5 + 1 HAUSKAA JA EDULLISTA JOULULAHJAVINKKIÄ KOKO PERHEELLE - LAHJAT.FI

Kaupallisessa yhteistyössä: Lahjat.fi

Täällä blogin puolella on todellakin alkanut jo joulufiilistely. Jouluun on toki vielä kuukausi aikaa, mutta jos haluat helpottaa joulukiireitä, niin minulla on siihen loistava vinkki: Tilaa joululahjat netistä!

Pääsin tekemään jouluista yhteistyötä Lahjat.fi-verkkokaupan kanssa. Kyseinen kauppa toimii 12 eri maassa Euroopassa ja on nyt alkukeväästä avannut verkkokaupan myös Suomeen. Lahjat.fi-sivuston kanssa tehty yhteistyö mahdollisti sen, että pääsin itsekin hankkimaan muutamia erittäin hyviä lahjoja näin etukäteen. 

Jo nyt huomaan, miten paljon tuotteiden tilaaminen netistä on helpottanut vuotuista lahjojenmetsästystä. Kun tuotteita saa katsella rauhassa kotisohvalta, löytää sieltä varmasti jokaiselle jotain. 

Tilaa joululahjat ajoissa, niin ehdit nauttia joulusta niin kuin siitä kuuluukin nauttia, sillä muista, että joulu on rauhoittumisen aikaa, eikä lahjojen hankkimisesta tule haalia turhaa painolastia. Tästä syystä kannattaa pitää mielessä myös aineettomat lahjat. 


lahjat-fi-joululahjoja-12

LAHJAT.FI

Lahjat.fi-sivuston avulla lahjojen etsiminen on nopeaa ja helppoa. Sivustolta löytyy paljon valinnanvaraa, sillä mikäli et halua perinteisempiä tavaralahjoja, sivusto tarjoaa myös elämyslahjoja edullisin hinnoin. 

Mielestäni sivuston parhainta antia ovat yksilöidyt lahjat, eli voit tilata joululahjaksi esimerkiksi saunapyyhkeitä, aamutakkeja ja monia muita tuotteita itsevalituilla kirjailuilla tai kaiverruksilla. Tällä tavalla hyödylliset esineet saavat vielä enemmän merkitystä.

Verkkokaupan etusivulla on valittavissa erilaisia tilaisuuksia, joista vaihtoehto: ”joulu” tuo valittavaksesi yhteensä yli 600 eri lahjaideaa. Voit myös suodattaa valikoimaa näyttämään perinteisiä lahjoja, yksilöityjä lahjoja tai elämyslahjoja. Elämyslahjoja löytyy myös ympäri Suomea.


lahjat-fi-joululahjoja-79

VINKKI 1 & 2: HUSKYSAFARI ROVANIEMELLÄ JA SAARISELÄN REVONTULI-POROSAFARI

Jos vielä asuisin Rovaniemellä, haluaisin ehdottomasti hankkia talvisen huskysafarin joululahjaksi jollekin tutulleni. Entä kuinka tunnelmalliselta kuulostaa Saariselällä järjestettävä revontuli-porosafari? Oih, haluan jouluksi Lappiin.

Pääsin myös kokeilemaan tuotteiden tilaamista ja kun tuotteet nopeasti saapuivat kotiin, halusin myös testata muutamaa valitsemaani lahjaa. Ensin ajattelin, että etsisin joululahjoja perheeni miespuolisille henkilöille, mutta kun selasin valikoimaa, törmäsin niin hauskoihin ja mielenkiintoisiin juttuihin, että lahjoja tuli tilattua muutamille muillekin.

lahjat-fi-joululahjoja-11

VINKKI 3: SOUND MACHINE -ÄÄNITEHOSTEKONE

Ensimmäiseksi haluan nostaa valikoimista tämän punaisen Sound Machine -äänitehostekoneen, jolla ei välttämättä ole muuta tehtävää kuin toimia viihteellisenä arvona lahjan saajalle, mutta onneksi meitä on moneen junaan. 

Mietin myös, että tämä huumorikapistus voisi olla ihan älyttömän hyvä esimerkiksi koulussa. Miettikää meikäläinen tämä äänitehostekone hyppysissäni oppitunnilla. Joku vastaa oikein ja minä painan napista hurraa-huutoja. Joku käyttäytyy vähän huonosti ja minä painan peukku alas -ääntä. Noh, ehkä ei nyt sentään.

Sen sijaan tiedän täysin, kenelle pikkumiehelle tämä lahja tulee menemään… Tuotteessa muuten lukee 6+ vuotiaille, mutta näyttää kyllä hyvin toimivan myös kolmekymppisille. En myönnä mitään (koko viikon leikkinyt tällä).

VINKKI 4: EMOJI PILE OF POO -ILMANRAIKASTIN

Koska oletan erään perheenjäseneni arvostavan pientä huumoria (sekä tämä sopii täydellisesti hänen autoonsa), oli pakko hommata pukinkonttiin myös Pile of Poo -emoji-ilmanraikastin.

Onneksi tuoksuna on kuitenkin jotakin ihan muuta kuin sitä itseään, eli tämän ilmanraikastimen avulla auto saa raikkaan, uuden auton tuoksun.

lahjat-fi-joululahjoja-7

VINKKI 5: MINIPELIKONE 240 PELILLÄ

Seuraava lahjavinkki sopii suoraan 80-luvun kasvateille. Mikäpä sen nostalgisempaa kuin pelata vanhoja pelihallien lempipelejä minikokoisella pelikoneella, joka vielä toistaa värit upeasti, unohtamatta tietenkään piipitysmusiikkeja ja himmennettävää näyttöä. 

Minikokoinen pelikone tarjoaa kivaa ajanvietettä ja sisältää 240 eri 16-bittistä peliklassikkoa. Tiedän tällekin lahjalle täydellisen omistajan.

lahjat-fi-joululahjoja-78

VINKKI 6: PYYKKIPOIKALUKULAMPPU

Viimeisenä lahjavinkkinä on edullinen, mutta erittäin kätevä ja hyödyllinen lahja, johon jokaisella on varaa. Tuote on siis pyykkipoikalukulamppu! Tykkään tuotteessa erityisesti siitä, että se on tehty puusta. 

Nyt ehkä mietitte, että mitä sillä tehdään? Tämä pieni lukulamppu kiinnitetään kirjan yläreunaan, jolloin se pitää kääntyvät sivut kurissa samalla, kun lamppu valaisee lukuhetkesi. Kun hetkeä myöhemmin meinaat nukahtaa kirjan ääreen, on lampun sammuttaminen vällyjen alla äärimmäisen helppoa. Lamppuominaisuuden lisäksi pyykkipoika toimii siis myös hyvänä kirjanmerkkinä. 

Kyseinen tuote maksaa vain 7,90 euroa, eli on erittäin varteenotettava lahjavinkki perheen lukutoukille. Tästä tuotteesta pidin myös itse niin paljon, että tilasin yhden omaankin käyttöön.

joululahja-lahjat-fi-1 lahjat-fi-joululahjoja-716
lahjat-fi-joululahjoja-isalle-10lahjat-fi-joululahjoja-13

ALENNUSKOODI: Enni2017

Minulla on myös hyviä uutisia, sillä Lahjat.fi haluaa tarjota lukijoilleni 12 % alennuskoodin joululahjaostoksille. Alennuksen saat käyttöösi koodilla: Enni2017. Tilaa siis lahjat pian, jotta pääset hyödyntämään alennuksen.

Loppuun on vielä pakko mainita, että kuka ikinä kirjoittaakaan sivuston tuotteiden kuvaukset, on nero. Olen hihitellyt tuotekuvauksille ja niiden erinomaisuudelle jo usean viikon ajan. Ihan loistavia!

Käy vierailemassa Lahjat.fi-verkkokaupassa ja muista hyödyntää alennuskoodi! Olisi myös mukavaa kuulla kommenteissa, voisitteko te hankkia jonkin näistä mainitsemistani lahjoista perheenjäsenillenne?

Entä millaisia lahjavinkkejä te löysitte kyseisestä verkkokaupasta?

t. Enni

Postaus on toteutettu yhteistyössä Lahjat.fi-verkkokaupan kanssa ja postauksessa näkyvät tuotteet saatu yritykseltä.

Kommentit

Lue myös