SUOMI 100 VUOTTA

Leikitään, että tämä kuva on tältä vuodelta, eikä viime vuodelta. Ei puhettakaan, että tänään lähtisin mihinkään, saati pukeutuisin mitenkään juhlavasti. Olen ollut viikon sairaslomalla, eikä olo ole juuri kohentunut. Tänään on ääni ihan kunnolla pois, eli tänään ei puhuta. Ja vaikka tekisi mieli jutella, ei auta, sillä mun ääni kuulostaa tällä hetkellä lähinnä hyttysen ininältä.

Olen tosi ärhäkässä flunssassa. Tuntuu niin tylsältä, kun ei voi, eikä edes jaksa tehdä mitään. Välillä on parempia päiviä ja sitten aamulla herää ja huomaa parantumisen ottaneenkin takapakkia.

ennin_kengissa_itsenaisyyspaiva

Niinpä muistelen viime vuotta ja Tuusulan kunnan itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Illalla voi sitten seurata Linnan juhlia hyvällä omallatunnolla.

ONNEA SUOMI 100 VUOTTA! Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Voi ei... Paranemisia! (...kylmä jätski auttaa...)

  Onnistuitko muuten nappaamaan jotain Lidlistä? Täällä oli kaikki nahkapökät menneet, kun töiden jälkeen hurautin kauppaan. Tai no oli siellä niitä 34-kokoisia mihin mä en todellakaan mahdu... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   En ehtinyt, koska olin niin kipeänä maanantaina. Eilen kävin zombina kaupassa, ei ollut enää ruusukultaista toppia jäljellä. Tosin muita tuotteita oli aika hyvin, paitsi niitä leggingsejä. Täytyy katsoa tuleeko täydennystä ens viikolla... :'(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :D Tätä yritin imitoida:

   http://www.enninkengissa.fi/2016/07/inspiraatiota-haakampaukseen-ja.html

   Poista
 3. Tsemppiä flunssan selättämiseen, kipeenä olo on niin tylsää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös