KALEVALA KORUN HEHKU-RIIPUS

Toivottavasti kaikki saivat viettää ihanan ja rentouttavan joulun! Palaan vielä muutamiin joulumuistoihin ja kuviin, sillä sain äitiltäni käytettäväksi kuvissa näkyvän Kalevala Korun Lapin riipuksen vähän aikaa sitten.  Näin Rovaniemellä syntyneelle true lappilaiselle koru sopii osuvasti.

Pitkään ehdinkin kaipailla uutta, pidempää riipusta neuleiden kanssa käytettäväksi. Tämä jouluaattoinen asuni vielä oikein huusi jotakin korua päälleen. 

Nimesin muuten tämän Vero Modan alennuksista löytämäni vihreän neulemekon joulukuuseksi. Lapin riipus toimii sitten kai asussa kuusenkoristeena..?

joulu-2017-ennin-kengissa-1

Mutta heti kun löytyy yksi täydellinen, ilmestyy kuvioihin myös toinen yhtä hyvä. Mulla oli tälle joululle nimittäin vain yksi lahjatoive välttämättömän pesukonehankinnan, aka rahan, lisäksi. Olin toivonut joululahjaksi Kalevala Korun Hehku-riipusta. Aattoillan ajaksi kaulaan vaihtuikin sitten Hehku. 

Alun perin kiinnitin huomioni Hehku-sarjan korvakoruihin, mutta koska Kalevala Koru käyttää korvakoruissaan suhteellisen paksuja koukkuja, en pysty pitämään merkin korvakoruja enää ollenkaan. Olin kuitenkin myyty heti, kun näin Hehku-sarjan pronssisen riipuksen, jota koristi vihreä Swarovski-lasi. Kyseinen koru sitten löytyikin aattoiltana lahjapaketista. 

kalevala-koru-hehku-riipus ennin-kengissa-joulu-2017-1 joulu-2017-ennin-kengissa ennin-kengissa-joulu-2017 kalevala-koru-hehku-riipus-2

Tiesittekö muuten, että Hehku-riipuksesta oli saatavilla myös hopeinen Suomi 100 -versio sinisellä kivellä? Kyseistä tuotetta ei enää yksinään näytä olevan saatavilla ainakaan Kalevala Korun omasta verkkokaupasta, mutta tällainen setti löytyi. 

Sen sijaan korvakoruja on vielä mahdollista saada itselleen, vaikka ne ovat tilapäisesti loppuneet verkkokaupasta. Sivuilla luki, että kunhan tekee tilauksen 31.12.2017 mennessä, niin pystyy vielä saamaan itselleen hopeiset korvakorut, joissa on juhlava, sininen Swarovski-lasi.

Mukavia välipäiviä kaikille! Lähden nyt katselemaan alennusmyyntejä ja täydentämään meikkivarastoa. Yllättäen kaikki meikitkin loppuvat aina samaan aikaan.

t. Enni

Kommentit

 1. Kauniita molemmat riipukset!
  Minäkin sain Kalevala-korun lahjaksi; mies osui nappiin Lumihiutale-kaulakorulla... tosin jo toisen kerran. Liekö jo dementia iskemässä, kun ei muistanut muutama vuosi takaperin ostaneensa jo samaisen mulle joululahjaksi.... <3 Oli kuulemma ihan varma, että mulla oli rannekoru ja siihen ajatteli kaulakorua kaveriksi. No, ajatus oli kaunis ja täytynee käydä vaihtamassa siihen rannekoruun tai vaikka sormukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi ei, ihana! No ajatus tärkein ja onneksi voi vaihtaa! :D

   Poista
  2. No niin! Nyt mulla on Lumihiutale-rannekoru ja Rajalinin sormus! Sain molemmat vaihtarina, koska olivat jo alennuksessa. :)

   Poista
 2. Onpa kauniita riipuksia, Kalevala kyllä osaa! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös