Siirry pääsisältöön

SPONSORED VIDEO: RUMASTA ANKANPOIKASESTA AIKAANSAAVAKSI NAISEKSI / THANK YOU, MOM

Kaupallisessa yhteistyössä: P&G

Täytin juuri vuosia. Oliko se lähestyvä syntymäpäivä vai mikä lie, mikä sai minut ajattelemaan Rumaa ankanpoikasta ja sitä, miten monet ihmiset puhkeavat kukkaan ajan kuluessa. 

Ajattelen käsitteen viittaavan ehkä vähiten ulkonäköön, sillä mielestäni käsitteellä voidaan myös tarkoittaa sitä, miten jotkut puhkeavat kukkaan saavuttaessaan unelmansa.

Unelmien eteen on usein tehtävä äärettömän paljon töitä, eikä se aina onnistu ilman tukea. Tässä P&G:n kampanjassa haluttiin tuoda esiin myös lähipiirin ääretöntä tukea kasvamisprosessissa ja unelmien saavuttamisessa.

Siispä kaikki kunnia lätkämutseille ja muille vanhemmille, jotka uhraavat vapaa-aikansa lastensa harrastusten eteen. Juuri juteltiin viikonloppuna siitä, miten läheistäni vietiin nuorempana kisoihin lähes joka viikonloppu. Kuudelta aamulla oli oltava ties missä, mutta uurastus palkittiin ja mitaleita ropisi. Ja vaikkei olisi tullutkaan, niin jo se mahdollisuus, että pystyi harrastamaan itselleen rakasta lajia, oli täysin vanhempien ansiota.

Olen aina ylpeä nähdessäni jonkun menestyvän. Erityisen upeaa se on silloin, kun näkee, että toinen on tehnyt unelmansa eteen rutkasti töitä. Oli se sitten ammatti, harrastus tai vaikkapa jokin opittu piirre.

ennin-kengissa-black-dress

Miten minusta tuli minä?

On hassua miettiä, miten minusta tuli minä. Ihan nuorena olin pieni hissukka, välillä vähän koulukiusattukin (ei sitä omaksi syykseen saisi laittaa, mutta välillä kyllä saatoin olla hankkimassa itselleni ikävyyksiä), sillä olihan minulla asennetta jo pienestä pitäen ja välillä periksi antaminen oli (ja on yhä edelleen) vaikeaa. 

No, päädyin kuitenkin aivan toisenlaisiin hommiin kuin ehkä pienenä edes osasin kuvitella. Mikä media-ala, mikä muoti, mikä blogaaminen?

Ehkä meissä jokaisessa on vähän rumaa ankanpoikasta. Ainakin omalla kohdalla on hauska miettiä mennyttä ja sitä, millaisesta henkilöstä olen päätynyt siihen, mitä tänään olen. Olen tehnyt kovasti töitä unelmieni eteen ja ehkä siitä syystä myös saavuttanut osan niistä. 

Toistaiseksi minulla on lähes kaikkea, mistä olen koskaan edes uskaltanut unelmoida, ja koen, että olen saanut elää mielenkiintoista, myös todella eksklusiivistakin elämää.

Tämän kaiken ympärillä on tietysti ollut oma tukiverkostoni, perhe ja ystävät. Koska olen saanut paljon, olen aina myös halunnut antaa omastani. Ilman muiden tukea en olisi tässä.

Thank You, Mom

P&G:n uudessa Thank You, Mom -videossa puututaan äärettömän tärkeään asiaan. Talviolympialaisissa 2018 kunnioitetaan äidin ja isän roolia. Äidit, isät ja nykyisin myös läheiset auttavat lapsiaan kasvamaan, kehittymään, tekemään töitä lastensa omien haaveiden eteen ja lopulta ovat mukana myös voittamassa.

Yhtä lailla kampanjassa on tavoitteena suvaitsevaisuuden kasvattaminen sekä se, että me kaikki oppisimme näkemään maailman siten, miten meidän äitimme näkevät meidät; meillä on rajattomat mahdollisuudet.

ruma-ankanpoikanen-ennin-kengissa ennin-kengissa-jeans

Siinä missä maailma ehkä näkee sinut rajallisena, äiti näkee lapsensa mahdollisuudet rajattomina. Kuvitelkaa millainen maailma olisi, jos me kaikki katsoisimme toisiamme yhtä rakastavin silmin kuin äidit lapsiaan?

Mitä silloin näkisimme? Rakkautta, rohkeutta, ylpeyttä, vahvuutta?

Ja niin pienestä räpätädistä tuli iloinen, sosiaalinen ja aikaansaava nainen, joka opiskeli insinööriksi ja työllistyi media-alan opettajaksi, ja joka lopulta (tai no melko aikaisinkin) löysi oman insinööriprinssinsä ja meni naimisiin. Ja niin he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti. Eikä se tarina tähän oikeasti lopu.

Kiitokset siis äidille ja isälle, sekä kaikille muille, jotka ovat olleet mukana tukemassa kasvuani. 

Kurkkaa P&G:n koskettava video alta. Huom! Jos video ei näy, lue postaus eri selaimella, tai käytä mobiililaitteessa tietokoneversiota!

t. Enni

Toteutettu yhteistyössä P&G:n kanssa

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my