VOITA LIPPU GOEXPO WINTER -TAPAHTUMAAN 3.–5.11.2017


Nyt olisi jollakin tosifanilla mahdollisuus voittaa pikaisella aikataululla yksi lippu GoExpo Winter -tapahtumaan ensi viikonlopulle! Tapahtuma järjestetään 3.–5.11.2017. 

Olen messuilla mukana bloggaajana ja sain arpoa lukijoilleni lipun tähän uudistuneeseen messuun, joka siis järjestetään nyt talviteemaisena vielä tämän vuoden puolella ja johon on yhdistetty myös GameXpo.

Lippu oikeuttaa myös samaan aikaan järjestettäviin GameXpo-tapahtuman sisäänpääsyyn, eli urheilijat ja pelaajat, huomio! Tule mukaan suunnittelemaan oma talvilomasi, koski se sitten talviurheilua tai pelaamista... :)

Osallistukaa kisaan kommenttiosiossa, sillä olisi ikävä jättää tämä lippu käyttämättä!


GoExpoWinterlogo600px


GOEXPO WINTER 3.–5.11.2017

GoExpo Winter jatkaa perinteisten Skiexpon, Lätkä & Säbän ja Boardexpon jalanjälkiä ja tarjoaa kävijöilleen kokemuksia, ideoita ja messutarjouksia. GoExpo Winter muodostuu erilaisista talviliikunnan maailmoista, joiden keskiössä on toiminnallinen ja elämyksellinen kokeilu- tai ohjelma-alue.

GAMEXPO – MEILLE PELAAJILLE

Vaikka en viime aikoina ole ehtinyt juurikaan viettää aikaa tietokoneella pelaten ja meikäläisen tuoreimmat pelitkin taitavat olla jo useiden vuosien takaa, kiinnostaa minua silti kuulla pelimaailman tuoreimpia uutuuksia ja ilmiöitä sekä tietysti peliarvioita. Siispä hienoa, että GoExpo Winter -tapahtuman ohessa järjestetään myös GameXpo.

Tietysti otan miehen mukaan messuille aveciksi ja koska molemmilla on kiinnostusta urheiluun ja eSportsiin, ovat nämä messut kuin meille tehty. Suuntaamme messuille lauantaina, sillä miten sitä muutenkaan viettäisi paremmin synttäripäivän aamua?

GameXpo_logo_400px

id_tokyo-game-show tokyo-game-show-2

VOITA LIPPU TAPAHTUMAAN!

Lipulla pääset sisään GoExpo Winteriin ja GameXpoon!


 GoExpo Winterin eri maailmat: 

GoSnow | Go Ice | GoExperience | GoBike | GoFeelgood


Jos haluat voittaa lipun messuille, jätä kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi ja pienet perustelut, miksi juuri sinä tarvitset lipun! Valitsen voittajan sen mukaan, kuka ihan oikeasti on halukas lähtemään messuille.

Lähetän sähköisen e-palkintolipun voittajan sähköpostiin viimeistään huomenna torstai-iltana klo 22:00.

Osallistu siis nopeasti kisaan jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kommenttikenttään. Aikaa osallistua vain tämä päivä ja huominen!

KISA PÄÄTTYNYT! ONNEA VOITTAJALLE!

t. Enni

Yhteistyössä: Messukeskus

Ps. Postauksessa kuvituskuvana pari muistoa muuan Tokyo Game Show 2015 -tapahtumasta... :)

Kommentit

  1. Lmpullinen@gmail.com
    Haluaisin messuille, jotta löytäisin uuden ja mielekkään talviurheilulajin itselleni messujen tarjonnasta sekä tapahtuma olisi hyvä synttärilahja myöskin urheilu ja pelifanille :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös