Siirry pääsisältöön

VOITA LIPPU GOEXPO WINTER -TAPAHTUMAAN 3.–5.11.2017


Nyt olisi jollakin tosifanilla mahdollisuus voittaa pikaisella aikataululla yksi lippu GoExpo Winter -tapahtumaan ensi viikonlopulle! Tapahtuma järjestetään 3.–5.11.2017. 

Olen messuilla mukana bloggaajana ja sain arpoa lukijoilleni lipun tähän uudistuneeseen messuun, joka siis järjestetään nyt talviteemaisena vielä tämän vuoden puolella ja johon on yhdistetty myös GameXpo.

Lippu oikeuttaa myös samaan aikaan järjestettäviin GameXpo-tapahtuman sisäänpääsyyn, eli urheilijat ja pelaajat, huomio! Tule mukaan suunnittelemaan oma talvilomasi, koski se sitten talviurheilua tai pelaamista... :)

Osallistukaa kisaan kommenttiosiossa, sillä olisi ikävä jättää tämä lippu käyttämättä!


GoExpoWinterlogo600px


GOEXPO WINTER 3.–5.11.2017

GoExpo Winter jatkaa perinteisten Skiexpon, Lätkä & Säbän ja Boardexpon jalanjälkiä ja tarjoaa kävijöilleen kokemuksia, ideoita ja messutarjouksia. GoExpo Winter muodostuu erilaisista talviliikunnan maailmoista, joiden keskiössä on toiminnallinen ja elämyksellinen kokeilu- tai ohjelma-alue.

GAMEXPO – MEILLE PELAAJILLE

Vaikka en viime aikoina ole ehtinyt juurikaan viettää aikaa tietokoneella pelaten ja meikäläisen tuoreimmat pelitkin taitavat olla jo useiden vuosien takaa, kiinnostaa minua silti kuulla pelimaailman tuoreimpia uutuuksia ja ilmiöitä sekä tietysti peliarvioita. Siispä hienoa, että GoExpo Winter -tapahtuman ohessa järjestetään myös GameXpo.

Tietysti otan miehen mukaan messuille aveciksi ja koska molemmilla on kiinnostusta urheiluun ja eSportsiin, ovat nämä messut kuin meille tehty. Suuntaamme messuille lauantaina, sillä miten sitä muutenkaan viettäisi paremmin synttäripäivän aamua?

GameXpo_logo_400px

id_tokyo-game-show tokyo-game-show-2

VOITA LIPPU TAPAHTUMAAN!

Lipulla pääset sisään GoExpo Winteriin ja GameXpoon!


 GoExpo Winterin eri maailmat: 

GoSnow | Go Ice | GoExperience | GoBike | GoFeelgood


Jos haluat voittaa lipun messuille, jätä kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi ja pienet perustelut, miksi juuri sinä tarvitset lipun! Valitsen voittajan sen mukaan, kuka ihan oikeasti on halukas lähtemään messuille.

Lähetän sähköisen e-palkintolipun voittajan sähköpostiin viimeistään huomenna torstai-iltana klo 22:00.

Osallistu siis nopeasti kisaan jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kommenttikenttään. Aikaa osallistua vain tämä päivä ja huominen!

KISA PÄÄTTYNYT! ONNEA VOITTAJALLE!

t. Enni

Yhteistyössä: Messukeskus

Ps. Postauksessa kuvituskuvana pari muistoa muuan Tokyo Game Show 2015 -tapahtumasta... :)

Kommentit

  1. Lmpullinen@gmail.com
    Haluaisin messuille, jotta löytäisin uuden ja mielekkään talviurheilulajin itselleni messujen tarjonnasta sekä tapahtuma olisi hyvä synttärilahja myöskin urheilu ja pelifanille :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my