Heidi Klumin ja Lidlin #LETSCELEBRATE-mallisto myyntiin 4. joulukuuta

Hei vaan kaikki! Se olisi 1. päivä joulukuuta ja joulukalenterin luukku vielä ainakin itselläni avaamatta. Nyt pitäisi alkaa viikonloppuakin viettämään, mutta omalla kohdallani viikonloppu alkaa sairastellessa. Onneksi sähköpostiin kilahti myös hyviä uutisia, nimittäin...

Heidi Klumin ja Lidlin juhlava #LETSCELEBRATE-mallisto tulee myyntiin 4. joulukuuta Suomen lähes 170:een Lidl-myymälään. Teemana näin vuoden vaihtumisen alla on "juhlamuotia kaikille naisille".

Kyseessä on rajoitettu, eleganttien klassikoiden ja trendikkäiden muotivaatteiden mallisto kaikille muodista innostuville naisille lidlimäiseen hintaan.

heidi_klum_esmara-letscelebrate-lidl

Mallistoa kuvaillaan näin:

Lidlin muotiviikot jatkuvat, kun Lidl ja Heidi Klum lanseeraavat maanantaina 4.12. toisen yhteisen mallistonsa. #LETSCELEBRATE-mallisto sisältää tyylikästä muotia erilaisiin joulun ja uudenvuoden juhliin kaikenlaisille naisille.

Malliston tyylikkäitä perusvaatteita ja juhlavia yläosia on kätevää yhdistellä ja kokoja löytyy väliltä 34–44. Monipuolisten vaatteiden hintahaitari on 7,99–24,99 euroa. Not bad...

 • – Muotiviikkojen tarkoitus on tarjota asiakkaillemme monipuolisia ostoselämyksiä myymälöissämme. Toinen Heidi Klumin kanssa tehty mallistomme #LETSCELEBRATE tuo upeita juhlavaatteita etsiville monipuolista muotia käytettäväksi erilaisissa juhlahetkissä. Tietenkin lidlimäiseen hintaan, Lidl Suomen markkinointipäällikkö Seppo Niemelä kertoo.

Suomen lähes 170 Lidl-myymälässä malliston vaatteet löytyvät myymälöistä siis ensi maanantaina. Malliston kohokohtia ovat juhlavat paljettimekottekonahkaleggingsit ja elegantit samettibleiserit. Asukokonaisuuteen on helppo yhdistää myös esimerkiksi sametti- ja paljettihame tai satiinitoppi.
  heidi_klum_esmara-letscelebrate-lidl-2

Maanantaina jonottamaan aamulla?

Olen maanantaina töissä heti aamusta, mutta luotan siihen, että malliston tuotteita on laajalti saatavilla Järvenpään myymälässä vielä iltapäivälläkin. Ainakin viimeksi Järvenpään myymälän tuotevalikoimaa täydennettiin myös loppuviikosta, eli kokoja oli hyvin saatavilla vielä seuraavallakin viikolla. 

Kannattaa kuitenkin huomioida, että esim. Helsingin Lidlit saattavat tyhjentyä heti aamulla...

Ehdin kurkkia mallistoa pikaisesti täältä ja nopeasti vilkaistuna I'm sold. Ruusukultainen paljettitoppi ja sininen samettibleiseri olivat ihana! Viimeksi innostuin nahkatakista, joka oli oikeasti hyvä hankinta.

Olen kuitenkin päättänyt, etten aio ostaa muita kuin ainoastaan pakollisia vaatehankintoja juuri nyt. Hieman kuitenkin kiinnostaa myös ne tekonahkalegginssit, ja kyllähän sitä jouluksi ja uudeksi vuodeksi jokin kiva asu pitäisi olla... Ja tietysti vielä edullisesti. 

Heittäkääs vinkkejä, mitä muita tuotteita kannattaa pitää silmällä!

t. Enni

Kuvat: Copyright: Lidl / Esmara by Heidi Klum

Kommentit

 1. Muakin kiinnostaa ne tekonahkaleggarit... Tosin kerran ostin Lidlistä olikohan sukkikset vai pitkät kalsarit ja ne on mulle hieman liian lyhyet. Ainahan sitä vois mennä katsomaan...

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla on myös sellainen fiilis, että saisi ottaa koon pari isommat kuin normaalisti. Ainakin ne farkut oli viimeksi aika pientä kokoa. Mutta pitää katsoa onko se vyötärö millainen, näyttää että siinä olisi vetoketju, mutta saattaa olla vain näön vuoksi. Olisipa kuminauhalla, haluan mukavat housut! :D

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Apua, multa on mennyt tällainen mallisto ihan ohi :D Pakko käydä kurkkaamassa mitä kaikkea tulee myyntiin. Täällä tuskin tarvitsee edes jonottaa, ainakin viimeksi oli hyvin tuotteita jäljellä Halikon Lidlissä pari päivää julkaisun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomenna olisi uutta tulossa! Hyvä, että huomasit nyt ja hienoa, että varmasti riittää tuotteita. Mäkin kovasti mietin, että huomenna olisin käynyt katsomassa, mutta sairastuin niin pahasti, etten liiku kotoa mihinkään huomenna. :/ No katsotaan löytyykö enää tiistaina tuotteita ...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös