I LOVE ME 2017 - MESSUTÄRPIT

Kaupallisessa yhteistyössä: Messukeskus

Olen mukana I love me 2017 -messuilla bloggaajana ja jaan mielelläni teille messun parhaat tärpit. Valmistaudu siis jo hyvissä ajoin vuoden parhaimpiin messuihin, jotka järjestetään 20.–22.10.2017! 


Messutapahtuma on avoinna perjantaina klo 10-19, lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10-18.


Olen sopinut meneväni messuille lauantaina ystäväni kanssa. Muille kävijöille kuitenkin tiedoksi,  että usein perjantaina ja sunnuntaina kävijöitä on aavistuksen vähemmän, eli jos haluat välttää pahimmat ruuhkat (ja vietät esimerkiksi syyslomaa), niin suosittelen messupäiväksi perjantaita. Silloin kaikilla pisteillä on myös vielä runsaasti tuotenäytteitä jäljellä.

Parhaimpana vinkkinä mainittakoon se, että messuilla on nyt hurja tarjous, jolla neljä ystävää voi säästää messulipuissa huimasti. Neljä lippua saa nyt vain kahden hinnalla! Kampanja voimassa rajoitetun ajan (25.9. - 9.10.).

Lippuja saa verkosta osoitteesta www.iloveme.fi

enninkengissa-i-love-me i-love-me-2017-messut
Kuvalähde: Messukeskus

Odotan messuilla eniten terveyspuolta, josta mitä todennäköisimmin saa taas mahan täyteen erilaisia maistiaisia. Varsinkin proteiinipatukat ja superfoodit ovat olleet viime vuosina hurjassa nosteessa ja uusia tuotteita putkahtelee markkinoille nopeaa vauhtia.

Alla vinkki osastoista, joilla kannattaa ehdottomasti vierailla!

CocoVi

Käykää Suomen superfoodien pioneerin, Kihniöstä kotoisin olevan CocoVin osastolla. CocoVin missio on tuoda maailman ravinnetiheimmät ruoka-aineet kaikkien saataville. CocoVi löytyy osastolta 6e70. 


Biozell

Kauneuspuolella aion ehdottomasti piipahtaa ainakin Biozellin osastolla, jossa tarjolla on uutuustuotteita ja maksuttoma pikakampauksia. Biozell löytyy osastolta 6d70.


Lh-Beauty

Käy tutustumassa kotimaiseen vegaanikosmetiikkaan. Osastolla esillä myös täysin uusi kotimainen tuotesarja VARPU. Kaikki Varpu-tuotteet ovat luonnollisia, hellävaraisia sekä ekologisia. Ne eivät sisällä silikonia, keinotekoisia hajusteita eivätkä väriaineita. 

Messutarjouksena VARPU Tyrnishampoo 500ml sekä VARPU Tyrni hoitoaine 500ml yhteishintaan 6 € (norm 9€)! Löydät Lh-Beautyn pisteen osoitteesta 6e28.

Luoto

Luoto on eettisten ja ekologisten brändien maahantuoja. Luoto tekee hyväntekeväisyystyötä Itämeren hyväksi. Luodon pisteen löydät osastolta 7h118.

Esillä mm. Dopper-juomapullot, jotka ovat kestävän kehityksen juomapulloja hanavedelle.


Murtolan Hamppufarmi

Entä oletko jo maistanut Murtolan Hamppufarmin HamppuSnackseja? Jos et, toivotaan, että niitä pääsee maistelemaan messuilla. Osasto on 7n120.

hamppufarmi.fi

i-love-me-2017-messut
Kuvalähde: Messukeskus

Käy tutkimassa tapahtumien nettisivuja ja tutustu etukäteen runsaaseen ohjelmatarjontaan, jotta mitään mielenkiintoista ei jää messukäynnin aikana väliin: www.iloveme.fi

Käy tykkäämässä tapahtumista myös Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla viime hetken messu-uutisista. Messutunnelmia ja -suunnitelmia voit jakaa somessa tunnisteella #iloveme2017

t. Enni

Yhteistyössä: Messukeskus

Lue myös / Read also


Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Lue myös