauksen siksi, että esittelen putiikkini, joka nostetaan Zadaan Showroomiin esille.

Kuvassa näkyvät aurinkolasit* on kuitenkin saatu blogin kautta Specsaversilta!

MUN PUTIIKKI

Nyt kannattaa kurkata Zadaahan, sillä mun päivitetty putiikki löytyy Zadaan Showroomista! Myynnissä on paljon vaatteita ja asusteita, jotka ovat jääneet itselleni joko liian pieniksi, tai jotka eivät ole päässeet arvoiseensa käyttöön lähiaikoina. Mukana on myös paljon käyttämättömiä tuotteita.

Mun putiikki on auki torstaista eteenpäin. Tavoitteena on tehdä paljon nopeita kauppoja.

Jos mun putiikista ei löydy ostettavaa tällä kertaa, niin aina voit perustaa Zadaahan oman putiikin ja myydä tarpeettomiksi jääneitä vaatteita ja asusteita sitä kautta.


enni-mork-ennin-kengissa


Kuvan l
äpikuultava paita on löydetty kirpputorilta.enni-mork-zadaa zadaa-muodin-kauppapaikka

  Kuvan tyylikkäät Bruuns Bazaar -aurinkolasit ovat myynnissä putiikissani.


zadaa-sovellus-discover

MUODIN KAUPPAPAIKKA

Zadaa on sovellus, jonne voit perustaa oman putiikin ja myydä tuotteita putiikistasi. Zadaa siis yhdistää samankokoiset ja -henkiset vaatekaksoset, joten tuotteesi löytävät oikeat ostajakandidaatit helposti.

Sovelluksen avulla voit myös etsiä itsellesi sopivia vaatteita ja asusteita, jos et halua myydä omia tuotteita. Parhaita löytöjä voi myös tallentaa suosikkeihin myöhempää tarkastelua varten.

Zadaa toimii Suomessa, Tanskassa ja Saksassa, joten nyt pääset kurkistamaan myös muualla asuvien fashionistojen putiikkeihin. Uutuutena voit myös laittaa Zadaan kautta myyntiin lastenvaatteita.

Olen itse tehnyt sovelluksen avulla hyviä kauppoja, sillä viimeisimpänä onnistuin löytämään Jimmy Choon korkokengät edulliseen hintaan. Samaten olen ostanut muutaman Michael Korsin nahkalaukun sovelluksen kautta, ja niihin sain hyvät alennukset kampanjakoodien (kurkkaa postauksen loppu) avulla.

zadaa-sovellus-second-hand

Pidin putiikkia Zadaassa viimeksi vuosi sitten. Käy lukemassa tunnelmia viime kesältä Zadaa Magazinesta.

Kannattaa myös napata talteen seuraava kampanjakoodi muiden putiikeissa shoppailuun: EM1289, jolla saat 5 euroa ostosrahaa tuleviin ostoksiin Zadaa-sovelluksessa.

Zadaa-sovelluksen pääsee lataamaan täältä. Nähdään Zadaassa!

t. Enni

* Kuvan aurinkolasit (saatu blogin kautta Specsaversilta) ovat myynnissä putiikissani!

Kommentit

  1. Tuo paita on tosi kaunis <3 Mäkin käytin zadaata joskus puoli vuotta sitten, pitäis varmaan taas kokeilla josko siellä sais myytyä jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää löytyi sieltä Helmikirppikseltä. Mäkin sain pari jo nyt myytyä Zadaan kautta, mutta hups... ostin myös yhdet kengät tänään sen kautta haha... :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös