SPONSORED VIDEO: RUMASTA ANKANPOIKASESTA AIKAANSAAVAKSI NAISEKSI / THANK YOU, MOM

Kaupallisessa yhteistyössä: P&G

Täytin juuri vuosia. Oliko se lähestyvä syntymäpäivä vai mikä lie, mikä sai minut ajattelemaan Rumaa ankanpoikasta ja sitä, miten monet ihmiset puhkeavat kukkaan ajan kuluessa. 

Ajattelen käsitteen viittaavan ehkä vähiten ulkonäköön, sillä mielestäni käsitteellä voidaan myös tarkoittaa sitä, miten jotkut puhkeavat kukkaan saavuttaessaan unelmansa.

Unelmien eteen on usein tehtävä äärettömän paljon töitä, eikä se aina onnistu ilman tukea. Tässä P&G:n kampanjassa haluttiin tuoda esiin myös lähipiirin ääretöntä tukea kasvamisprosessissa ja unelmien saavuttamisessa.

Siispä kaikki kunnia lätkämutseille ja muille vanhemmille, jotka uhraavat vapaa-aikansa lastensa harrastusten eteen. Juuri juteltiin viikonloppuna siitä, miten läheistäni vietiin nuorempana kisoihin lähes joka viikonloppu. Kuudelta aamulla oli oltava ties missä, mutta uurastus palkittiin ja mitaleita ropisi. Ja vaikkei olisi tullutkaan, niin jo se mahdollisuus, että pystyi harrastamaan itselleen rakasta lajia, oli täysin vanhempien ansiota.

Olen aina ylpeä nähdessäni jonkun menestyvän. Erityisen upeaa se on silloin, kun näkee, että toinen on tehnyt unelmansa eteen rutkasti töitä. Oli se sitten ammatti, harrastus tai vaikkapa jokin opittu piirre.

ennin-kengissa-black-dress

Miten minusta tuli minä?

On hassua miettiä, miten minusta tuli minä. Ihan nuorena olin pieni hissukka, välillä vähän koulukiusattukin (ei sitä omaksi syykseen saisi laittaa, mutta välillä kyllä saatoin olla hankkimassa itselleni ikävyyksiä), sillä olihan minulla asennetta jo pienestä pitäen ja välillä periksi antaminen oli (ja on yhä edelleen) vaikeaa. 

No, päädyin kuitenkin aivan toisenlaisiin hommiin kuin ehkä pienenä edes osasin kuvitella. Mikä media-ala, mikä muoti, mikä blogaaminen?

Ehkä meissä jokaisessa on vähän rumaa ankanpoikasta. Ainakin omalla kohdalla on hauska miettiä mennyttä ja sitä, millaisesta henkilöstä olen päätynyt siihen, mitä tänään olen. Olen tehnyt kovasti töitä unelmieni eteen ja ehkä siitä syystä myös saavuttanut osan niistä. 

Toistaiseksi minulla on lähes kaikkea, mistä olen koskaan edes uskaltanut unelmoida, ja koen, että olen saanut elää mielenkiintoista, myös todella eksklusiivistakin elämää.

Tämän kaiken ympärillä on tietysti ollut oma tukiverkostoni, perhe ja ystävät. Koska olen saanut paljon, olen aina myös halunnut antaa omastani. Ilman muiden tukea en olisi tässä.

Thank You, Mom

P&G:n uudessa Thank You, Mom -videossa puututaan äärettömän tärkeään asiaan. Talviolympialaisissa 2018 kunnioitetaan äidin ja isän roolia. Äidit, isät ja nykyisin myös läheiset auttavat lapsiaan kasvamaan, kehittymään, tekemään töitä lastensa omien haaveiden eteen ja lopulta ovat mukana myös voittamassa.

Yhtä lailla kampanjassa on tavoitteena suvaitsevaisuuden kasvattaminen sekä se, että me kaikki oppisimme näkemään maailman siten, miten meidän äitimme näkevät meidät; meillä on rajattomat mahdollisuudet.

ruma-ankanpoikanen-ennin-kengissa ennin-kengissa-jeans

Siinä missä maailma ehkä näkee sinut rajallisena, äiti näkee lapsensa mahdollisuudet rajattomina. Kuvitelkaa millainen maailma olisi, jos me kaikki katsoisimme toisiamme yhtä rakastavin silmin kuin äidit lapsiaan?

Mitä silloin näkisimme? Rakkautta, rohkeutta, ylpeyttä, vahvuutta?

Ja niin pienestä räpätädistä tuli iloinen, sosiaalinen ja aikaansaava nainen, joka opiskeli insinööriksi ja työllistyi media-alan opettajaksi, ja joka lopulta (tai no melko aikaisinkin) löysi oman insinööriprinssinsä ja meni naimisiin. Ja niin he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti. Eikä se tarina tähän oikeasti lopu.

Kiitokset siis äidille ja isälle, sekä kaikille muille, jotka ovat olleet mukana tukemassa kasvuani. 

Kurkkaa P&G:n koskettava video alta. Huom! Jos video ei näy, lue postaus eri selaimella, tai käytä mobiililaitteessa tietokoneversiota!

t. Enni

Toteutettu yhteistyössä P&G:n kanssa

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös